- 17 Kasım 2020
- 31
- 41
- 3
- 30
- Konu Sahibi Neslihankubar
-
Öncelikle hayırlı olsun transferiniz,inşallah pozitif sonuç alirsinizSelam arkadaşlar.
Bildiğiniz üzere tüp bebek tedavisi görenlerinizden bir tanesi de benim rahim dinlendirmeydi embriyo dondurmaydi, progestan fitil ve igneydi derken transfer asamasina geldim cok sukur.
Bu surecte basima daha neler gelecek tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Yani bir belirti falan olmasi gerekir mi?
15 Subat'ta kan testi yaptiricam kan degerimin kac olmasi gerekir.
Sevgileeer
Tesekkur ederimÖncelikle hayırlı olsun transferiniz,inşallah pozitif sonuç alirsinizbelirti kişiden kişiye değişiyor,ben iki kere tüp bebekle hamile kaldım ikisinde de hiç belirti olmadı belirti olanlarda ilaclarin etkisi diye düşünüyorum.
Kan sonucu da kaçıncı gün embriyosu transfer ettiğinize bağlı,yani üçüncü gün tranfer edilen ile beşinci gün transfer edilen embriyonun onuncu günü kan değerleri aynı olmaz.Bazilarinda çok düşük başlayan değerlerle de bebeklerini kucaklarına alabiliyorlar.Ya da yüksek başlayıp devam etmeyen gebelikler de olabiliyor.
Ben 8. Gün kan vermiştim benim de beşinci gün embriyosuydu,değerim 147 çıkmıştı şükür kucağıma aldım,darıs size olsun inşallahTesekkur ederim5. Gun embriyosunu transfer ettik 11. Gun sonra kan vericem malum hafta sonuna denk gelecegi icin de kan degeri onemliymis onun icin sordum
Cok tesekkur ederiim ❤Hayırlı uğurlu olsun :) İnşallah embriyonuz güzelce tutunur ve kucağınıza alırsınız. 11. gün test yaparsanız 1000 den az, 100 den çok olur değeriniz ortalama olarak sanırım :) Kişiye göre, kaçıncı gün tutunduğuna göre çok çok değişiyor. Mesela hemen transfer günü de tutunabilir o zaman 1000 civarı olur, 5 gün sonra da tutunabilir, o zaman 100 civarı olur.
Bende 8. Gunu kan versem olur mu acaba hafta sonuna girmeden merak ediyorum cokBen 8. Gün kan vermiştim benim de beşinci gün embriyosuydu,değerim 147 çıkmıştı şükür kucağıma aldım,darıs size olsun inşallah
Bence size söylenen tarihe kadar bekleyin,bizim merkez 9. Gün kan vermemizi istemişti biz bir gun önce verdik. Ama varsa sekizinci günde çıkıyor.Bende 8. Gunu kan versem olur mu acaba hafta sonuna girmeden merak ediyorum cokbeliriniz falan oldu mu pozitif sonucunu alana kadar neler yasadiniz
Ya normalde benimde ayin 14 unde vermem gerekiyor ama hafta sonuna geldigi icin 15 i dediler meraktan isteeeBence size söylenen tarihe kadar bekleyin,bizim merkez 9. Gün kan vermemizi istemişti biz bir gun önce verdik. Ama varsa sekizinci günde çıkıyor.
Sıfır belirti,hatta kan vermeye giderken sonraki tedavinin planlarını yapıyorduk o kadar belirti yoktu yani
Ben de sizden 2 un sonra test yapicam, sanirim cok yakin tarihlerde olduk embryo transferini.. bol sans diliyorumSelam arkadaşlar.
Bildiğiniz üzere tüp bebek tedavisi görenlerinizden bir tanesi de benim rahim dinlendirmeydi embriyo dondurmaydi, progestan fitil ve igneydi derken transfer asamasina geldim cok sukur.
Bu surecte basima daha neler gelecek tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Yani bir belirti falan olmasi gerekir mi?
15 Subat'ta kan testi yaptiricam kan degerimin kac olmasi gerekir.
Sevgileeer
Ben de size bol sans diliyorum rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallahBen de sizden 2 un sonra test yapicam, sanirim cok yakin tarihlerde olduk embryo transferini.. bol sans diliyorum
Masallah cok guzelİnşallah tutunmustur meleğin sana belirti değişir kişiden kişiye göre ben 12 gün burda kafayı yedim bende belirti yok diyeumudumu yitirdim dedim heralde olmadı ama 12.gun kanda gördüm çok şükür o gece kramp girdi ter bastı bı sure sonra gitti oda 7 ve 8 günden sonra falan bende göğüs ağrısı oldu çene de falan sivilce çıktı dedim hasta Olcam galiba ama pozitif oldu çok şükür 12.gun dediyse beklemeni tavsiye ediyorum ben 13.gun evde test yaptım çok belirsiz di 2.cizgi kan en doğru olanı benim 3.gun embriyosuydu 12 gün sonra 149 çıkmıştı değerim 2 gün sonra tekrar ettik 349 çıkmıştı sonra bidaha gerek duymadı doktorum tekrar için
Merhaba kızlar, umarım bebeklerimiz hepimize sağlıcakla tutunur. Benim de 2 Mart’ta transferim olacak. Kafama bir şey takıldı biraz. Benim transferim normalde 23 Şubatta olacaktı. Ancak transferden 1 hafta önce olan kontrolde rahim kalınlığı 6,3 çıktı. 1 hafta sonra bakıldığında 6,8-6,9 a gelmişti. Yani transferden tam 1 hafta önceki sonucum bu. Biraz endişeliyim kalınlaştı mı yeterli mi değer diye. Sizlerde kalınlık nasıldı? Bu arada bant, estrofem kullanıyorum bir kaç gündür de nar suyu içiyorum.
Yakınmış tarihlerimizdoktorunuz zaten yeterince kalınlaşmadan transferi yapmazdı merak etmeyin :) 7mm olmuş ki size gün vermiş. Benim de transferim kısmetse 3 martta :)
Benim de transferim 2 Mart’taMerhaba kızlar, umarım bebeklerimiz hepimize sağlıcakla tutunur. Benim de 2 Mart’ta transferim olacak. Kafama bir şey takıldı biraz. Benim transferim normalde 23 Şubatta olacaktı. Ancak transferden 1 hafta önce olan kontrolde rahim kalınlığı 6,3 çıktı. 1 hafta sonra bakıldığında 6,8-6,9 a gelmişti. Yani transferden tam 1 hafta önceki sonucum bu. Biraz endişeliyim kalınlaştı mı yeterli mi değer diye. Sizlerde kalınlık nasıldı? Bu arada bant, estrofem kullanıyorum bir kaç gündür de nar suyu içiyorum.
İnşallahBenim de transferim 2 Mart’taHayırlısıyla kazasız belasız atlatalım inşallah
25 Şubat’ta muayenem sırasında 9 5 istediğim gibi dedi doktorum. O gün transfer günüm belli oldu. Tabi ilaç, iğne, fitil derken bir A4 kağıdı dolusu ilaç kullanmaya başladım...İnşallahpeki kalınlık kontrollerinde bir şey dediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?