Bilemedim limoncu ben annenin yerinde olsam gelmişim 55 yaşına bu herifi mi öekicem der kızımın yanına vınlarım. Ya da herifi toptan evden atarım kafamı dinlerim huzurla. Emekli değilsin, kovalayanın yok, 7de kahvaltı nedir Allah aşşkına baban aklını yitir
annem onun gibi neden 10 da yatmıyormus yaa kadının dizileri var 12 de bitiyo yatıyo babam 10 da yattıgı için herkezi öyle olsun istiyo bide demez mi sen kızlara özeniyosun allahım yaa kadın 1 de yatar ister 2 de yatar sananeBilemedim limoncu ben annenin yerinde olsam gelmişim 55 yaşına bu herifi mi öekicem der kızımın yanına vınlarım. Ya da herifi toptan evden atarım kafamı dinlerim huzurla. Emekli değilsin, kovalayanın yok, 7de kahvaltı nedir Allah aşşkına baban aklını yitirmiş.
niye işe girmeden ayrılmadıgımıda anlamıssındır umarım ben kocayı seyime takmıyorum laf gelisi yaniBilemedim limoncu ben annenin yerinde olsam gelmişim 55 yaşına bu herifi mi öekicem der kızımın yanına vınlarım. Ya da herifi toptan evden atarım kafamı dinlerim huzurla. Emekli değilsin, kovalayanın yok, 7de kahvaltı nedir Allah aşşkına baban aklını yitirmiş.
Su kisma cok guldumbi sensin çıban bası
yuhhh seninkide bizimki kafasında anneme diyorum ki ev işlerine babam bari elektrik supürgesi cektir yaa tülleri kendi sürekli asmaktan fıtık oldu kadın erkek ne işe yarar yaa allah askına sen dısarda calıstın kadın evde 24 saat calısıyoBu kez sana hak verdim limoncu. Üstelik benim anam babam şehirli, okumuş insanlar ama düşün annem acillik olmuş ritm bozukluğu var ama babam işleri ondan bekliyor. Ben de gidip iki gün kaldım ve kendimi evime zor attım. Alıştırmakla ilgili bu ve ben de asla tasvip etmiyorum. Babama da bu ve başka olaylardan ötürü çok öfkeliyim.
valla sabah babama bagarmaktan midem agardı bide anneme sen ne yaptın ki demez mi delirdim ya sen suyumu icmeye kalkmıyosun be fatma elma gelir fatma türk kahvesi fatma aksama sunu yap bi tatlı yapmadın mı ooooo babamın istekleri bitmez bitmez kanuni sultan süleyman cünkü bide demez mi senin annen acaba babama böyle mi yaptı annem diye aradan gecmiş 100 sene sen neden eskiye gidiysun ki eskidende iyi erkekler karısına yardım eden erkek vardır yani bune beeBenim babamı anlatmış olabilir misin??
Seni çok iyi anlayabiliyorum , Allah annene sağlık ve sabır versin, ben kendi annem için hep bunu diliyorum
yuhhh seninkide bizimki kafasında anneme diyorum ki ev işlerine babam bari elektrik supürgesi cektir yaa tülleri kendi sürekli asmaktan fıtık oldu kadın erkek ne işe yarar yaa allah askına sen dısarda calıstın kadın evde 24 saat calısıyo
niye işe girmeden ayrılmadıgımıda anlamıssındır umarım ben kocayı seyime takmıyorum laf gelisi yani
babamla aynı evde ooo delirmelik oluruz
ya diyorum ya annemede savun kendinı yapmıyorum artık deSoru bizim babalarımızın nasıl olduğu ise limoncu benim babam böyle değil .
Bu senin ne işine yarar bilmiyorum.
Ama bildiğim bişey var onların evlilikleri 40 senedir böyle ise değişmez .Anneni çekip alamayacaksan huzursuzluk yaratma..
Sen çekip kapıyı gidiyorsun kadın o kaosun içinde kalıyor..
Ayrıca herkes memnun olmadığı şeyi atabilse ohhooooo sen 10 senedir 10 kere bosanirdin)
parasız hayat sürülmüyor be tatlım hee babamda para yokmu var cok sukur ama bizimkiler eski kafada gerekli olmadan onlara göre ne parasıEşinle boşan demiyorum veya oturmuş boşanmani beklemiyorum ama kaç yıldır
nee zaman dennk gelsem işe gireyim boşanacagim diyorsun limoncu ya...
Babam iş bekleyen biri degildir kendisi de yapar herseyi. Hatta dedem cok eskiden sabahlari işe gitmeden once babaannemin sobasini yakar, uyaninca yesin diye de firindan biseyler alir yanina birakirmiş.
Ama bu parmakta oynatmakla alakali değil. Anlayişli adamlara "parmakta oynuyor" demek çok cirkin bir söz bence. Daha çok adamin karakteriyle alakali boyle şeyler.
işte aynen bu sabah öyle oldu 9 da kahvaltı etmek istiyo babam 8 de kalkılcak 9 da hersey hazır kalvaltı olucak öggg ben yazarken gene sinirlendimNasil baslarsa oyle gidiyor heralde, sinirlenmekte kizmakta haklısınız
Anneniz 9a kadar uyuduğu zaman noluyor, niye uyuyorsun diye kavgamı ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?