Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah bebeklerimizi kucağımıza alırızBen de aynı şekilde dondurulmuş 3 aa transferi oldum sonuç bekliyorum inşallah bu kez kucağına alırsın canım![]()
Bende 6 ağustosta embriyoglue ile dondurulmuş 3.gün embriyo transferi oldum canım. İnşallah ikimizde pozitif sonuç alırız benim ilk denemem. Embriyo glue tutunmayı destekliyormuş ama oran olarak yüzde 2 falan dedi doktorum bana yinede bizim için önemli bi oran ben öneriyorum dedi bizde kabul ettik inşallah faydasını görürüz6 Ağustos ta embriyoglue ile dondurulmuş 5.gün 4BC transferim oldu bu konuda bilgi sahibi olan ve tavsiyesi olan var mı acaba ikinci denemem ilki negatif sonuçlandı
Benimde bekleyen 3. Gün dondurulmuş embriyom var . Bi tane daha toplatsam mı diye düşünüyorum siz de bir tane mi transfer ettiniz? Sizce bende etmeli miyim bir tane 3.günBen de aynı şekilde dondurulmuş 3 aa transferi oldum sonuç bekliyorum inşallah bu kez kucağına alırsın canım![]()
Bende embriyoglue yaptırdım bu arada onunla ilgili bir şey görmedin dimi canım sonradan aklıma geldi ödeme yaptık ama yapmamış olamazlar dimiBende 6 ağustosta embriyoglue ile dondurulmuş 3.gün embriyo transferi oldum canım. İnşallah ikimizde pozitif sonuç alırız benim ilk denemem. Embriyo glue tutunmayı destekliyormuş ama oran olarak yüzde 2 falan dedi doktorum bana yinede bizim için önemli bi oran ben öneriyorum dedi bizde kabul ettik inşallah faydasını görürüz
Ben olsam ettiririm canım ya olursa? Bu sefer boşa hem para hem ilaç hem tekrar opu süreç zaten zor. Ben de bir transfer ettirdim 2 embriyo vardı donmuş ama ikizden korktum alerjij rahatsızlığım olduğu içinBenimde bekleyen 3. Gün dondurulmuş embriyom var . Bi tane daha toplatsam mı diye düşünüyorum siz de bir tane mi transfer ettiniz? Sizce bende etmeli miyim bir tane 3.gün
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız çok isterim umut verir ilaç kullanıyorsunuz değil mi rahim için tutunması içinBen olsam ettiririm canım ya olursa? Bu sefer boşa hem para hem ilaç hem tekrar opu süreç zaten zor. Ben de bir transfer ettirdim 2 embriyo vardı donmuş ama ikizden korktum alerjij rahatsızlığım olduğu için
İğne ve estrofem kullanıyorum canımİnşallah güzel sonuçlar alırsınız çok isterim umut verir ilaç kullanıyorsunuz değil mi rahim için tutunması için
Benimde 2 embriyom vardı 3. Gün embriyosu biri sağlıklı diğeri düşük derecede demişlerdi ikisini bir transfer edip denemek istedim sonuç bekliyorum şimdi ama maddi manevi çok zor bir süreç eşinle birlikte iyice düşünüp karar verin canım iyi veya kötü herşeye hazir olmak zorundayız umarım hepimiz tüm bekleyenler güzel sonuçlar alırızBenimde bekleyen 3. Gün dondurulmuş embriyom var . Bi tane daha toplatsam mı diye düşünüyorum siz de bir tane mi transfer ettiniz? Sizce bende etmeli miyim bir tane 3.gün
Benimde aynı sizin gibi biri az hücreli diğeri 8 hücreli 3. Gün embriyosu var ama diğeri ilerlemediği için tek transfer olcakBenimde 2 embriyom vardı 3. Gün embriyosu biri sağlıklı diğeri düşük derecede demişlerdi ikisini bir transfer edip denemek istedim sonuç bekliyorum şimdi ama maddi manevi çok zor bir süreç eşinle birlikte iyice düşünüp karar verin canım iyi veya kötü herşeye hazir olmak zorundayız umarım hepimiz tüm bekleyenler güzel sonuçlar alırız
Ben denemek istedim embriyolog çözüldükten sonra sağlıklı görünüyorlar dedi inşallah size tutunur dedi bekliyorum bende 13 Ağustos test günümBenimde aynı sizin gibi biri az hücreli diğeri 8 hücreli 3. Gün embriyosu var ama diğeri ilerlemediği için tek transfer olcak
Bana da embriyoolog iyi bir çözülmeden sonra tutunma şansı yüksek dedi ama çözünürken sıkıntı olmaması çok mühim dedi inşallah sizinki olur benimki de olurBen denemek istedim embriyolog çözüldükten sonra sağlıklı görünüyorlar dedi inşallah size tutunur dedi bekliyorum bende 13 Ağustos test günüm
3.gün embriyosunda hücre sayısı önemli canım kaliteli bi embriyoysa transfer ettirebilirsin tabikiBenimde bekleyen 3. Gün dondurulmuş embriyom var . Bi tane daha toplatsam mı diye düşünüyorum siz de bir tane mi transfer ettiniz? Sizce bende etmeli miyim bir tane 3.gün
Yok canım ama transfer günü bunu bi kaç kez sordular zaten. Doktorumuzda dedi uyguladık diye zaten görülecek bir şey değil sadece embriyoyu transferden önce bi solüsyonda bekletiyorlar ki rahime yapışsın tutunma ihtimali artsın diye.Bende embriyoglue yaptırdım bu arada onunla ilgili bir şey görmedin dimi canım sonradan aklıma geldi ödeme yaptık ama yapmamış olamazlar dimi
İnşallah canım olumlu düşün iyi düşün herşey iyi olsunBana da embriyoolog iyi bir çözülmeden sonra tutunma şansı yüksek dedi ama çözünürken sıkıntı olmaması çok mühim dedi inşallah sizinki olur benimki de olur![]()
3.gün embriyosunda mı çözünmede sıkıntı olabiliyormuş canımBana da embriyoolog iyi bir çözülmeden sonra tutunma şansı yüksek dedi ama çözünürken sıkıntı olmaması çok mühim dedi inşallah sizinki olur benimki de olur![]()
Ne mutlu sana canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Ebriyoglue yüzde 2 yükseltiyor dedi bana doktorum bu bizim için önemli bir oran ben öneriyorum dedi bizde kabul ettik sen faydasını gördün belkide inşallah bizde görürüz gerisi zaten allahtan ol derse olucak inşallah biz elimizden geleni yaptıkMerhabalar kızlar inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız benim 3. Transferim bende embriyo glue yaptırdım 2 adet 5.gün 4ab 4bb transfer oldum şükür bir tanesi tutundu yapıştırıcının etkisi oldu mu bilmiyorum bana doktor söylemedi ben kendi İsteğimle yaptım ama gerçekten az bir oranmış tutma oranı ama tabii ki Allah ol desin yeter ki hepsi sebep işte inşallah sizin de tutunurlar sımsıkı
Aynen en önemlisi de o zaten elinden geleni yapıp gerisini Allah’a bırakmakNe mutlu sana canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Ebriyoglue yüzde 2 yükseltiyor dedi bana doktorum bu bizim için önemli bir oran ben öneriyorum dedi bizde kabul ettik sen faydasını gördün belkide inşallah bizde görürüz gerisi zaten allahtan ol derse olucak inşallah biz elimizden geleni yaptık