Uzun zamandır buraya yazmaya ara vermiştim sadece okuyordum ama bu sabah yaşadığım bir olaya canım gerçekten çok sıkıldı ve şuan sinirden ellerim titriyor. Paylaşmak istedim... Ben internet kullanmaya 2005-2006 yıllarında felan başladım aktif olarak. O dönemlerde baya deneme ve şiir yazdım. Bunları da bi forum sitesi ve kendi bloğumda yayımlamaya başladım. Bi zaman sonra da bıraktım iş güç, ev felan takip etmedim yani. Bu sabah uzun süredir girmediğim bloğuma girdim ve eskiden yazdıklarımı okudum. Birden aklıma şiirlerimi kimler okumuştur acaba beğenildimi felan diye bi takım düşünceler geldi ve herşeyin amcası olan googleden bi şiirimi arattım. Bide ne göreyim bi sürü sitede yayımlanmış sağolsunlar bazıları ismimle bazıları alıntıdır diyerek yayımlamış. Ama öyle bitanesi varki "gebelik ve anne" diye bi formda kadının biri benim şiirimi şu ifadelerle yayımlamış.
"2 sene once esimle aramiz cok kotuydu.buralar beni boguyordu artik...tek siginagim babamin fotografi olmustu ona bakip bakip aglar caresizligimi haykirirdim...simdi o siiri ikinci olarak sizinle paylasmak istiyorum kizlar..(ilk annem okudu babam hala okumadi))
fikirlerinizi bekliyorum... "
ve bu yazının altında benim bu forumda da yayımladığım yardm "et baba-anne" adlı şiirimi bi güzel yazmış. Bunun üstüne milletten gelen tebrikleri de bi güzel kabul etmiş, işte çok hüzünlüydüm dilimden dökülüverdi felan. O kadar sinir oldum ki... Yani bu kadar pişkinlik nasıl olur anlamıyorum.. Resmen emeğimi, duygularımı, düşünelerimi çalmış. Çok sinirlendim ve gerçekten çoook üzüldüm... Şimdi sizce ne yapmalıyım arkadaşlar. Foruma üye olamıyorum. Ah bi üyeliğim kabul edilsin ben oraya yazacağımı bilirim ama. Tabiri caizse içim acıdı insanlar öyle hain olmuş ki başkasına ait hüzünleri bile çalabiliyorlar....
internet aleminde alıntı yapıp bildirmeyen çoğu kişi var gerçektende emeğe saygısızlık bu kendi fikirlerin düşüncelerin varken başkalarınınkini çalmak çok ayıp klava:
İçi rahat utanmadan nasılda benim diyebiliyor...
Hırsızlıktan hiçbi farkı yok .
Boşver canım Allaha havale et...
Birde neden üye olamıyorsun rezil etsen belki kendinden utanır.
bende okudum. hay Allahım ne insanlar var ya :) bide utangaç yüz ifadesi koymuş sonuna. çok sinir bozucu. bu arada şiirin çok güzelmiş arkadaşım eline sağlık...
ayy rezil yaaa ..Bildiğim için ben utandım valla yorumlarından... :kedi:
Kendini bile inandırmışş baksana...hasta ruhlu yaa...
Bu arada şiirin çok etkileyiciymiş canım gerçekten...
Ordaki yorumlar sana aslında alkisalkisalkis