Emeklerim bosa gitti

İnanır mısın aynı durumdayım ne yapalım başka çare mi var çalışmaya devam. Canını sıkma. Şimdi pes edersen olmaz

Böyle düşünmek yalnızca enerjinizi azaltır, son günlerde enerji depolayıp asılın.

Herkesin çalışma şekli farklıdır gerçi, ben yumurtayı kapıya getirenlerdenim. Adrenalin sağolsum son günlerim çok verimli geçer :)

ben dersane denemelerimden epey yüksek bi puan aldım sınavda ama şu önemli eski yılların denemelerini çöz süre tutarak ben çözdüğüm çıkmış kpss lere paralel bi sonuç aldım

başarırsın inşallah bu vesveselere tıka kulaklarını :KK47:

sınav şu kadar çalışmayla şu yayınlarla bu dersaneyle kazanılır hepsi boş
sınav sınav anında kazanılır :KK58:

ben dersane denemelerimden epey yüksek bi puan aldım sınavda ama şu önemli eski yılların denemelerini çöz süre tutarak ben çözdüğüm çıkmış kpss lere paralel bi sonuç aldım
Cikmis sorularda sorun yok onlarda iyi yapiyorum ama o sorular soru bankalarinda vardi haliyle daha once coznustum acaba indan mi iyi diye korkuyorum

Okadar cok calistim ki cok uzgunum
Nefes aldığımız sürece hiçbir şey için geç olmadığı gibi boşada gitmiş sayılmaz.
Mezarlıklar pişman olmuş insanlarla dolu.
Aldığın her nefes senin için şans demek.Psikolojini bozmana gerek yok.
Şu anda yapman gereken şey alacağın puan değil bu yıl olmazsa seneye olur demen.
"Sizin için hayr olan şey şerdir, şer olan da hayrdır.Bunu sen bilmezsin yanlız o (Allah) bilir"

Ben de geçen sene hazırlandım kpss ye dershanedeki denemelerde 70 ile 85 arası değişiyordu ama 85in üstüne hiç çıkamamıştım standart sapma eklenmediği için bir de dershanenin ortalaması ile gerçek sınavın ortalaması aynı olmuyor dershaneye gitmeyen öylesine giren ortalamayı düşürüyor gerçek sınavda 92,5 aldım son gün vatandaşlık dersindeki kalıp soruları tekrar etmenizi tavsiye ederim çıkmış sorularla aynı oluyor neredeyse vatandaşlık

Standart sapma diye bir sey var..Kısmet belli olmaz bu isler.yüksek de alabilirsiniz, dusukte..ama önemli olan puan değil,branş siralamaniz. Ve alım miktari.. Bunun içinde bos yere telaş yapmayin simdiden.. sakin olun ve güncel olaylara göz atın az az..

Ayrıca okul öncesi alanında ilk sinav olacağı için kolay olacaktır.Puana takilmayin,denemelere takilmayin.en onemlisi kontenjan ve branş siralamaniz bunu aklınızdan çıkarmayın.fizikçi bir arkadaşım vardı 90 almıştı ama atanamamisti.8 kişi almislardi. Giremedi kontenjan içine.atanamadi..Emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah

Gecen seneden beri kpss hazirlaniyorum bu sene mezun oluyorum ins. Gecen sene pek degil ama bu sene deli gibi ders calstim her gun gece gunduz calistim mat zaten yok cozmedigim yayin kalmadi sonuc en yuksek 77 aldim denemede nerede emeklerim ogretmen arkadaslarim denemedeki gibi mi gelecek puanlar yardim edin lutfen
ben açıkcası iki aylık bir eforla girdim(öss puanım yüksekti ona güveniyordum) bir ay sadece özet kitaplardan hızlı okuma yaptım bir ayda her gün bir deneme çözdüm hep denemelerde 80 üstü yapıyordum ama hamileliğimden mi nedir sınavda heyecanlandım denemelerimden düşük yaptım ama atandım yinede hiç bir şekilde bırakmayın ümitsizliğe kapılmayın matematiği niye gözden çıkardınız ilk 10 soru herkesin yapabileceği sorular oluyor matematik yaparsanız bir çok insanı geride bırakabilirsiniz

mutlaka fem denemerini çözün onu yapabilen bütün sınavların üstesinden gelebilir ayrıca ben 2015 eylül atandım o sene tarihte iki tane soruyu tutturdu fem

Eğitimci değilim ama seneye formasyon alıp gireceğim inşallah. Sizin işiniz bizimkinden daha zor ve bence 77 de iyi bir net. Ben bu sene gk gy çalıştım tabiri caizse hayvan gibi. Denemeler çok güzel, sizin gibi çözmediğim yayın kalmadı ama ben bu durumdan daha çok korkuyorum. Denemeler iyi olup sonuç kötü olursa asıl ben diyeceğim emeklerim boşa gitti diye. Çünkü ben deneme çözmeye 7-8 ay önce başladım, denemesiz günüm geçmedi hiç.
Önemli olan sınav, o anki psikoloji, sen elinden geleni yapmışsın, güzelce çalışmışsın, şimdiden sonrası sınavda sakin olup bildiğin soruyu işaretlemek, bilmediğini boş bırakmak. Bu kadar çalışan birinin emekleri boşa gitmez inşallah...

mutlaka fem denemerini çözün onu yapabilen bütün sınavların üstesinden gelebilir ayrıca ben 2015 eylül atandım o sene tarihte iki tane soruyu tutturdu fem
Ben iki serisini de çözdüm çok zorlar, ama katılıyorum sınav formatına en uygun denemeler.

Denemeler ile sinav formati ayni degil icinizi ferah tutun ve sinaviniza odaklanin. O denemeleri cozdugunuz zaman ki psikolojinizle sinav psikolojiniz de ayni olmayacak muhtemelen sinava iki gun kala kafanizi bunlarla mesgul etmeyin once kendinize inanin sonrasi kolay

Back
X