Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cikmis sorularda sorun yok onlarda iyi yapiyorum ama o sorular soru bankalarinda vardi haliyle daha once coznustum acaba indan mi iyi diye korkuyorumben dersane denemelerimden epey yüksek bi puan aldım sınavda ama şu önemli eski yılların denemelerini çöz süre tutarak ben çözdüğüm çıkmış kpss lere paralel bi sonuç aldım
Nefes aldığımız sürece hiçbir şey için geç olmadığı gibi boşada gitmiş sayılmaz.Okadar cok calistim ki cok uzgunum
ben açıkcası iki aylık bir eforla girdim(öss puanım yüksekti ona güveniyordum) bir ay sadece özet kitaplardan hızlı okuma yaptım bir ayda her gün bir deneme çözdüm hep denemelerde 80 üstü yapıyordum ama hamileliğimden mi nedir sınavda heyecanlandım denemelerimden düşük yaptım ama atandım yinede hiç bir şekilde bırakmayın ümitsizliğe kapılmayın matematiği niye gözden çıkardınız ilk 10 soru herkesin yapabileceği sorular oluyor matematik yaparsanız bir çok insanı geride bırakabilirsinizGecen seneden beri kpss hazirlaniyorum bu sene mezun oluyorum ins. Gecen sene pek degil ama bu sene deli gibi ders calstim her gun gece gunduz calistim mat zaten yok cozmedigim yayin kalmadi sonuc en yuksek 77 aldim denemede nerede emeklerim ogretmen arkadaslarim denemedeki gibi mi gelecek puanlar yardim edin lutfen
Ben iki serisini de çözdüm çok zorlar, ama katılıyorum sınav formatına en uygun denemeler.mutlaka fem denemerini çözün onu yapabilen bütün sınavların üstesinden gelebilir ayrıca ben 2015 eylül atandım o sene tarihte iki tane soruyu tutturdu fem