Embriyonun kromozom analizi testi sonucuu

Boncuk000

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
3.237
3.074
333
36
Arkadaslar temmuzda kurtaj yasadim 9 haftalikken. Embriyonun kromozom sayimi sonucu geldi. 9.kromozomda uc tane varmis iki yerine. Dr lar olabilio bu sekilde sagliksiz oldugu icin devam etmemis sonlandirms dediler. Igne kullanmistim onda kanda piht.var.

Cnm gecmiş olsun, kromozom bozukluğundan kaynaklanmış anladığım kadarıyla. Eşinle sen karyotip kromozom incelemesi yaptırdınız mı? Belki sizden kaynaklanan problemden dolayı bebeğinize geçmiş olabilir.

Cnm gecmiş olsun, kromozom bozukluğundan kaynaklanmış anladığım kadarıyla. Eşinle sen karyotip kromozom incelemesi yaptırdınız mı? Belki sizden kaynaklanan problemden dolayı bebeğinize geçmiş olabilir.
Sagol cnm. Evet biz genetik test yaptirdik esimle. Bise cikmadi . Genetik dr u da dedi zaten. Tevafuken olusan bise dedi . Zaten sagliksoz olunca da sonlanmis dedi

Merak ediyorum bnde boyle sonuc alan var mi die. Ama cogu kisi kurtajdan sonra kromozom sayimina baktirmio embriyoya

Canım pgt sayfası var tüp bebek bölümünde oku Oray'ı baştan biraz fikir edinebilirsin. Bu olaylar çok karışık ve kimin başına ne geldiği belli değil :KK53:

Back
X