- 18 Aralık 2016
- 434
- 247
- 33
- Konu Sahibi yagmuryildirim89
Hanımlar çevremde bazı tanıdıklarım var kendilerine çok da dikkat etmedikleri halde evliliklerinin ilk aylarında doğal yolla hamile kaldılar. Örneğin bir kız arkadaşım çok sigara ve kahve içerdi ve kocası da aynı şekilde...Üstelik evlendiklerinde yaşları da 30'un üzerindeydi...Evlendiğinin ilk ayı hamile kaldı şu an 3 yaşında tatlı bir kızı var...Yine bir arkadaşım 39 yaşında ilk çocuğunu 42 yaşında 2. çocuğuna doğal yolla sahip oldu...Bir tanıdığım ise hamilelik boyunca da sigara içti...Fazla değil ama yine de içti...Çok sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi...Ne düşük tehlikesi yaşadı ne de premature bebek sahibi oldu. Sakın kıskandığımı düşünmeyin. İsteyen herkesin bebişi olsun. Bazen düşünüyorum hayatında sigarayı ve alkolü ağzına koymamış ben, nispeten sağlıklı beslendiğini sanan ben ise 2 senedir uğraşıyorum ve sadece 1-2 yumurta toplanıyor...Bu bir sınav gerçekten..
Aynen öyle canım. Teyzem fosur fosur sigara içerek 3. Çocuğunu doğurdu 40 yaşında hem de çocuk yapacağım dedi ve yaptı 2,3 ay içinde. Herkesin imtihanı farklı farklı. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin