- 12 Ağustos 2020
- 199
- 192
- 23
- Konu Sahibi Neslihankubar
-
Kalınlığınız oldukça iyiymiş, inşallah sağlıcakla tutunup güzel haberlerinizi de alırız. Umarım ben de güzel haberler veririm25 Şubat’ta muayenem sırasında 9 5 istediğim gibi dedi doktorum. O gün transfer günüm belli oldu. Tabi ilaç, iğne, fitil derken bir A4 kağıdı dolusu ilaç kullanmaya başladım...
Merhaba, transfer oldunuz mu? Ben de bugün oldum umarım sağlıcakla kucağınıza almak da nasip olur.Merhaba. Bende bu forumu okuyorum okuyorum en sonunda üye oldum. İnsallah benimde transferim 2 Mart'ta. Allah yardımcımız olsun
Evet oldum. Bugün 2. Günüm aminn. İnsallah sende hepimiz kucaklarımızı rabbim boş bırakmasın. Sağlıklı sıhhatli olsun. :))Merhaba, transfer oldunuz mu? Ben de bugün oldum umarım sağlıcakla kucağınıza almak da nasip olur.
Amin inşallahEvet oldum. Bugün 2. Günüm aminn. İnsallah sende hepimiz kucaklarımızı rabbim boş bırakmasın. Sağlıklı sıhhatli olsun. :))
Ben 1 martta transfer oldum 4.günüm ilk gün hariç normal hayatıma döndüm. Agır kaldıramıyorum. Egilip kalkmıyorum o kadar yemegimi falan yapıyorum . Benim doktorum da öner miyor yatmayıAmin inşallahbenim biraz işlem sırasında minik bir kanamam oldu. Bugün de biraz kahverengi şeklinde geldi. Kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor. Sizde durumlar nasıl? Bir de yatmayı tavsiye etmedi ara ara yürüyorum evde
Ben de aynı şekilde normal hayatıma döndüm. Yatmamı doktorum da önermediBen 1 martta transfer oldum 4.günüm ilk gün hariç normal hayatıma döndüm. Agır kaldıramıyorum. Egilip kalkmıyorum o kadar yemegimi falan yapıyorum . Benim doktorum da öner miyor yatmayı
Rabbim güzel sonuçlar versin bizlere, test günlerimizde pozitif olmayı nasip etsinBen de aynı şekilde normal hayatıma döndüm. Yatmamı doktorum da önermedi
Benim kasıklarımda da adet sancısı gibi ara ara ağrı oluyor. Tembel oldum. Sanki devamlı yorgunum. Uzanıyorum. Doktorum bi kaç gün dinlen dedi.ondan sonra rutin işlerini yapabilirsin dedi fakat canım bişey yapmak istemiyor. Herhangi bir lekelenmem filanda yok. Ama doktor olursa telaşlanma normal demişti. Durum böyle şuan için. Ha bide hafiften mide bulantım var. Ama oda çok yemek yiyemiyorum sanırım ondanAmin inşallahbenim biraz işlem sırasında minik bir kanamam oldu. Bugün de biraz kahverengi şeklinde geldi. Kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor. Sizde durumlar nasıl? Bir de yatmayı tavsiye etmedi ara ara yürüyorum evde
Benim de bugün biraz lekelenmem oldu. İlk gün spekulumdan olduğunu düşünmüştüm çok takmamıştım ama bugün olunca kafam karıştıBenim kasıklarımda da adet sancısı gibi ara ara ağrı oluyor. Tembel oldum. Sanki devamlı yorgunum. Uzanıyorum. Doktorum bi kaç gün dinlen dedi.ondan sonra rutin işlerini yapabilirsin dedi fakat canım bişey yapmak istemiyor. Herhangi bir lekelenmem filanda yok. Ama doktor olursa telaşlanma normal demişti. Durum böyle şuan için. Ha bide hafiften mide bulantım var. Ama oda çok yemek yiyemiyorum sanırım ondan
Rabbim güzel sonuçlar versin bizlere, test günlerimizde pozitif olmayı nasip etsin
