Embriyo transferi

gulsenseckin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
8
0
86
İstanbul
Merhab ben Gülsen Kulübe yeni katıldım. 37 yaşındayım,13 yaşında bir oğlum var. Jeoloji Mühendisim. Ancak şu an çalışmıyorum.
İki kez dış gebelik geçirdim bu nedenle tüp bebek uygulamasına başladık. Dün bana 2 embriyo transferi yapıldı. Çok heycanlıyım. Bu arada gebelik testine kadar yapmam gereken önerileriniz varsa memnuniyetle uygularım. Ayrıca bu dönemde beslenme konusunda nelere dikkat etmem gerekiyor, bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Canim aramiza hosgeldinn ..

Insallah hayirli ve de mutlu sonuclar almak nasip olurr ..

Gebelik testine kadar kendini yormadan ev islerini yapabilirsin ..

Kendini olayacak , hos zaman gecirebilecegin aktivitelerde bulunabilirsin ..

Kitap okumak , film izlemek , müzik dinlemek vs. vs. gibi ..

Spor yapmak , uzanmak , cok merdiven inip cikmak yasak ..

Sigara , alkol , bazi bitki caylari , kafainli iceceklerden uzak durmalisin ..

En önemlisi MORAL ve pozitif olmakk .. ( diyene bakk .. )

Allah yar ve yardimcin olsun ..

canım benım hıkayemı anlatayım 4adet 1 kalıte blastosıst asamasında emrıyo transfer ettırdık 12 gun boyunca tuvalet harıç hıç ayaga kalkmadım 12 gunu bhcg sonucum 6.85 yıkıldım ama vıcdanen rahettım ayaga kalksaydım tutmasaydı belkıde ayaga kalktım ondan tutmadı derdım ama yatmak çözum degıl göruyorsun benı allahımın ol demesı yeterlı yıyecek ekmegı içecek suyu varsa zaten dunyaya gelır oyuzden kendını hıç sıkma 1 -2 gun yat dınlen ama 12 gun boyunca sakın yataga baglanma ayaga kalk otur ama hepsını kendını yormadan zorlamadan yap .belkı deıyeceksın sen nıye yattın ozaman 12gun boyunca ama ben geç idrak ettım bu yazdıklarımı 2 tup bebekte 1-2 gun dınlenecem ve ayaga kalkacam dedıgım gıbı allah eger ol dersen sen olmaması için kendını paralasan dahı o dunyaya gelır çunku allah onun olması ıçın emır vermıstır bıle kendını sıkma ve bol bol protein içeren yıyecekler ye

canım tedavın hayırlı olsun ınsallah pozıtıf sonucunu gorursun bende transfer sonrası çok yattım ama hıç faydası olmadı sana tavsıyem bır ıkı gun dınlen sonra kendını fazla yormadan gunluk ıslerıne devam et bol bol sıvı al kendınıde fazla dınleme

Selam. Önerileriniz için teşekkür ederim. Ancak cevaplarınıza bugün bakabildim. Ben ıstanbul Cerrahi Hastanesinde Dr. Sami Cengiz'de yaptırdım. Dün test yaptırdım sonuç pozitf. Yani hamileyim. Ama dediğiniz gibi fazla kasmadım kendimi yani iki gün dinlendikten sonra, kendimi yormadan hayatıma devam ettim. Şükürler olsun sonuç pozitif. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

tebrik ederim arkadaşım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
kaç yumurta toplanmştı kaç tanesi döllenmişti senin bilgilendirirsen sevinirim

Ben tedaviye aralık ayında başladım.O dönemde iğnlerimi yapım ancak 11 gün sonra bende tek 1 tane yumurta oluşmuştu. Dr. bu yüzden tedaviyi yarım kesti. Devam etmeyelim dedi. Şubatta tekrar başladık. Bu sefer 5 yumurtam oluştu.Bunun 4 tanesini toplayabildiler ve bunlarında 1 i kalitesiz çıktı 1 döllendi ama bölünmedi 2 tanesinde başarıya ulaştık. Bu ikisinin transferi yapıldı. Şimdi 2 mi tek mi tuttu bilmiyorum ama sanırım tek çünkü beta hcg 11. gün 100,1 600 lerde olusa çoğul gebelikmiş. Bekliyorum. Allah seninde gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…