- 17 Aralık 2023
- 261
- 78
- 18
- 29
Merhaba, şöyle özetleyeyim bizim tedaviye başlanmadan önce tüm testler yapıldı. Eksikler için beklendi. O yüzden benim 8 ay kadar sürdü tedavim ama sizde öyle olacak diye bir şey yok benim ameliyatım falan oldu. Biz embriyolar toplanmadan önce Semra Hoca bize tüm testleri yaptırmıştı. Sizden de bir sürü testler isteyecekler ama bu testler hemen sonuçlanan testler. Açıkçası ben çok çok çok memnun kaldım. Yaklaşık 2 hafta sonra transfer olacağım. Olumlu olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama hastane ve doktorların açısından en ufak bir şüphem yok. Yeri geldi detaylarda boğuluyorum diye ağladığım. Ama iyi ki boğulmuşum. İyi ki beklemişim kafam çok temiz transfer olacağım. Artık olumsuz olsa bile rabbim nasip etmedi diyeceğim. Bence Semra Hocaya teslim olun. O her şeyi çok ince düşünecektir. Merak ettiğiniz başka konu olursa her zaman sorabilirsiniz.Sizin gibi düşünüyorum vardır bir hayır. Testi de ben istedim. Onlara kalsa gerek yoktu transfer yapacaklardı. Benim ilk denemem olacağı için ilkte yapılmaya gerek yok demişlerdi. İlkte olsa test olsun dedim. Ve sonuç ortada. İyiki yaptırmışım. Biruni Üniversitesi Hastanesinde tedavi gördüm. Ama devam etmiycem. Ben de şişli memoriala başlıycam. Cumartesiye randevu aldım. Hayır kromozomlara bakılmadı. Siz memorialdan memnun musunuz?