- 7 Aralık 2024
- 36
- 15
- 3
- 27
- Konu Sahibi tontonablaa
-
Amin inşallah adetin 4. Günü diye kan vermek erken mi diye düşünüyorum 1 hafta olmadan kan vermeyin diyorlar ya hamilelik varsa çıkar mıKan en garantisi evet testler yanıltabiliyor ama ben de böyle bir silik çizgiyle öğrenmiştim. Sabah beklemeden kan verin şüpheniz kalmasın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Çıkar, ben adet olmam gereken gün vermiştim çok düşük bir değerle öğrenmiştim. İdrarınızda çıkan bir pozitiflik varsa kanınızda da çıkar. Negatif çıkarsa beklersiniz 10 gün gecikmenizde tekrarlarsınız. İnşallah pozitiftirAmin inşallah adetin 4. Günü diye kan vermek erken mi diye düşünüyorum 1 hafta olmadan kan vermeyin diyorlar ya hamilelik varsa çıkar mı
Zaten 4 gün gecikmiş yarın kan verin hiç testle uğraşmayın. Bu arada testinizin markası ne ve kaç dakika içinde sonuç çıktı acabaMerhaba arkadaşlar 00:30’da yaptım bu testi resim de göründüğü gibi çıktı sabahta yapacağım aylar önce kaset test yapmıştım pozitif çıkıp kan da negatif çıkmıştı öyle birşey yaşadığım için bu testten de çok çekiniyorum hata verme olasılığı yüksek mi pozitif görüp kan da negatif gören oldu mu bu test yüzünden bugün adetimin 4. Günü henüz adet olmadım pozitif olduğu içinde sevinemiyorum ya kan da aksi olursa diye kan vermeyi ne zaman yapmalıyım
Anladım çok teşekkür ederim eşimde hemen umutlanma geçen de böyle oldu üzüldün biraz bekleyelim dedi içim içimi yiyorÇıkar, ben adet olmam gereken gün vermiştim çok düşük bir değerle öğrenmiştim. İdrarınızda çıkan bir pozitiflik varsa kanınızda da çıkar. Negatif çıkarsa beklersiniz 10 gün gecikmenizde tekrarlarsınız. İnşallah pozitiftir
Duratest diye bir marka 1-2 dakika içinde bu sonucu verdi çok korkuyorum kan vermeye ikinci kez test aldatır diyeZaten 4 gün gecikmiş yarın kan verin hiç testle uğraşmayın. Bu arada testinizin markası ne ve kaç dakika içinde sonuç çıktı acaba
En azından birkaç gün daha bekleyerek kendinizi strese sokmamış olursunuz tabii ki yine sizin kararınız ama. Ben de kan verirken kesinlikle vardır diyerek gitmemiştim net bir eminliğim yoktu. Testin hatalı olma ihtimaline karşılık hazırlamıştım kendimi. Kesinlikle var gibi düşünmeden her ihtimale hazır olacaksanız kan vermeniz daha sağlıklı bu kadar stres yaşamaktansa. Belki bu defa umudunuz olan yerden çiçek açar ki inşallah pozitiftir sizin için dua ediyorum bu geceAnladım çok teşekkür ederim eşimde hemen umutlanma geçen de böyle oldu üzüldün biraz bekleyelim dedi içim içimi yiyor
Testlere benim artık çok inancım kalmadı ya yalancı pozitif veren çok o yüzden korkmanızı gerektirecek bişey de yok kan verin kafanız rahat etsinDuratest diye bir marka 1-2 dakika içinde bu sonucu verdi çok korkuyorum kan vermeye ikinci kez test aldatır diye
Merhaba, doktorların bunu demesinin temel sebebi kimyasal gebelik vs oluştuysa vücut 10 gün içinde regl gibi atacağından dolayı bu ihtimali elemek için 10 gün sonra verin diyorlar. Yoksa siz şu an kimyasal gebelik dahi yaşıyor olsanız ki Allah korusun böyle bir ihtimali düşünmedim bile sizin dediğinize istinaden söyledim mutlaka kan testinde çıkacaktır.Amin inşallah adetin 4. Günü diye kan vermek erken mi diye düşünüyorum 1 hafta olmadan kan vermeyin diyorlar ya hamilelik varsa çıkar mı
