• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emekli olmamdan korkan bir kocam var.

hic cildirma cnm.. emekliligin doldugu gun emekli ol.. ona ne ki.. calisirsin calismazsin,
Olacağım zaten inşallah .Sıkıldım yeter bunların tavrından.Bir de oğlanlarına herkesi layık görmezler.Çalışan olsunmuş eee tamam O da memur filan olacak en düşük.

Olacağım zaten inşallah .Sıkıldım yeter bunların tavrından.Bir de oğlanlarına herkesi layık görmezler.Çalışan olsunmuş eee tamam O da memur filan olacak en düşük.
vallahi cok dogru.. pufff ... bi yettiniz artik de cnm .. kendi ne demeye emekli oluyor o zaman? kendi de olmasin..

dedim.Yeter çalıştığım diyor. Bizim Kayseri erkeğinin gözünü seveyim.

Peki size neden oyle söylüyor? Madem kendisi yeter demiş. Neden sizin emekli olmanizdan rahatsizlik duyuyor ki? Çok kırıcı gercekten..

sevgilim ilk ayımızı ilk yılımızı unuttu diye konu açan kızlar buyrun sizi buraya alalım... alalımda dert sıkıntı görün.... kadın senelerdir çalışıyorda bi emekliliğinin bile hayalini kuramıyor... gerçekten çok üzücü yaaa sanki adam çalışıyorda kadın yiyor... keşke biran önce emekli olsanda genç yaşta emekliliğinin tadını çıkartsan diyeceği yerde işten ayrılıcan diye ödü kopan bir adam... nasıl bir düşüncedir bu yaa... sanki kendi verecek maaşını... yazık valla yazık gerçekten çok üzücü...

Peki size neden oyle söylüyor? Madem kendisi yeter demiş. Neden sizin emekli olmanizdan rahatsizlik duyuyor ki? Çok kırıcı gercekten..
tam o sıra kızın üniversite dönemine denk geliyor onu bahane ediyor. Çarşıya çık yere otur mendil aç bari diyorum bende.

sevgilim ilk ayımızı ilk yılımızı unuttu diye konu açan kızlar buyrun sizi buraya alalım... alalımda dert sıkıntı görün.... kadın senelerdir çalışıyorda bi emekliliğinin bile hayalini kuramıyor... gerçekten çok üzücü yaaa sanki adam çalışıyorda kadın yiyor... keşke biran önce emekli olsanda genç yaşta emekliliğinin tadını çıkartsan diyeceği yerde işten ayrılıcan diye ödü kopan bir adam... nasıl bir düşüncedir bu yaa... sanki kendi verecek maaşını... yazık valla yazık gerçekten çok üzücü...
zaten ben o gerizekalı tiplere sinir oluyorum. Aman hatırlatma .

tam o sıra kızın üniversite dönemine denk geliyor onu bahane ediyor. Çarşıya çık yere otur mendil aç bari diyorum bende.

Calismak adama düser. Gecinemezsek bulursun bir is calisirsin sen evde oturacaksin ben cocuk mu gecindirecegim bir de ic guveysi gelseydin tam olurdun de:))),ay cok sinirlendim...

ayy bu ne be hiç çekilmez adam
kendi evde yaylansın emekliliğini bir gün geçirmesin ama karısı olursa ouuuww
madem paraya o kadar ihtiyaç olacak kendi çalışmaya devam etsin
görende evde oturup yer silecek cam silecek yemek yapacak sanır
emekli erkekle aynı evdede yaşanılmaz çekilmez olabiliyorlar

9 yil sonrayi simdiden takipta dert edinmeyin kendinize.Allah buyuktur o zamana kadar kim bilir neler degisir..Yarinimiz garantimi sanki bosverim

dünyaya kazık çakacakmışçasına bu kadar ince hesap yapmak bana mantıksız geliyor

hiç bir zaman parada pılda gösterişte gözüm olmadı.Hayat felsefem ''bir lokma bir hırka''Emekliliğimde maaım olsun yaşlılığımda kimseye muhtaç olmayayım diye çalışıyorum. Bu tip konuşmalar olunca haliyle kafama takıyorum kendimi mal gibi hissediyorum bayanlar. İnanın çok taktım kafaya

yıllarca çalıştıktan sonra bunun keyfini süremeyeceksem yan gelip yatamayacaksam... istediğimi alıp istediğim yere gidip gezemeyeceksem... ne anlamı kaldı yaşamın zaten ne yaşıyoruz ki şurda hayat şartları çalış çalış çalış.... takma diyoruzda valla insanında kocası böyle şeyler söyleyince gerçektende çok kırıcı yaa... sanki kadın bütün gün evde yan gelip yatıyor.... ah ah ne kadınlar var dünya umurlarında değil evde gezmede günlerde dedikodularda adam akşam gelince önüne bir yemek yok... bide böyleleri var senelerce de çalışsa yaranamıyor....

hiç bir zaman parada pılda gösterişte gözüm olmadı.Hayat felsefem ''bir lokma bir hırka''Emekliliğimde maaım olsun yaşlılığımda kimseye muhtaç olmayayım diye çalışıyorum. Bu tip konuşmalar olunca haliyle kafama takıyorum kendimi mal gibi hissediyorum bayanlar. İnanın çok taktım kafaya
vallahi haklısınız
65 e kadar çalışmak gibi bir şey de olmaz zaten insan bedeninin bir sınırı var
hem bizim toplumda çalışan erkekler değil kadınlar daha çok yıpranır koştura koştura eve gelir yemek yapar bulaşık yıkar araya temizliği sıkıştırır yani hem evde hem işte çalışır
asıl size onun emekli ol demesi gerekirken
kendisi de devam etsin hatta ikinci işi aranmaya başlasın çalışmayı bu kadar seviyor o zaman

vallahi haklısınız
65 e kadar çalışmak gibi bir şey de olmaz zaten insan bedeninin bir sınırı var
hem bizim toplumda çalışan erkekler değil kadınlar daha çok yıpranır koştura koştura eve gelir yemek yapar bulaşık yıkar araya temizliği sıkıştırır yani hem evde hem işte çalışır
asıl size onun emekli ol demesi gerekirken
kendisi de devam etsin hatta ikinci işi aranmaya başlasın çalışmayı bu kadar seviyor o zaman
asla 65 e kadar çalışan afedersiniz sadece maaş alıp k...ç büyüten memurladan olmayacağım.O masayı işgal etmeyeceğim.Zira belli yaştan sonra hiçbiri çalışmıyor yeni memurların sırtına biniyorlar.Asla ve asla öyle olmayacağım.Zamanında gençken evini barkını alacaksın maaş yarıya düşüyor diye devletin makamını işgal etmeyeceksin.yok efendim insanın en verimli zamanı filan hikaye.O daha yaratıcı öğretici kreatif sektörler için geçerli.yaptığımız iş evrak işi.Beynimiz sulandıktan sonra çekilmez

aslinda hic calismayacaksin catir catir parasini yiyeceksin oda erkekligini bilip calisip evini gecindirecek adam gibi
tembel ve caliskan olmayan adamlardan korkulur .. hele ki utanmadan karisini calistiran adamlardan

Back
X