Doğuma Hazırlık Eminim diyen doktor yanılırmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar eminim diyen doktor yanılmıyormuş o kadar bekledim rüyamda gördüm hepsi bilinç altıymış bir oğlum dahha oluyor inşLlah sağlıklı hayırlı erkek gibi erkek bi oğlum olur buda pipisi
image.webp

Kızlar eminim diyen doktor yanılmıyormuş o kadar bekledim rüyamda gördüm hepsi bilinç altıymış bir oğlum dahha oluyor inşLlah sağlıklı hayırlı erkek gibi erkek bi oğlum olur buda pipisiEki Görüntüle 1638207
canm bizde kız istiyorduk ama doktor erkek değişmez dedi.hayırlısı artık nasipte ne varsa o sağlıklı hayırlı olsun da önemli olan o.onlar bizim canlarımız.seni gayet iyi anlıyorum.bende hapkız hissediyorum ama sanırım öyle istediğimiz için.rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Canım 12 de % 80 kız dedi dr oğlumda da ona gitmiştim gerçekten tecrübeli bi dr ondan 5 gün sonra tekrar gittim tomurcuk var erkek gibi dedi 14 haftada rahatsizlandim ablam devlette çalışıyor ablamın yanına gittim önce radyoloji ye gönderdiler orada radyoloji dr ultrasonda erkek mi dedi belli değil dedim sonra kadın doğuma çıktım yaklaşık 10 dk baktı ve kız dedi bacak arası boş dedi bu hafta gittim en Son ilk baktı kız dedi emin misiniz dedim bu çıkıntıyi görünce emin olamıyorum bağdaş kurmuş tatlı bişeyler ye tekrar bakalım dedi yedim tekrar gittim yine kız dedi kesin mi mi dedim tekrar emin olmak için bu defa %100 erkek dedi pipi nerde ozaman dedim ben Gördüm dedi oğlumda 16 haftada delil li isbatli erkek olduğunu öğrenmiştim ikilem de kaldı kizmi erkek mi bu bebek anliyamamdim gitti pazartesi başka dr tekrar gidecem artık kesinleşsin istiyorum yoksa meraktan olecem:KK47::KK70:
Sizin bebek cinsiyeti ne oldu peki cok merak ettim

Back
X