Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten sinir bozucu bir durum, ben çok garipsedim. yani yalancı cümleleri sahiplenip benim demektense kendine ait düşük bile olsa bir kaç cümleyle kendini anlatmak erdemdir diye düşünüyorum. Bende üye olmaya çalıştım, siteye de durumu açıklayan bir mesaj attım. Cevap gelir mi bilmiyorum... Googlede nursalkimi diye aratırsanız bloğuma ve ilgili yazıya ulaşabilirsiniz 2007 yılında yayınlanmış halini bulabilirsiniz, o sitedeki bayan ilk defa burda yazıyorum demiş zaten yalan orda patlıyor. Bu şiiri 2004 yılında anı defterime yazmıştım ve o zamanlar lisedeki arkadaşlarım okumuştu. Yani her halukârda kanıtlarım ama beni üzen bir insanın bu kadar haysiyetsizce ve rahatça hiç utanmadan yalan söyleyebilmesi... Bide babasına bakarak yazmış. Allah'ım ya yalanlara bakın.. Ben bu şiiri konuşamayan kardeşimin ölümü üzerine onun dilinden babama yazmıştım.. Çünkü babam çok ağlamıştı. Babamın o halini asla unutamıyorum. Tabi bunu babam hiç bir zaman okumadı muhtemelen bir ömür okumayacakta ama o zaman çok duygusal zamanlar yaşadığım için hep yazılar yazardım. Hatta bu şiirle yarışmalara bile katıldım. Baba kısımlarını hem anne hem baba olarak kullandım. Yani ne bileyim o siteye bakınca ben kendimden utandım. Hüzünlerim çalınmış hissettim.. Böyle bi kaç vakayla daha karşılaştım hatta bu sitede yani kk da da karşılaştık aynı durumla ve müdahale ettim ama hiç bu kadar aleni yalan söylememişlerdi... Desteğiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim hepinize.. İyi ki sizler gibi güzel yürekler hala var..