Canım sana linki özelden mesaj atayım. Bloğumun adresinide verirsin zaten o bayan ilk defa paylaştığını yazmış dolayısıyla benim bloğumun tarihi daha önce. Yalanı ortaya çıkacaktır.ya benım o sıtede uyelıgım var bu bahsettıgınız sıır hangı bolumde soyleyınde gırıp yazayım ıkı satır
sen baka daha o siteye bir üye olalım...bir kabul görelim neler yapacağız onlara....
BURASI MUZ CUMHURİYE DEGİL SİTE YÖNETİCİLERİNE YER TARİH GÖSTEREREK BAŞVURURSAN KALDIRIRLAR ŞİKAYETÇİ OLABİLİRSİN AYRICA PROFESYONEL SANAT HAYATI DÜŞÜNÜYORSAN ÇOK CÜZİ BİR RAKAMA NOTERDE TASDİK ETTİRİRSİN ŞİİRLERİNİN SANA OLDUGUNA DAİR HER PAYLAŞIMDA BULUNURKEN DE DİP NOT OLARAK DA ONAYLI OLDUKLARINI İZİNSİZ KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILACAGINI BELİRSİN kısadan kökten çözüm bulmuş olursun
ben o sıteye uye oldugum ıcın o arkadasa ve sıırın oldugu bılume blogun lınkını ve bu forumun lınkını koydum.sanırım okuyunca gereklı duzenlenme yapılır.bıde sıteyle alakalı bazı arkadaslar ıgrenc gıbı yorumlar yapmıslar ama bana gore buna hıc gerek yok.o sıtede tıpkı burda oldugu gıbı cok samımı paylasımlar,dostluklar kuruluyor.ılk hamıle oldugum donemlerde soracak oldugum seylerı kımsem olmadıgı ıcın hep ordakı arkadaslarla paylastım.bır hata varsa o kısının kendıne aıttır.sıteye cırkın kelımeler kullanmayalım.cunku hata varsa bu hata sıtenın degılkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?