- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Kedinmi ! Bastrma cnm dikkat et nolr nolmazinşallah bitanem. kedim karnıma basınca ağrıyo valla.inşallah tutunmuştur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedinmi ! Bastrma cnm dikkat et nolr nolmazinşallah bitanem. kedim karnıma basınca ağrıyo valla.inşallah tutunmuştur
Hadi inşallah ya :)sabah uyurken geldi üzerimde geziniyordu, rahim tarafına gidince çok ağrıdı. ayy tuttu galiba dedim ☺
Yaşadıklarının bir kısmını ben de yaşadım. Ağrını ciddiye almayan bir doktor varsa direk bırak herşeyi gitsin. Bu kesin ve net. Tüplerde sıvı varsa yumurtan büyür toplanır döllenir ama bu sıvı gebe kalmana engeldir. Bu durumda tüplerin alınması şart. Bence çok iyi araştırıp yeni planını ona göre yap. Az para ve az emek harcanmıyor.Buarada tedaviye başladığımızda benim iki tane 1,3 ve 1,8 mm kistim vardı, doğum kontrol hapı ile baskılamaya bile gerek duyulmayan kistlerdi, biz hemen dr a gittik, benim yaşım 36, eşim 40..adam bize gidin 3 ay sonra gelin dedi, bu yaşta bir hastaya bu denmez dedim eşime, aman dedi eşim 3 ay keybetcez ne farkeder dedi, sonra rahim filmi çekcem dedi, tamam dedik, rahim filminde tüplerin açıldı dedi, 3 ay daha deneyin dedi, ben du sırada kan testlerimi yaptırmak için ege üniversitesine gittim, Prof Ege Tamergem e ....tedavimi anlattım, rahim filmini görmek istedi, oradaki Ege hanım senin tüplerin kapalı ve sağlıklı değil dedi, laparoskopi ile hem kistlerin alınır hem tüplerin açılabilir dedi, hemen ardından Marifetli Ahmet Gülere koştum, tüplerim açık değilmiş siz açtım demiştiniz dedim, evet bir tarafın biraz kapalı, çok net değil o yüzden öyle demiştir dedi, Ege hanım laparoskopi dedi dedim, Dr Ahmet Güler dedi ki, sen benim kız kardeşim olsan ben sana böyle bişey yapmazdım, çok riskli dedi.Ben olsam yaptırmam dedi.O kaadr korktum ki..peki dedim, 1 aşılama ve 1 tüp bebek dene dedi.Bu süreçte yükledi hormonu tabii...ben çalışan, aktif hareketli bir insan iken, bu iğneler ilaçlar beni mahvetti, şuan sayılamayacak kadar çok kistim ve tüpümdeki sıvı birikmesi o Ahmet Güler e güvendiğim için, ona güvenmeseydim en başta basit bir laparoskopi olsaydım belki daha sağlıklı olacaktım.Allah herkesi düzgün doktorlarla karşılaştırsın.
Evet, çok haklısın, paramızla rezil olduk derler ya, aynen öyle oldu..İzmir in en iyi merkezlerinde yaptırdık işlemleri, kan testlerimi bile ege üniversitesinde yaptırdım, sıradan yerlere gitmedim, bunların yanında manevi olarak yıpranması çok daha büyük dert.Para ile karşılığı yok, eşim o kadar çok bebek istiyor ki, çok şükür çok destek oluyor, moral vermeye çalışıyor, ben çok üzülüyorum.Allah herkese nasip etsin inşallah.
Bebeginiz tuttumu merk ettmCan'ım benim doktorum Ahmet zeki IŞIK / Medikalpark. Şu an transferin 10 günündeyim. Umarım tutar ama tutmasa da yine ahmet beye giderim. Çok memnun kaldım
Sagol canim.İnşallah hepimixin yüzü güler bi günAllah yardımcın olsun inşaallah tutar yarabbi