Kaçıncı gün embriyosu? .insallah öyledir çok takma kafana. İstersen doktorunuzu bir arayın. Benim bu 2. Tüp bebek denemem. İlki negatifti. Bu 2. Denemem. 5. Gün embriyosu. Cok fazla tecrübem yok maalesef ne diyeyim bilemedim. İnsallah bizimledir. :Benim de bugün biraz lekelenmem oldu. İlk gün spekulumdan olduğunu düşünmüştüm çok takmamıştım ama bugün olunca kafam karıştıAncak burada okuduğum kadarıyla lekelenme yerleşme kanaması da olabiliyormuş
Bende 3 martta 5. Gun embr transfer oldum 15 martta kan tahlili yaptirin dediler nasi beklicem bilmiorm size negun tahlil verin ddiler ayni gun olunca merak ettmdoktorunuz zaten yeterince kalınlaşmadan transferi yapmazdı merak etmeyin :) 7mm olmuş ki size gün vermiş. Benim de transferim kısmetse 3 martta :)
Bende ayni siz gbi okuya okuya en iyisi uye oluyum die dusundum.. 3 martta transfer oldum birbirimize dua edelm allah bebis isteyen herkese nasip etsin.. saglikla kucagimiza alalim insMerhaba. Bende bu forumu okuyorum okuyorum en sonunda üye oldum. İnsallah benimde transferim 2 Mart'ta. Allah yardımcımız olsun
Bende 3 martta 5. Gun embr transfer oldum 15 martta kan tahlili yaptirin dediler nasi beklicem bilmiorm size negun tahlil verin ddiler ayni gun olunca merak ettm
Bende oyle diyodum ama cuma gunu dayanamayip yaparim gibi geliyor..Benim de aynı :) 3 martta 1 adet 5.gün embryo transferi oldum. 15 martta kan testi yapacağım :) valla ben de merakla bekliyorum ama dayanıp erken test yapmayacağım.
Bende oyle diyodum ama cuma gunu dayanamayip yaparim gibi geliyor..belirtiniz varmi hic ? Bende cok belirti yok oyuzden umutlanmak istemiyorum ama bazilarida belirtisiz hamile kaldigini yazio.. ne zor mus sabirla beklemek..
Bende dis gebelik gecirdim ve hc belirti olmadi beta degerim cok yukseldi tani koyamadilar en son laparoskopi oldum.. allah kimseye boyle uzuntuler yasatmasin.. sonuclari yazalim insallah guzel haberlerimizi paylasiriz..Başka bir mesajda yazmıştım belirtilere hiç inanmıyorum ben :) 1,5 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum. Bazı aylar her belirtim vardı, bazı aylar hiç yoktu ama hep negatiftisadece 1 kere pozitifti o da dış gebelik oldu maalesef. O dış gebelikte kasık ağrım, halsizliğim vardı ama olmadığı aylar da vardı.
Şimdi de o kadar çok progesteron alıyorum ki dün çok kasık ağrım oldu. Bugün iyi. Gaz var maalesef bir de halsizlik ama hepsi ilaçlardan :) zaten tuttıysa daha yeni gömüldü bebişlerimiz :) daha pazara anca salgılanmaya başlar beta hcg :)
Aminn sizin transfer oldumu?Belirtilere takılmayalım. Ben ilk denemede çok takıldım. Psikolojik çoğu. Ama regl ağrısı gibi oluyor ara ara. Oda ayrı bilmem belirtimi. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Kocalarımızı baba yapmayı bizleride anne olmayı nasip etsin.
Aminn insallah.Bende ayni siz gbi okuya okuya en iyisi uye oluyum die dusundum.. 3 martta transfer oldum birbirimize dua edelm allah bebis isteyen herkese nasip etsin.. saglikla kucagimiza alalim ins
Evet. 2 Mart'ta 5.gün embriyosu transfer edildi. 12 mart test günüm.Aminn sizin transfer oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?