Embriyomun kalmadıgını söylediler

Evet canım, üzerine gidilmesi gerekilen bir konu bence de. Mantıklı bir açıklama yapsabilse bile bunun bilgisini size neden vermediklerini açıklayamazlar. Hadi sizi gectim doktora bile haber vermemeleri çok kafa karıştırıcı. Herhangi bir ihmalkarlık varsa bu seferki tedavini ücretsiz yapmalılar bence.

Muhtemelen şöyle diyebilirler; üçünü bir dondurmadık, birtane ikili bir tane de tekli dondurulma işlemi yapıldı. Ikililerden birisinin çozdürülme işlemi esnasında kalitesi bozulunca diğer tekli embriyoyu çozdurup transferi yapıldı. Tabi eğer sana açık açık 3'ünü 3'lü olacak şekilde tek olacak şekilde dondurduk demedilerse.
Evet bende araştırdım o dondurulan çözdürülen geri dondurulan embriyo çok var bi terslik var belli yarın acıklama yapamazlarsa ilk işim şikayetçi olmak olucak

Arkadaşımın ablasına sordum, o da yaşadı bu süreci çünkü. Bize başta anlatmışlardı ben imha edileceğini biliyodum dedi. Sizde bu eksik kalmış sanırım
Evet bana hiçbir bilgi verilmedi benim bu transferim tutsaydı benim yıllarca haberim olmuycaktı ben hep 1 embriyom daha var diye bilicektim

Evet bana hiçbir bilgi verilmedi benim bu transferim tutsaydı benim yıllarca haberim olmuycaktı ben hep 1 embriyom daha var diye bilicektim

Öncelikle çok geçmiş olsun, kasım anneleri başlığında aklım sendeydi bi yandan, sonuç bekliyorduk. Bu son yaşanan çok garip bir durum olmuş, ben de tedavi esnasında hiç yazılı bir şey almadım, kalite hakkında da hiç sayısal bilgi vermediler, iyi kalite vs diyorlar genelde. Ama embriyonun imha edilmesi imza kapsamında diye biliyorum. Sonuna kadar bi araştırın isterseniz.

Cozulen embriyorlar tekrar dondurulamiyorsa genetik test icin cozdurulup numune alinan embriyo tekrar nasil dolduruluyor? Doktorum bana cozdurup tekrar dondurmanin embriyo uzerinde bazen olumsuz etkisi olabiliyor stres olabiliyor ama gerektiginde yaptigimiz bir islem dedi. Bir de benim 14 embriyomda tek tek donduruldu Bahceci Bursa'da.

Back
X