- 14 Haziran 2014
- 2.081
- 2.023
- 358
- Konu Sahibi imagemaker
hic cildirma cnm.. emekliligin doldugu gun emekli ol.. ona ne ki.. calisirsin calismazsin,kendisinin 2 senesi var Yaı dolar dolmaz emekli olacak.Beni çıldırtan da bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hic cildirma cnm.. emekliligin doldugu gun emekli ol.. ona ne ki.. calisirsin calismazsin,kendisinin 2 senesi var Yaı dolar dolmaz emekli olacak.Beni çıldırtan da bu
Olacağım zaten inşallah .Sıkıldım yeter bunların tavrından.Bir de oğlanlarına herkesi layık görmezler.Çalışan olsunmuş eee tamam O da memur filan olacak en düşük.hic cildirma cnm.. emekliligin doldugu gun emekli ol.. ona ne ki.. calisirsin calismazsin,
vallahi cok dogru.. pufff ... bi yettiniz artik de cnm .. kendi ne demeye emekli oluyor o zaman? kendi de olmasin..Olacağım zaten inşallah .Sıkıldım yeter bunların tavrından.Bir de oğlanlarına herkesi layık görmezler.Çalışan olsunmuş eee tamam O da memur filan olacak en düşük.
dedim.Yeter çalıştığım diyor. Bizim Kayseri erkeğinin gözünü seveyim.Siz de, emekli olursan seni bosarim deyin. Emekli erkek istemiyorum deyin. O diyebiliyor da siz neden diyemiyorsunuz?
dedim.Yeter çalıştığım diyor. Bizim Kayseri erkeğinin gözünü seveyim.
tam o sıra kızın üniversite dönemine denk geliyor onu bahane ediyor. Çarşıya çık yere otur mendil aç bari diyorum bende.Peki size neden oyle söylüyor? Madem kendisi yeter demiş. Neden sizin emekli olmanizdan rahatsizlik duyuyor ki? Çok kırıcı gercekten..
zaten ben o gerizekalı tiplere sinir oluyorum. Aman hatırlatma .sevgilim ilk ayımızı ilk yılımızı unuttu diye konu açan kızlar buyrun sizi buraya alalım... alalımda dert sıkıntı görün.... kadın senelerdir çalışıyorda bi emekliliğinin bile hayalini kuramıyor... gerçekten çok üzücü yaaa sanki adam çalışıyorda kadın yiyor... keşke biran önce emekli olsanda genç yaşta emekliliğinin tadını çıkartsan diyeceği yerde işten ayrılıcan diye ödü kopan bir adam... nasıl bir düşüncedir bu yaa... sanki kendi verecek maaşını... yazık valla yazık gerçekten çok üzücü...
tam o sıra kızın üniversite dönemine denk geliyor onu bahane ediyor. Çarşıya çık yere otur mendil aç bari diyorum bende.
tam o sıra kızın üniversite dönemine denk geliyor onu bahane ediyor. Çarşıya çık yere otur mendil aç bari diyorum bende.
vallahi haklısınızhiç bir zaman parada pılda gösterişte gözüm olmadı.Hayat felsefem ''bir lokma bir hırka''Emekliliğimde maaım olsun yaşlılığımda kimseye muhtaç olmayayım diye çalışıyorum. Bu tip konuşmalar olunca haliyle kafama takıyorum kendimi mal gibi hissediyorum bayanlar. İnanın çok taktım kafaya
asla 65 e kadar çalışan afedersiniz sadece maaş alıp k...ç büyüten memurladan olmayacağım.O masayı işgal etmeyeceğim.Zira belli yaştan sonra hiçbiri çalışmıyor yeni memurların sırtına biniyorlar.Asla ve asla öyle olmayacağım.Zamanında gençken evini barkını alacaksın maaş yarıya düşüyor diye devletin makamını işgal etmeyeceksin.yok efendim insanın en verimli zamanı filan hikaye.O daha yaratıcı öğretici kreatif sektörler için geçerli.yaptığımız iş evrak işi.Beynimiz sulandıktan sonra çekilmezvallahi haklısınız
65 e kadar çalışmak gibi bir şey de olmaz zaten insan bedeninin bir sınırı var
hem bizim toplumda çalışan erkekler değil kadınlar daha çok yıpranır koştura koştura eve gelir yemek yapar bulaşık yıkar araya temizliği sıkıştırır yani hem evde hem işte çalışır
asıl size onun emekli ol demesi gerekirken
kendisi de devam etsin hatta ikinci işi aranmaya başlasın çalışmayı bu kadar seviyor o zaman