- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
kızlar meraba ..13.haftada 2li testte cinsiyeti söylememişti doktorum kilolusun daha küçük görünmez demişti 14teykende göstermedi bebek doktorda görünmez kilolusun dedi.bende dayanamayıp 15haftalıkken devlet hastanesinde çalışan arkdsımı aradım hemen kadın doğuma randevu aldı.gittim direk söyledim cinsiyeti merak ettiğimi cihazlarımız iyi değil belli olmaz sanmıyorum dedi sonra erkek gibi dedi sonra çok hareketli dedi döndü şimdi net görüyorum dedi erkek kesin dedi.yanılma payınız olabilirmi dedim hayır dedi emin olmasam söylemiyorum zaten dedi...böyle bişey yaşayanınız oldumu hiç?ben etraf baskısı hep kız demişlerdi rüyamdada kızdı acaba bilinc altıma mı yerleşti yoksa doktor yanılabilirmi?bi oğlum var kızım olsun bende isterim ama Kız yada erkek farketmez ikiside benm canım olucak sonucta ...bir arkadasımında dediği gibi ekonomikte hem :))))ama kuşkuya düştüm burdada yazan arkdaslar cok olmuş.sizce daha bekleyim mi?doktoru kesin eminim diyip yanılan oldumu?devletlerde yanılma payı cihazlardan dolayı daha fazlamı?gördüğü kordon yada elindeki çıkıntı olabillirmi?bir sürü şey dinledim hala emin olmadım .Allahım herkese önce hayırlı sağlıklı evlatlar ,sonra da erkek gibi erkek kız gibi kız nasip etsin.