Emek Hırsızlığı !!! Sinirlerim Çok Bozuk..

kızlar yorumları okuyorum daha bitirmedim ama şu kadarını söyliyim bu kadın çok kaçamak yorumlar yazmış hani biri çıkarda bu şiir benim derse diye dikkatli cevaplar vermiş gibi..ben hiç ben yazdım dediğini okumadım

iyi de topik başlığı 2 sene önce kendi yazdığım şiirim
yani ben yazdım demiş

ewet kendisi yazdığını ima etmiş...saldırın kızlar bende hemen üye oluyorum sinir oldum burda böyle harika bir şiiri nasdıl yazdın bebeğim ya ellerine dillerine yüreğine sağlık ama önce şunu halledelim

öyle yorumlar yazmış ki ne ben yazdım demiş ne de ben yazmadım... güzel tepkiler hoşuna gitmiş heralde.. çok ayıp.....

huricim bence kendim yazdım demek istiyo bazı yerlerde anneme okuttum önce felan demiş .ama dedigin dogru enetersan cevaplar vermiş ama biri demiş türkçe ögretmeniyim şiirin süper teşekkür etmiş ona hiç benim degil felan dememiş..

Ben o dediğin kısmı aratarak buldum siteyi. Hakikaten yuh diyorum... İşte bunlar bu derece hasta ruhlular.

Ben de yazan birisi olduğum için , bir çok şiir yayınlamış biri olarak söylüyorum ki benimde başıma çok geldi, sanki kendilerininmiş gibi paylaşmışlar yorum yapmışlar filan... Çok yazık ya.Ama üzülme.Böyle bir durumda internet alemine kaydettiğin ilk tarihe bakarak senin olduğunu anlayan bir sistem varmış.Yani telif hakkı diye bir şey var ya, hukuken yazıları noterce senin tarafına geçirmekte olabilir.Ama o para ediyormuş sanırım. Ben araştırdığımda öyle bilgi edindim. Şey yapabilirmişsin.Şiirini yazdığında, yakın bir arkadaşına ya da birilerine mail olarak at. Olurda bir gün savcılıkla ilgili bir durum olduğunda maillerimin tarihlerine bakılmasını istiyorum diyebilirsin Karşındaki kanıtlayamayacağına göre direk sana geçiyor şiirin hakkı.

ne gıcık bir üyelik kk şu alemde 1 numara yahuuu baksanıza sayfa düzeni bile oranın iğrenç insanın gözleri ağrıyor bakarken..:enbuyukkk:

kıslar ne biçim üyelik sistemi var bu sitenin böyle iki saat onlrın onay mailini bekliysun ya..

Son düzenleme:
sitenin editörüne durumu mailile yazabilirsiniz.. yasal süreç başlatacağınızı söyleyin.. bu üye hala aktifse onlar bu kişiye ulaşırlar muhtemelen...

cok uzun kusura bakmayin kizlar.mailime kaydetmistim uzun zaman oldu okumayali ..simdi o gunleri yasadim sanki.cok kotuydu psikolojim

ay bakarmısınız pişkinlige ..bide duygu sömürsü yapmış ya ..gülsenmi aglasanmı..

konu başlığını atlamışız kızlar ya 2 sene önce kendi yazdığım şiirim demiş bayan üyelik kabul olsada azının payını versek öf çikolataya sardım kendimi sinirden ha..sen bu zamana kadar nasıl durdun gözyaşı ya :1no2:

bide o kadar barizki gözyaşı temmuz 07 de yazmış bu karı ocak 08 de yazmış herşey ortada yani..

ya bu nasıl bir sitedir yahu sizie geldimi kızlar onay...iğrenç ötesi şu yorumu yapıp hemen üyeliğimi sileceğim ama sanıyorum ki bu site4den üyelik silmekte büyük sorun olur heralde...

Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten sinir bozucu bir durum, ben çok garipsedim. yani yalancı cümleleri sahiplenip benim demektense kendine ait düşük bile olsa bir kaç cümleyle kendini anlatmak erdemdir diye düşünüyorum. Bende üye olmaya çalıştım, siteye de durumu açıklayan bir mesaj attım. Cevap gelir mi bilmiyorum... Googlede nursalkimi diye aratırsanız bloğuma ve ilgili yazıya ulaşabilirsiniz 2007 yılında yayınlanmış halini bulabilirsiniz, o sitedeki bayan ilk defa burda yazıyorum demiş zaten yalan orda patlıyor. Bu şiiri 2004 yılında anı defterime yazmıştım ve o zamanlar lisedeki arkadaşlarım okumuştu. Yani her halukârda kanıtlarım ama beni üzen bir insanın bu kadar haysiyetsizce ve rahatça hiç utanmadan yalan söyleyebilmesi... Bide babasına bakarak yazmış. Allah'ım ya yalanlara bakın.. Ben bu şiiri konuşamayan kardeşimin ölümü üzerine onun dilinden babama yazmıştım.. Çünkü babam çok ağlamıştı. Babamın o halini asla unutamıyorum. Tabi bunu babam hiç bir zaman okumadı muhtemelen bir ömür okumayacakta ama o zaman çok duygusal zamanlar yaşadığım için hep yazılar yazardım. Hatta bu şiirle yarışmalara bile katıldım. Baba kısımlarını hem anne hem baba olarak kullandım. Yani ne bileyim o siteye bakınca ben kendimden utandım. Hüzünlerim çalınmış hissettim.. Böyle bi kaç vakayla daha karşılaştım hatta bu sitede yani kk da da karşılaştık aynı durumla ve müdahale ettim ama hiç bu kadar aleni yalan söylememişlerdi... Desteğiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim hepinize.. İyi ki sizler gibi güzel yürekler hala var..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…