Muhtarın yeri Kazancı’ya baktım, çok güzel gerçekten. Orada güzel bir kahvaltı yapabiliriz aslında :) İznik askania ilk defa duydum, çok güzel gözüküyor. Daha önce orayada gittiniz mi? Güzel mi? Çok teşekkür ederim fikirler için ayrıca
Keşke bu konuyu bir hafta önce açsaydınız ve bende okusaydımçünkü bir hafta önce İstanbuldaydım ve Eminönü ye gitmek gibi bi hata yaptım şimdi okuyunca keşke adalara gitseymişim diyorum içimden siz sakın yapmayın benim yaptığım hatayı
üsküdarda da bir şey yok ki belki sahile turladıktan sonra tekne ile kızkulesine geçerler.. ama orası da kalabalık pek bi özelliği kalmadı.. Gecen yıl tekne kızkulesıne gidiş 20 TL idi şimdi ne kdr acaba?Eminönünde gezilmez Üsküdar’a gidin bence daha huzurlu Nezih
İznik askania önermek için gelmiştim ki benden önce önermişlerMuhtarın yeri de olur da askania bana bir nebze daha mantıklı geldi aslında haftasonu ise tur şirketlerinin günübirlik turları var hem ekonomik olur hemde romantik mekan için alternatif çıkar
eminönunden daha iyidirAskania da kahvaltı güzel mi pekiii? Bazı yerler öyle kötüydü ki hijyen açısından. Askania da kahvaltı yapıp, muhtarın yerinde yemek yiyip, sonra uludağa çıkmak nasıl olur?Oy oy eminönü yıktı beni
İstanbullu gelindekini bilmem de hani gölün ortasından içeri doğru evler monte edilmiş Facebook a bakın Gölyazı yazın o gördüğünüz kuşbakışı fotoda göl masmavi ya hiç öyle bir durum yokŞu İstanbul'lu gelinde sürekli kuşbakışı gösterilen, tepesinden 2 turnanın uçtuğu göl mü?
Olur mu sahil boyu cok güzel restaurant ve Çafeler var Boğaz manzaralı fethi paşa korusunu önerebilirim yeşil orman içi içinde ibb sosyal tesisleri restaurantıda çok güzel yemek yersiniz hem orman hem denizin keyfini çıkarırsınız memursanız indirimide var burda takıldıktan sonra vapurla eminönüne cok kısa sürede geçip turlarsınız Karaköy falan Karaköyde Güllüoğlu baklavacısında tatlı molası vermekte harika olur bende Bursaya taşındım son 1 yıldır doğma büyüme İstanbulluyum bu arada :)))üsküdarda da bir şey yok ki belki sahile turladıktan sonra tekne ile kızkulesine geçerler.. ama orası da kalabalık pek bi özelliği kalmadı.. Gecen yıl tekne kızkulesıne gidiş 20 TL idi şimdi ne kdr acaba?
Yok Askania ya ya gitmedim ama arkadaşlarım gitti gerçekten çok güzel hatta daha sonra yine tercih ettiler ama muhtarın yeri kazancı gerçekten çok güzel Aral alabalık da es geçmeyin kahvaltı da var orda bildiğim kadarıyla ve bahçesi muhteşem bir demlik çay geliyor doğa eşliğinde kuş ve su sesleri eşliğinde muhteşem bir yer uf gidip hemen bş demlik çay içesim geldiMuhtarın yeri Kazancı’ya baktım, çok güzel gerçekten. Orada güzel bir kahvaltı yapabiliriz aslında :) İznik askania ilk defa duydum, çok güzel gözüküyor. Daha önce orayada gittiniz mi? Güzel mi? Çok teşekkür ederim fikirler için ayrıca
Tirilye çok kötü ya adından başka bir sey yok.tirilye , cumalıkızık mesela
Yakınlarınızda uluslararası leylek köyü var sanırım oraya gittiniz mi? Benim de planım ilk fırsatta oraya gitmekBursa için de fikir verebilirseniz çoook mutlu olurum. Mudanyaya yakın oturuyoruz. Gitmediğimiz yer de kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?