- 25 Haziran 2025
- 86
- 56
- 3
- Konu Sahibi tontonablaa
hamilesiniz hayırlı olsun bizlere de dua edin ne gibi belirtileriniz vardıKan sonucum nasıl iyi mi ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesiniz hayırlı olsun bizlere de dua edin ne gibi belirtileriniz vardıKan sonucum nasıl iyi mi ki![]()
Teşekkür ederimhamilesiniz hayırlı olsun bizlere de dua edin ne gibi belirtileriniz vardı
Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın cevabınız için teşekkürlerTeşekkür ederimBütün herkes her zaman dualarım da bundan sonra da hep dua edeceğim Allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin
Uyku,yorgunluk yemek yiyemiyordum sol kasığım da hep batma vardı göğüslerim çok şişti adet dönemin de bacaklarım ağrırdı o ağrı olmadı ve böbreklerime ağrı vuruyordu normal de bunu da adet dönemim de yaşamam
Amin teşekkür ederim rica ederim ne demek Allahım inşallah sizede en kısa sürede nasip etsin evinizi çocuk sesiyle doldursunAllah sağlıcakla kucağınıza aldırsın cevabınız için teşekkürler![]()
Tabiki de canım inşallah pozitif sonuçlar alırsınSakin olup kan vermeye gitmem lazım enin de sonun da bakacaz zaten demi![]()
Sonucum 2360 çıktıTabiki de canım inşallah pozitif sonuçlar alırsın![]()
Ya bak işteSonucum 2360 çıktı![]()
SüpeeerrKan sonucum nasıl iyi mi ki![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimYa bak işteçok mutlu oldum hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim bana moral verdiniz gerçektenSüpeeerr3-4 gün sonra kese görmeye gidebilirsiniz tebrikleeer hayırlı olsuunn
![]()
ÂminAyy çok sevindim darısı isteyen herkesin başına Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende böyle mutlu haberler alırım![]()
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim bana moral verdiniz gerçektenYarın kadın doğuma gidelim diyorduk eşimle erteleyelim mi o zaman
![]()
Bekleyemedik gittik keseyi gördükRica ederim ne demekEvet bence birkaç gün erteleyin hem gitmişken keseyi görürsünüz
![]()
Çok sevindim, hayırlı olsunnnBekleyemedik gittik keseyi gördük![]()