canım ben şöyle yapıyorum...mesela siyah göz kalemi yani sürme benim için çok önemli..akınca falan sanki bağımlılar gibi gözüküyor gözlerinin altı...o yüzden siyah kalemimi çok kaliteli alıyorum... 20-30 lira arasında verdiğim oluyor... ama renklilere gelince siyah kadar önemsemiyorum ve akınca da çok kötü gözükmüyor siyah kadar... o yüzden mesela emily aldın 3-4 tane...mavi ve yeşilin tonlarından...düşünsene 1 liraydı :)) ve gayette idare ediyor bence... istersen çantanda taşı bir kaç kez tazelersin gün içinde...çünkü ister istemez biraz kayboluyor...ama bence denemeye değer:))
canım benim sağol fikirlerin için uzun kalıyor demek ki bak alasım geldi şimdi ee peki o açma yöntemin nasıl bileyimde denerim yani alırsam:26:
emly yumusak yağlı gibi flormar ondan biraz kuru
valla canım nası anlatayım ki, şimdi kalemi, kalemtraşa girebildiği kadar sokmuyosunda daha çok uç kısmını sokuyosun öyle açıyosun bilmiyorum anlatabildim mi :26:
akıyo falan demişler demek ki herkesin gözüne göre farklılık gösteriyo benim gözlerimin etrafı böyle yaş gibi duruyo gözümde hiç kalem tutmaz ama emily akmamıştı, flormar gözümde kalmıyodu.. bence sen aklına takılanlardan birer tane al öyle dene en temizi :26:
valla canım nası anlatayım ki, şimdi kalemi, kalemtraşa girebildiği kadar sokmuyosunda daha çok uç kısmını sokuyosun öyle açıyosun bilmiyorum anlatabildim mi :26:
akıyo falan demişler demek ki herkesin gözüne göre farklılık gösteriyo benim gözlerimin etrafı böyle yaş gibi duruyo gözümde hiç kalem tutmaz ama emily akmamıştı, flormar gözümde kalmıyodu.. bence sen aklına takılanlardan birer tane al öyle dene en temizi :26:
flor mar daha ıyı bence ...emılycabuk akıyor flormar da 3tl ucuz..
bazı kozmetik ürünlerimi aldığım parfümeri de emily göz kalemi gördüm bi kaç da duyum almıştım o marka kalemler iyi oluyor diye
çok güzel renkleri var dı ama almakla almamak arasında kararsız kaldım fiyatı çok ucuz du çünkü
neyse işte hanımlar emily göz kalemlerinden kullanıp memnun kalanlar var mı?
bende emily marka kullandım göz kalemimi. ben memnundum. hem de fiyatı ucuzdu. sürümü falan güzel yumuşakta ucu.
canım ben kullanıyorum uzun zamandır emily..
renkleri çok güzel ve ucu yumuşacık
kolayca sürülüveriyor, fiyatı ucuz ve kalıcı da..
flormarın kalemlerini de kullandım ama onlar çok sert geliyo bana yaa
emilyden çok memnunum yani ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?