Emek Hırsızlığı !!! Sinirlerim Çok Bozuk..

ya benım o sıtede uyelıgım var bu bahsettıgınız sıır hangı bolumde soyleyınde gırıp yazayım ıkı satır

ya benım o sıtede uyelıgım var bu bahsettıgınız sıır hangı bolumde soyleyınde gırıp yazayım ıkı satır
Canım sana linki özelden mesaj atayım. Bloğumun adresinide verirsin zaten o bayan ilk defa paylaştığını yazmış dolayısıyla benim bloğumun tarihi daha önce. Yalanı ortaya çıkacaktır.

sen baka daha o siteye bir üye olalım...bir kabul görelim neler yapacağız onlara....

sen baka daha o siteye bir üye olalım...bir kabul görelim neler yapacağız onlara....

Canım benim içtenliğinize gerçekten öylesine sevindim ki sinir bozukluğumdan eser kalmadı. Sağolun hepinizi öpüyorum.kaydirigubbakcemile3

BURASI MUZ CUMHURİYE DEGİL SİTE YÖNETİCİLERİNE YER TARİH GÖSTEREREK BAŞVURURSAN KALDIRIRLAR ŞİKAYETÇİ OLABİLİRSİN AYRICA PROFESYONEL SANAT HAYATI DÜŞÜNÜYORSAN ÇOK CÜZİ BİR RAKAMA NOTERDE TASDİK ETTİRİRSİN ŞİİRLERİNİN SANA OLDUGUNA DAİR HER PAYLAŞIMDA BULUNURKEN DE DİP NOT OLARAK DA ONAYLI OLDUKLARINI İZİNSİZ KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILACAGINI BELİRSİN kısadan kökten çözüm bulmuş olursun

Haklısın canım ama şiirleri zamanında yayımlarken bu tür şeyleri hiç düşünmedim, zaten aklım bi karış havadaydı. Şuan hepsi bloğumda kayıtlı hepsini toplayıp bir kitap halinde onaylattırmayı düşünüyorum. Keşke zamanında bu tür şeyleri internette paylaşmasaydım diye düşünüyorum. Şiirlerin altında ismimin yazması çok önemli değil insanlar okusunlar ama benim duygularımın sahiplenilmesi benim yazılarımın kendilerininmiş gibi lanse edilmesi çok acı. Bu arada ilk karşılaştığım anda siteye konuyla ilgili mesaj attım cevap bekliyorum. Önerileriniz ve iyi niyetiniz için hepinize teşekkür ederim.

kendıme yapılmıs kadar sınırlendım alsanaalsanasmile
o kadar barız kı kardesınızın agzından yazdıgınız ağlattınız benı
cıldırdım resmen bu hırsızlıktan de beter cok sınırlıyım ya klava: kötükedihüso
hemen ben de uye oluyorum
cumlelerımı bıle toparlayamıyorum ya :gitme:

İnsanlar cok terbiyesizleşti.
Ancak bu devirde yapabileceğimiz tek sey notere onaylatmak olacak artık

gözyaşı senin blogunu inceedim ve şiirini okudum orda yazılan yorumlarda tarih var canım. Al sana ispatlama noktası ve 2007 tarihli yorumlar. Şimdi söz konusu siteyi bana da atın ve üye olup arkadaşı bamlayalım, yada üye olabilen arkadaşlar, söz konusu şiirin yazarının o arkadaşa dava açacağını ve yüklü tazminat talep edeceğini yazsınlar ki kız sıkışssın.

ben o sıteye uye oldugum ıcın o arkadasa ve sıırın oldugu bılume blogun lınkını ve bu forumun lınkını koydum.sanırım okuyunca gereklı duzenlenme yapılır.bıde sıteyle alakalı bazı arkadaslar ıgrenc gıbı yorumlar yapmıslar ama bana gore buna hıc gerek yok.o sıtede tıpkı burda oldugu gıbı cok samımı paylasımlar,dostluklar kuruluyor.ılk hamıle oldugum donemlerde soracak oldugum seylerı kımsem olmadıgı ıcın hep ordakı arkadaslarla paylastım.bır hata varsa o kısının kendıne aıttır.sıteye cırkın kelımeler kullanmayalım.cunku hata varsa bu hata sıtenın degılkı.

Duyarlılığın için teşekkürler. O kadar pişkinlikle o yazıyı yazmış olan şahıs umarım hatasını anlar ve düzeltir. Herkesten çok kendine yalan söylemiş.. Site için bir diyeceğim yok sadece üye olmakta problem yaşadım. Ama sabah attığım maille ilgilenilmedi hala bir cevap alabilmiş değilim.

Bu arada arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. İşte şiirmi kendisininmiş gibi yayınlayan şahıs burda herhangi bir ürün vb. olmadığı için sanırım yasak konumuna düşmez bu linki vermem. İnsanlar ne kadar acizmiş diye düşündüm bi an. Bırakın maddi değerleri insanların manevi değerleri üzerinden bile çıkarcılık yapmaya başlamışlar. Merak ediyorumbu şahsiyet o şiirin arkasında ki acı ve anlamı bilse bu hatayı tekrar yapabilir miydi... Orda yapılan tebriklere layık olmak için yalan söylemek bu kadar kolaymı geldi anlamış değilim... ALLAH nasip ederse şiirlerimi toplayıp bir yayın evine gideceğim ve orda onaylatacağım. Bunun gibi daha nice yazılarım var copy+paste edilip altına imza atılan. Sadece yazık diyorum. Ve şiir bile olsa hakkımı çaldıkları için ALLAH'a havale ediyyorum.

Bu hırsızlığın aynısını veya benzerini yapan bir çok insan var malesef.
Bunların hepsini bir araya toplayıp oklavayla döveceksin. klava:

canım malesef internette olan herşey herkesin malı oluveriyor.
yapan kişi çok terbiyesizlik etmiş.
bi de şu var. internetten ödevler tezler kopyalayıp bunlar sayesinde maddi gelir elde edenler, sınıf geçenler var...
üzüldüm ama pek yapacak birşey yok sanırım..

Vay pişkin vay..Umarım şu son mesajı okur..Aptal sanmasın kimseyiklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…