- Konu Sahibi gulsenseckin
-
Merhab ben Gülsen Kulübe yeni katıldım. 37 yaşındayım,13 yaşında bir oğlum var. Jeoloji Mühendisim. Ancak şu an çalışmıyorum.
İki kez dış gebelik geçirdim bu nedenle tüp bebek uygulamasına başladık. Dün bana 2 embriyo transferi yapıldı. Çok heycanlıyım. Bu arada gebelik testine kadar yapmam gereken önerileriniz varsa memnuniyetle uygularım. Ayrıca bu dönemde beslenme konusunda nelere dikkat etmem gerekiyor, bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Merhab ben Gülsen Kulübe yeni katıldım. 37 yaşındayım,13 yaşında bir oğlum var. Jeoloji Mühendisim. Ancak şu an çalışmıyorum.
İki kez dış gebelik geçirdim bu nedenle tüp bebek uygulamasına başladık. Dün bana 2 embriyo transferi yapıldı. Çok heycanlıyım. Bu arada gebelik testine kadar yapmam gereken önerileriniz varsa memnuniyetle uygularım. Ayrıca bu dönemde beslenme konusunda nelere dikkat etmem gerekiyor, bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Selam. Önerileriniz için teşekkür ederim. Ancak cevaplarınıza bugün bakabildim. Ben İstanbul Cerrahi Hastanesinde Dr. Sami Cengiz'de yaptırdım. Dün test yaptırdım sonuç pozitf. Yani hamileyim. Ama dediğiniz gibi fazla kasmadım kendimi yani iki gün dinlendikten sonra, kendimi yormadan hayatıma devam ettim. Şükürler olsun sonuç pozitif. Darısı tüm isteyenlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?