Kendine yedirebiliyorsan evet... kocana da söyleyecek bişey bulamadım...Şimdi kafa karışıklığım şu ki
- eşimle kızımız için evli kalıp 'sevdiğim adam' la görüşmeye devam mı etmeliyim
Kadınlık ve annelik ayrı şeylerdir hanımefendi lütfen karistirmayiniz. Telaffuz edemediginiz sınıfa gelince bosanmak isteyen benim. Kimle ne yapiyorsan yap ama kızımız için bosanma diyen kişi eşim. Anlatabildim mi?Eşiniz sizden daha ahlaklı ve vicdanlıymış. O çocuğu haketmiyorsunuz. O sevdiğiniz adamlada sadece konuşuyor olmanız niyetinizin ne olduğunu değiştirmiyor. Eşimle evli kalıp sevdiğim adamla görüşmeye devam edeyim mi sorusuylada telaffuz edemediğim kelimeler sınıfına girmeye hak kazandınız. Tebrikler
Öyle değil. Bosanmak istiyorum. Fakat eşim bosanmamak konusunda israrci. Format evlilik istiyor aynı evde ayrı yasamayi istiyor. Kızımız anlamasin büyüyünce diyeeşinizle evli kalıp sevdiğiniz adamla görüşmeye devam ediceksiniz ??? ben mi yanlış anladım yani böyle bi şeyi yazmış olamazsınız ciddi ciddi . yapıcı eleştiri diyorsunuz da ne bekliyorsunuz anlamadım BOŞANIN.
Hayır ayrılmamami kabul etmiyor. Ayrilmami başka bir adamla evli olmama dayanamadigini söylüyor. Benimle herseye var olduğunu ama ilerde pişman olursan onu suclamamam için kendi kararimi kendim vermemi söylüyoraklım almadı bir de sevgiliniz eşinizden ayrılmamanızı kabul ediyor ama sizi seviyor ? nerden tutsam elimde kaldı konunuz kusura bakmayın da
peki hemen düzeltiyorum. Eşiniz midesizKadınlık ve annelik ayrı şeylerdir hanımefendi lütfen karistirmayiniz. Telaffuz edemediginiz sınıfa gelince bosanmak isteyen benim. Kimle ne yapiyorsan yap ama kızımız için bosanma diyen kişi eşim. Anlatabildim mi?
Ve yine fake damgası??Yine senaryo yine oyuncular ve yine başarılı bir fake konu.
Tebrikler sizi 3 hayırla uğurluyoruz..Fikir iyi ama olmamış.
Aylardir adamla bakisan 20 gun de dag bayirda fikifiki yapan sensin amaKadınlık ve annelik ayrı şeylerdir hanımefendi lütfen karistirmayiniz. Telaffuz edemediginiz sınıfa gelince bosanmak isteyen benim. Kimle ne yapiyorsan yap ama kızımız için bosanma diyen kişi eşim. Anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?