Emin değilim ama aldatılıyor olabilirim

NARRAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
159
0
26
Amasya
evet dediğim gibi, tam emin değilim ama aldatılıyor olabilirim.bugun sabah erkenden kaktım kendime birşeyler hazırladım yemek için..pc açayım bir bakayım dedim..kör şeytan dürttü beni.geçmişe baktım bir site çıktı direk önüme..bayan arkadaş arıyorum..diye..şok oldum tabiki..hani dedim virüs falandır..hani başka sitelere girersinde birden ordan başka site açılır.. ama benim bildiğim yanlış biliyorsam düzeltiniz lütfen..o linke girmediğimiz suretçe o geçmiş kutusunda çıkmaz dimi arkadaşlar şuan kafam allak bullak zati konusmuyoruz ıkı gundur.. bide bu oldu..kafayı yemek uzereyım..bu sıteye uye oldum..bu arada ordan arama yaptım ama kullanıcı adını falan bılmedıgım ıcın sadece baktım çıktım akıl verin lütfen bana..bu arada siz yazın lütfen ben ancak yarın sabah size cvp verebilirim..şimdi işteyim ve birazdan çıkıcam..eve gıdecem ama evden gıremem şüphelenmesin diye..

Hmm meraktan girmiş olabilirmi öylesine
Kurma kafanda bişeyler
Ama yine de takipte ol
Hareketleri vs..

belki mailine falan o sitenin reklamı gelmişse o da merak edip tıklamıştır. yani ilk aklıma gelen bu oldu kötü düşünmemek adına

Hemen aldatıldığınızı düşünmeyin lütfen.
Yanlışlıkla tıklamış olabilir, link açılınca meraktan tıklamış olabilir, sağ tarafta msn sayfası açılır gibi açılıyor ya bayanlar msj yolluyor sözde onu kapatmaya çalışırken yönlenmiş olabilir v.s.

Şimdilik geçmişe baktığınızı ona söylemeyin.
Varsa mail adreslerine bakın. Başka bir maili var mı onu incelemeye çalışın.
Bu son yazdıklarımı nasılsa kurcalayacaksınız diye yazdım ama bana kalırsa, eşinizede güveniyorsanız şimdilik gitmeyin üstüne bu konunun.

Suphelenmek derken.. Anlayamadim? Kk dan mi suphelenecek burasi arkadaslik sitesi mi?

ya nie hmn üye oldun ki eşin geçmişe baksa bu sefer senin öle yerlere üye olup girdiğini düşüncek..belki yanlışlıkla tıklanmıştır..dan die adamın karsısına cıkıo o siteler..boşuna kuruntu yapıosunuz bence

kızlar bende anlıyamadım..kk ya evde gırmememin nedeni sürekli girdiğim yerlere bakması o yuzde evde gırmemeyi tercih ediyorum..

inşallah dediğiniz gibi yanlışlıkla olmuştur..

bide maıl sıfrelerını falan bılmıyorum..bana söylemıyor..

ya nie hmn üye oldun ki eşin geçmişe baksa bu sefer senin öle yerlere üye olup girdiğini düşüncek..belki yanlışlıkla tıklanmıştır..dan die adamın karsısına cıkıo o siteler..boşuna kuruntu yapıosunuz bence

işyerınden uye oldum evde gırmıyecem o sıtelere..

evet dediğim gibi, tam emin değilim ama aldatılıyor olabilirim.bugun sabah erkenden kaktım kendime birşeyler hazırladım yemek için..pc açayım bir bakayım dedim..kör şeytan dürttü beni.geçmişe baktım bir site çıktı direk önüme..bayan arkadaş arıyorum..diye..şok oldum tabiki..hani dedim virüs falandır..hani başka sitelere girersinde birden ordan başka site açılır.. ama benim bildiğim yanlış biliyorsam düzeltiniz lütfen..o linke girmediğimiz suretçe o geçmiş kutusunda çıkmaz dimi arkadaşlar şuan kafam allak bullak zati konusmuyoruz ıkı gundur.. bide bu oldu..kafayı yemek uzereyım..bu sıteye uye oldum..bu arada ordan arama yaptım ama kullanıcı adını falan bılmedıgım ıcın sadece baktım çıktım akıl verin lütfen bana..bu arada siz yazın lütfen ben ancak yarın sabah size cvp verebilirim..şimdi işteyim ve birazdan çıkıcam..eve gıdecem ama evden gıremem şüphelenmesin diye..

