- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
9ay çok teşekkür ederim, umut oldun bana, ben Prof. Fatih Şendağ a gittim, benim de sağ tüpümde şişkinlik olduğunu bunun tüp bebek olsa dahi bebeğin tutunmasına engel olacağını söyledi.Kistlerim tüp bebek ilaçlarından dolayı çoğalmış, tabiri caiz se azmışlar, dr bir ay daha bekleyip yumurtalıkların ve tüplerin şişkinliğinin inmesini bekleyelim, inecek mi tekrar görelim dedi, şişiklik yüzünden ameliyat gerekebilir miş...ben 1 haftadır şu ingiliz karbonatını içiyorum, ingiliz karbonatı yerine ph damla da olabilir, bir de hergün bir bardak civan pençesi otu nu demleme yapıp bir çay kaşığı pekmez ile içiyorum, sadece 1 bardak içiyorum, civan pencesi çayını evlenmeden önce de içiyordum ve kistlerimi çok küçültmüştü.Tesadüf mü ? işe yaradı mı bilmiyorum.Ağrılarım geçti çok şükür.Çok şükür karnımdaki yanmalar, kramplar, uykusuz geceler azaldı, başka ilaç kullanmıyorsanız, yan etkisi olacak bir ilaç kullanmıyorsanız civan pençesi aktarcılardan almanızı tavsiye ederim.Macun almayın arkadaşlar, bazen aktarcılar macun satıyor, bizim çikolta kistimize şekerli, hamurişi, cips, kola..sağlıksız besinler iyi gelmiyor.Bitki çaylarını tavisye ediyorum.
Yok canım civan perçemi tesadüf değil. Çok ünlü bir fransız bitki bilimci civan perçemi için eğer kandınlar hayatlarında bir kere bile civan perçemi tüketselerdi daha az doktora giderlerdi demiş. Haziran ayında da doğum yaptım. Hemen ardından civan perçemi, aslan pençesi, çoban çantası ve adaçayı içtim. Gnüde 3 kere hem de. Ve 6 hafta sonra yeniden adet oldum. Doktor 2-3 ay da olmayabilirsin demişti ama o çayın hormonlarımı düzelttiğini düşünüyorum. Zaten sonraki ay da hamile kaldım.
İngiliz karbonatı da asit baz dengesini düzeltmek için. Ben onun yerine pancar suyu içiyorum. Bence de iyi geliyor.
1 yıla yakın hiç un ve şeker tüketmedim. Balık yağı, Co-enzim Q10, multivitaminler.. O zaman benim de ağrılarım azalmıştı ama hamile kalamadım. Sadece iyi yaşamak ve doğal tedaviler yetmiyor.
4 senelik tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki bu hastalığa en iyi yaklaşım; mümkün olan en iyi doktora, en iyi hastaneye ulaşmak ve yanında sağlıklı bir yaşam tarzı.