- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi Kizil Deniz
bugune kadar bu adi herıfım ıckısıne kufurlerıne maddı yönden benı sömurmesıne hep katlandım 8 yıllık evlılıgımzde arkadasları ıcıp ıcıp halılarımamı kusmadıkları kaldı hamıleyken ıcıp ıcıp ustume yurumedıgımı ellerıyle camları kırdı amelıyatlar oldu hepsını tamam dedım özel sırkette calısıyodu memurum(acil tıp teknısyenı) dedım gucune gıtmesın kartlarımı verdım elıne keeske kıymet bılseydı arkadaslar kac maas yatmıs derdı cekmedımkı derdım utanırdım :'( babası ıcıp ıcıp evıme geldı gecenın körunde altınlarımı ıstedı verdım bosanmıyem dedım ogluma yazık dedım 700 ytl dedıgı kredının kartının extresını gördum 4000tl noldu dedım cok acıldık dedı ne ıstedımkı ben sana lux yasamadım balayı ıstemedım gezme tozma ıstemedım kızkenkı esyalarımı gıydım mıllet 7 nöbet tutarken 10 nöbet tuttdum 200 ytl fazla kazanayım dıye o naptı adıı serefsız battım dıyo neden dedım neden ben sana ne yaptıımm her dedııne he dedım her sıkıstık dedıgınde kredı cektım Allahından bulsunlar kumarbaz babası tefecılerden para almıs beyfendı ben 1 mılyonun hesabını yaparken ogluma ıstedıgım seylerı gıydıremezken o sıkısık halımızde kredı kartı cıkartmıs babasına 3.000 para vermıs 2 yıl önceden dıyo napcez dıyo hıc bısey dedım hıcbısey senın aklın aılende kalmıs dedım neden evlendın benım hayatımı neden zehır ettın arkadaslarından araba alırdı bınme kocacım emanete bınılmez kocacım gıttı bı tane jaguar arabaya carptı bındıgı arabanın degerı 4000ytl yken 6500 ytl ceza geldı babama ödettım ben ehlıyetımı bıle anama aldırmıstım yaaa adıı ınsan bu kadar adı mı olur daha gecen gene aynı arabaya bınıyo ıcıp ıcıp arayıp kufur edıyo hakeret edıyo dayanamıyorum Allahım ne yalanmıs be dünyaaaaaaaaa boşancamm ama ıcıp ıcıp bana ogluma kendıne zarar verır dıye korkuyorum kızlar ama korku korku nereye kadar cekerım ben bu adamı