• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emelin 28 kilo verme seruvenii

sabah
omlet,az domates,5 zeytin,2 kucuk dilim çavdar
öğle 4 yk mercimekli bulgur pilavı yoğurt turşu
ara 5 etiform 1 kase yoğurt
ikindi 1 küçük köfte 3 kucuk grissini
akşam 2 küçük kofte 2 yk pilav

spor 30 dk bantta tempolu yürüme
150 bel hareketi
120 göbek
20 kol hareketi

1 saat oğlumla dışarda yürüdük

tebrik ediyorum sizi çok güzel geçmiş gün. inşallah hep böyle devam eder.

anaaa burda neler oluo yaa ben bıraktım topik canlanmış. ben de sıkıldım kimse yazmayınca başka yerlere girdim. yeni giren arkadaşlar hoş gelmiş. ben de devam ederim artık yazmaya. diyet fena diil. 3 kilo verdim bu arada. tabi kafama göre takılıorum. 82.100'e düştüm.

Ya Emel ben yazmıştım ama yorumum nerde???Kız 10 dk nasıl ip atlıyorsun,ben 100 taneyi zor atlıyorum,bende iki gündür 15 dklık basen egzersizleri yapıyorum.Bir haftadır hala 67.5 um:(((((Ühühühüüüüüü daha 1 kilo veremedim,niye acep???

yaa ben de ilk başta 100 atlıyordum şimdi 500 e kadar çıktım zamanla artırırsın sen de. listeni gözden geçir belki bi yerde kaçırıyorsundur

Yarin basliyor seruvenim tavsiyelere acigim.dua edin lutfen

bende varım cnm ben bugün başladım ama benimde ramazan ayı gelmeden 20 kilo vermem gerekiyor çocuk yok yaş 23 boy 1.60 kilo 70 sabah evde kendimce spor yaptım akşamda eşimmle yürüyüş yaptık tempolu bakalım inş veririz hep beraber

aaa ev sahibi hoşgeldin ne güzel 3 kılo vermişsin
ama artık dha sık gel olur mu
senin topiği işgal ettik de

aaa ev sahibi hoşgeldin ne güzel 3 kılo vermişsin
ama artık dha sık gel olur mu
senin topiği işgal ettik de

Benim için sakıncası yok işgal edebilirsiniz valla. sonradan okuması çok zevkli oluo:)) bu arada bugün biraz tozuttum sabah 1 yumurta 3 dilim ekmek 1 dilim peynir yedim
öğlen; salata
ikindi;kıymalı pide
akşam;biftek ve yoğurt
biraz fazla yedim yaaaa uff

selam kızlar ilk önce beyinde bitiy0r herşey kararlı 0lursanız eminim zafer sizin 0lucakır .:D ben 2c0cuk annesi 0larak denedım başardım ilk hamılelıgımde 85 üzerindeydim 3 ayda 30 kıl0 verdim sadece sebzee meyve ac kalmadan haftada 1 kendınızı şimartın... yeme yönünden ve kesınlıkle 0ryantal yapinn hem vücüdünüz t0planırr suan 50 kil0yum :D klavyem de s0run var ancak bu kadar yazabılıy0rumm:14:

selam kızlar ilk önce beyinde bitiy0r herşey kararlı 0lursanız eminim zafer sizin 0lucakır .:D ben 2c0cuk annesi 0larak denedım başardım ilk hamılelıgımde 85 üzerindeydim 3 ayda 30 kıl0 verdim sadece sebzee meyve ac kalmadan haftada 1 kendınızı şimartın... yeme yönünden ve kesınlıkle 0ryantal yapinn hem vücüdünüz t0planırr suan 50 kil0yum :D klavyem de s0run var ancak bu kadar yazabılıy0rumm:14:

Vvalla tebrikler bana umut oldu yazdiklarin umarim ben de veririm nekadar zamanda verdin

diyetim harika gidiyor:)) ikinci günüm bu hurma harika bir yiyecek. hem tok tutuyor. hem de enerji veriyor. üstelik tuvalete çıkmayı da kolaylaştırıyor. bugün ek olarak iki tabak pırasa yedim zeytin yağlı ve bulgurlu....yarın görüşmek üzere topiğğğiiiimmm:))

Back
X