ay sacmalamıssın resmen bazen ben bıle arama yaparken cıkıo ole seyler sonra gecmıstede gozukuo...bazende hemen karsına cıktıı ıcın yanlıslıkla tıklamıs bulunuosun vallaha cok kızdım sıze sakın bunu esınıze solemeyın o da emınım cok uzulur

sitelere derken çoğul olarakmı üye olmuş bir kaç siteye yani.eger tek siteyse arkadaşların yorumlarına katılıyorum yanlışlıkla yada merakdan açmıştır senin üye olmana gelince keşke olmasaydın.aslında sende bilgisayara evden girmiyorsun nelere baktığımı takip etmesin diye buda yanlış.ben bilgsayarı evdede kullanıyorum benim üye olduğum tüm siteler şifreleride açıktır eşimde olmaz ama merak ederse herdaim bakabilir bende onunkine.

sitelere derken çoğul olarakmı üye olmuş bir kaç siteye yani.eger tek siteyse arkadaşların yorumlarına katılıyorum yanlışlıkla yada merakdan açmıştır senin üye olmana gelince keşke olmasaydın.aslında sende bilgisayara evden girmiyorsun nelere baktığımı takip etmesin diye buda yanlış.ben bilgsayarı evdede kullanıyorum benim üye olduğum tüm sitelerin şifreleride açıktır eşimde olmaz ama merak ederse herdaim bakabilir bende onunkine.

ay sacmalamıssın resmen bazen ben bıle arama yaparken cıkıo ole seyler sonra gecmıstede gozukuo...bazende hemen karsına cıktıı ıcın yanlıslıkla tıklamıs bulunuosun vallaha cok kızdım sıze sakın bunu esınıze solemeyın o da emınım cok uzulur

zaten emin olmadığımı vurguladım..ilk defaböyle birşeyle karşılaşıyorum..daha önceden de çok girip bakmıştım..sabaha kadar bilgisayarın basında oturdu..konuşmuyorduk zaten.bir ihtimal olarak söylüyorum olabilirmi diye?

canım ben valla kesınlıkle yanlıs yapttını dusunuorm ne o maılıne bakmak yada kontrol etmek falan...guven eşine uyduruk bısıden uzmussun kendını..eşinede guven kendınede kurcalaman hos deıl sen uzulursun...ortada yanlıs bısı varsa zaten kurcalamadanda gelır bulur senı...:52::52:

soğuk kanlı ol o sitelere üye olarak zaten kendini zor bi duruma soktuğunu düşünüyorum saçma sabuk sms ler alıcaksındır.

Son düzenleme:
canım ben valla kesınlıkle yanlıs yapttını dusunuorm ne o maılıne bakmak yada kontrol etmek falan...guven eşine uyduruk bısıden uzmussun kendını..eşinede guven kendınede kurcalaman hos deıl sen uzulursun...ortada yanlıs bısı varsa zaten kurcalamadanda gelır bulur senı...:52::52:

inşallah canım ya..bu aralar biraz paronayaklaştımmı ne?

zaten ne yapıyorsam kendi kendime yapıyorum...

zaten emin olmadığımı vurguladım..ilk defaböyle birşeyle karşılaşıyorum..daha önceden de çok girip bakmıştım..sabaha kadar bilgisayarın basında oturdu..konuşmuyorduk zaten.bir ihtimal olarak söylüyorum olabilirmi diye?

uzme kendını bole seylere canım ya...ıhtımallere kaldıysan zaten bırazdan oledebılırız..esınle yasadıın her anın tadını cıkar...daha öncedende girip bakmıstın neden bakıosn ?bakma
sen bu adama guvendın evlendın unutma...kendınıde uzme hıc yoktan..

sitelere üye olmuş derken tek siteyemi çoğul olarak birkaç siteyemi .tek siteyse aynen arkadaşların dediğine katılıyorum yanlışlıkla veya meraktan açmıştır.aslında senin yaptığında yanlış yani üye felan olman.sen neden evde nete girmiyon eşin neden girdiğin siteleri takip edemesinki?benimde eşiminde kullandığı tüm şifreler açıktır olmaz ama merak eden açıp baksın ne sakıncası varki

canım yeri geliyor buraya eşimizle ilgili problemlerimizi yazıyoruz..bence eş te olsak..bir özelimizin olduğu düşüncesindeyim..

valla ben de esımle kavga etsem bende bılgısayar basında otururum haber bakarım buraya ugrarım bu demek deıl kı ılla kotu bısı yapıo sen ıcını bı rahatlat tatlım ya bole cok mutsuz olursun

çok saolun kızalr evet saçmalamış olabilirim..bilmiyorum kafam yerinde değil herhalde..acabalarla yaşanmıyor..

zaten acaba hersey olabılır o bole dusunse sen uzulmezmısın kırılmazmısın sogumazmısın ondan bak bana bı konuda ınan yanlıs yapılan bısı mutlaka karsına cıkar
o yuzden bısı yokken varmıs gıbı yasayıpta uzme esını ve kendını

Back
X