- 11 Eylül 2018
- 59
- 14
- 18
- 28
- Konu Sahibi psikolojik danisman
-
Evet bende sertifikalı bir terapist ile konuştum iki gün sonra gideceğim ve sonuç ne olacak görmek istiyorum siz ne için gitmiştiniz?merhabalarrr bewn aldım ve sonucları inanılmaz. birkaç farklı doktora gitmiştim, ikisi bunu yapmadı ve sade ce konuşmakla kaldık, pek faydalı olmadı. sonra br başkasına gittim o yaptı ama yine pek bir faydası olmadı. en son gittiğim doktorla da aynı çalışmayı yaptık sonuç çok farklı oldu. hayata döndüm diyebilirim. anladığım kadarıyla doktor çok öneml,i bu konularda, o yuzden iyi seçim yap canım
Gittiniz mi? Gelişmeleri anlatır mısınızEvet bende sertifikalı bir terapist ile konuştum iki gün sonra gideceğim ve sonuç ne olacak görmek istiyorum siz ne için gitmiştiniz?
Merhaba. Siz ne için gidiyorsunuz? Ben de haftaya çarşamba gidicem. Biraz pahalı seans ücreti. Endişeliyim de işe yarar mı diye.nasil gecti? bende Cuma günü Hipnoz destekli emdr tedavisi icin ilk görüsmeye gidicem umarim ise yarar
genel kaygi bozuklugu, baglanma korkusu ve ufak tefek (yinede hayatimi etkileyen) bazi durumlar. Evet ben seansina 100€ ödeyecegim umarim ise yarar daha önce regresyon yaptirdim ama transa gecemedim belki hipnozla faydasini görürüm. Allah yardimcimiz olsunMerhaba. Siz ne için gidiyorsunuz? Ben de haftaya çarşamba gidicem. Biraz pahalı seans ücreti. Endişeliyim de işe yarar mı diye.
Merhaba ilk seansa gittim ama daha başlamadı ilk seanslar tanışma aşaması olarak kullanılıyor emdr biraz yavaş ilerliyor onun için kesin bir şey söyleyemem bu hafta ikinci seansa gideceğim umarım güzel sonuçlar alırım.Gittiniz mi? Gelişmeleri anlatır mısınız
Hipnoz konusunda bir yorum yapamayacağım maalesef çünkü ben terapi için bilimsel yöntemleri seçmeden yanayım.
Amin kardeşim.. Bugün gittin mi terapiye nasıl geçti?genel kaygi bozuklugu, baglanma korkusu ve ufak tefek (yinede hayatimi etkileyen) bazi durumlar. Evet ben seansina 100€ ödeyecegim umarim ise yarar daha önce regresyon yaptirdim ama transa gecemedim belki hipnozla faydasini görürüm. Allah yardimcimiz olsun
Hepimizin dileği aynı bence :)Gidecegim Psikolog iki tedavi yöntemini de uyguluyor acikcasi hangisi bilimsel hangisi degil ben cok farklarini ve etkilerini bilmiyorum :) tek dilegim faydali olmasi hepimiz icin :)
Amin kardeşim.. Bugün gittin mi terapiye nasıl geçti?
Hocam merhaba bende de temizlik konusunda okb var yaptığım bir şeyden bir türlü emin olamıyorum diğer konularda sorun olmuyor ama temizlik olunca ne yaparsam yapayım bir türlü emin olamıyorum bunlar için de etkisi oldu dediğiniz bir danışanınız falan oldu mu acaba ya da bir bilginiz var mı şimdiden teşekkür ederim ...EMDR uygulayan bir terapist olarak söyleyebilirim ki hayli hızlı ve etkili sonuç veriyor.Bir çok problemde de kullanıp sonuç aldık.
Tavsiye ederim.
EMDR uyguladığım ve etkili şekilde sonuç aldığım danışanlarım oldu. İşe yaradığını gördümHocam merhaba bende de temizlik konusunda okb var yaptığım bir şeyden bir türlü emin olamıyorum diğer konularda sorun olmuyor ama temizlik olunca ne yaparsam yapayım bir türlü emin olamıyorum bunlar için de etkisi oldu dediğiniz bir danışanınız falan oldu mu acaba ya da bir bilginiz var mı şimdiden teşekkür ederim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?