Haklısınız bu şekil de hazırlamaya çalışıyorum kendimi yinede bir umut insan umut ediyor pcosluyum o kadar şeyle kafam doldu ki anne olamama korkusu içimi sardı böyle olunca da çok heyecanlanıyorumEn azından birkaç gün daha bekleyerek kendinizi strese sokmamış olursunuz tabii ki yine sizin kararınız ama. Ben de kan verirken kesinlikle vardır diyerek gitmemiştim net bir eminliğim yoktu. Testin hatalı olma ihtimaline karşılık hazırlamıştım kendimi. Kesinlikle var gibi düşünmeden her ihtimale hazır olacaksanız kan vermeniz daha sağlıklı bu kadar stres yaşamaktansa. Belki bu defa umudunuz olan yerden çiçek açar ki inşallah pozitiftir sizin için dua ediyorum bu gece
Sakin olup kan vermeye gitmem lazım enin de sonun da bakacaz zaten demiTestlere benim artık çok inancım kalmadı ya yalancı pozitif veren çok o yüzden korkmanızı gerektirecek bişey de yok kan verin kafanız rahat etsin
Benim de pcosum var. O yüzden yaşadığınız endişeyi çok iyi anlıyorum. Pcos engel değil inanın ki. İçinizi ferah tutun umarım miniğiniz sizi seçmiş ve gelmiştir. Kan verirseniz de lütfen haberdar edin tüm kalbimle dualarım sizinle. Çok teşekkür ederim Allah sizden de razı olsunHaklısınız bu şekil de hazırlamaya çalışıyorum kendimi yinede bir umut insan umut ediyor pcosluyum o kadar şeyle kafam doldu ki anne olamama korkusu içimi sardı böyle olunca da çok heyecanlanıyorumAllah razı olsun çok teşekkür ederim benim için dua edecek olmanız beni çok mutlu etti sizin de içinizden geçen ne varsa Allah sizede nasip etsin
Kimsayal gebelikse kan testiyle belli mi oluyor bu zamana kadar hiç kan da pozitif görmedim çoğu şeyi bilmiyorumMerhaba, doktorların bunu demesinin temel sebebi kimyasal gebelik vs oluştuysa vücut 10 gün içinde regl gibi atacağından dolayı bu ihtimali elemek için 10 gün sonra verin diyorlar. Yoksa siz şu an kimyasal gebelik dahi yaşıyor olsanız ki Allah korusun böyle bir ihtimali düşünmedim bile sizin dediğinize istinaden söyledim mutlaka kan testinde çıkacaktır
O kadar çok korkutan bilgi var ki ne yapacağı mı bilmiyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum umarım inşallahBenim de pcosum var. O yüzden yaşadığınız endişeyi çok iyi anlıyorum. Pcos engel değil inanın ki. İçinizi ferah tutun umarım miniğiniz sizi seçmiş ve gelmiştir. Kan verirseniz de lütfen haberdar edin tüm kalbimle dualarım sizinle. Çok teşekkür ederim Allah sizden de razı olsun
Değer aralığı daha düşük oluyor beta hcg çok yüksek olmuyor fakat yine de pozitifse görmüş oluyorsunuz. ☺Kimsayal gebelikse kan testiyle belli mi oluyor bu zamana kadar hiç kan da pozitif görmedim çoğu şeyi bilmiyorum
Size endişe veren bilgileri okumaktan uzak durun stres en uzak durmanız gereken şey. Allah’ın izniyle güzel haberi verirsiniz inşallahO kadar çok korkutan bilgi var ki ne yapacağı mı bilmiyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum umarım inşallahKesinlikle haberdar edeceğim
Merhaba arkadaşlar 00:30’da yaptım bu testi resim de göründüğü gibi çıktı sabahta yapacağım aylar önce kaset test yapmıştım pozitif çıkıp kan da negatif çıkmıştı öyle birşey yaşadığım için bu testten de çok çekiniyorum hata verme olasılığı yüksek mi pozitif görüp kan da negatif gören oldu mu bu test yüzünden bugün adetimin 4. Günü henüz adet olmadım pozitif olduğu içinde sevinemiyorum ya kan da aksi olursa diye kan vermeyi ne zaman yapmalıyım
Ayy çok sevindim darısı isteyen herkesin başına Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende böyle mutlu haberler alırımEki Görüntüle 3611121 bak canım benimde böyleydi kan verdim 53,66 ile öğrendim gebeliğimi ve henüz bata 7 gün kala
Kan sonucum nasıl iyi mi kiSize endişe veren bilgileri okumaktan uzak durun stres en uzak durmanız gereken şey. Allah’ın izniyle güzel haberi verirsiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?