- Konu Sahibi sinemiskan
-
slm kıslar bende sizdenim :)üc ay önce ilk tüp bebek denemem negatif sonuclandı benimde 3ncü gün emriyosuydu iki tane iyi kalite demislerdi tutmadı ilk gün sonucu esim getirince inanamıyordum ve gözyaslarıma hakim olamıyordum bagıra bagıra agladım :) bir hafta sonra kendime geldim kendime cok kızdım pes etmicez vakti zamanı gelmemis kızlar yeni sonuc alan arkadaslar inan zaman herseyin ilacı bana bu 3 ay yıllar gibi geldi ne zaman ikinciye baslıcam diye bekliyorm ama korkmuyorum da değil ins bu sefer bebeğimize kavusuruz ayrıca ben hep kendimi sucluyorum yarım saat uzandım ve sonra yola cıktım 3 saatlık yola ayrıca yolda o kadar idrara sıkısmıstımkı kızlar anlatamam agladım resmen düsünün yani cünkü trafikte kalmıstık gidecegim bi yer yoktu nerdeyse arabaya yapaacaktım :)) simdi gülüyorum ama hic kolay değildi iste o zaman bebelerimi düsürdüm diyorum ben .( belki sacma ama bu se fer yatıcam ne bilim belki yatsamda olmucak ama kafam hep oraya takılıyo allah yardımcımız olsun
selam kızlar ilk tüp denemem maalesef negatif sonuçlandı çok üzgününm hemde çok
3 embriyo yerleştirildi 2 si 8 hücreli biri10 hücreli ama olmadı işte bhcg değerim 2 nin altında hiç mi hamilelik oluşmamış anlamadım kafayı yicem
böyle durum yaşayanlar varsa lütfen bana yardım edin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?