- 18 Aralık 2016
- 434
- 247
- 33
- Konu Sahibi yagmuryildirim89
Kızlar bu başlık altında bildiklermizi paylaşalım birbirimize faydalı olalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar çok yakın bi hemşire arkadaşımdan aldığım bilgileri sizinle paylaşıcam.transferden sonra her sabah 1 tane haşlanmış yumurta muhakkak yemeniz lazım.manda yoğurdu ve semizotunu karıştırıp ara öğün olarak yeyin.paça çorbasını biliyorsunuzdur ondan içmeniz lazım.hurma yeyin.kavrulmamis yani çiğ badem ceviz ve kabak çekirdeği muhakkak yeyin ve olmazsa olmazimiz ananas.ananas bu konuda çok önemli bi yer alıyor. Ben bulanlari yedim insallah sonucum güzel olur bildiklerim bunlar kizlar
Ne demek tatlım inşallah hepimize bi faydası şifası olurTeşekkürler canım![]()
Cnm bulabilirsen eğer al ye bulamazsanda allaha emanet et cnm insallah bebişin sana sımsıkı tutunurAnanas ve kabak çekirdeği gerçekten faydalı oluyor mu? Ben transferimin 4. günündeyim hiçbirinden yemedim. Sadece bol sıvı tüketiyorum. Sizce çok mu geç kaldım....Bir de yaşadığım şehir küçük ananas her zaman bulunmuyor hatta hiç bulunmuyor...
İnşalllah canım inşallah hepimizinki sımsıkı tutunur...Kimsenin kucağı boş kalmasınCnm bulabilirsen eğer al ye bulamazsanda allaha emanet et cnm insallah bebişin sana sımsıkı tutunur
Böyle bir konu açtığın için teşekkürler canım. Bence çok önemli buradaki paylaşımlarKızlar bu başlık altında bildiklermizi paylaşalım birbirimize faydalı olalım.
Cnn bizede dr lar söyleniyo bunları yeyin diye sadece protein ağırlıklı beslenin diyolar bol sebze meyve yeyin diyolar ama araştırınca insanlar bilgilerini paylaşımı ve öğreniyorum ben bu yazdıklarımın hepsini uyguladım yedim şükürler olsun sonucum pozitif pazartesi günü de kan vericem ıns oda iyi çıkar.evet çiğ badem ye fındık ve cevizde ye ama sakin bitki çayı içme embriyonun tutunmasını engeller çayda içme nolucakki bebeğin için bu fedakarlıklar çok basit şeyler süt iç çay yerine cnm elinden geldiği kadarıyla sağlıklı beslenİnşalllah canım inşallah hepimizinki sımsıkı tutunur...Kimsenin kucağı boş kalmasın
Bu arada fındık ve çiğ badem de yiyin diyorlar...Daha çok internetten okuyorum bunları. Benim doktorum böyle bilgiler vermiyor. Doktorlarınız size bilgi veriyor mu bu konularda?
Bir de hanımlar açık çay için sadece hatta mümkünse siyah çay içmeyin deniyor. Peki sizler ne içiyosunuz? Bitki çayları zararlı olur mu?
Nerde oturuyosunki cnm büyük marketlere bakın daha çok marka marketler olsun migros gibiBen de ananas bulamadım bulunduğum yerde. Hayırlısı
Nerde oturuyosunki cnm büyük marketlere bakın daha çok marka marketler olsun migros gibi
Inşallah cnm dediğim gibi büyük marketlere bak inşallah bulursun kaçıncı günün bugünMerkeze yakın ilçede oturuyorum canım bugün gideceğim inşallah merkeze alırım
Haklısın kesinlikle,Cnn bizede dr lar söyleniyo bunları yeyin diye sadece protein ağırlıklı beslenin diyolar bol sebze meyve yeyin diyolar ama araştırınca insanlar bilgilerini paylaşımı ve öğreniyorum ben bu yazdıklarımın hepsini uyguladım yedim şükürler olsun sonucum pozitif pazartesi günü de kan vericem ıns oda iyi çıkar.evet çiğ badem ye fındık ve cevizde ye ama sakin bitki çayı içme embriyonun tutunmasını engeller çayda içme nolucakki bebeğin için bu fedakarlıklar çok basit şeyler süt iç çay yerine cnm elinden geldiği kadarıyla sağlıklı beslen
Senin transferinde bugün kaçıncı günün. Ben de aynen bugün ananas bulmaya gideceğim ya da eşimi göndereceğim...Merkeze yakın ilçede oturuyorum canım bugün gideceğim inşallah merkeze alırım
Inşallah cnm dediğim gibi büyük marketlere bak inşallah bulursun kaçıncı günün bugün
Senin transferinde bugün kaçıncı günün. Ben de aynen bugün ananas bulmaya gideceğim ya da eşimi göndereceğim...