Kızlar acil olduğu için buraya yazmak istedim. Burada konu da açmıştım, eşimle 10.yıldönümümüz diye. Yarın dedim ki, Eminönü’ne mi gitsek vapurla.. biz Bursa’da yaşıyoruz. Ona göre bilet alacağım da şimdi. Bazıları çok kötü, cehennem gibi gitmeyin yazmış okudum da. O gün güzel ve huzurlu geçsin istiyorum. Nasıl bir yer eminönü?
gidin ortaköye boğaz turu atın daha iyi eminönü insan kalabalığından başka birşey değil, insanlar oraya alışveriş için geliyor birde balık ekmek yemeğe...Kızlar acil olduğu için buraya yazmak istedim. Burada konu da açmıştım, eşimle 10.yıldönümümüz diye. Yarın dedim ki, Eminönü’ne mi gitsek vapurla.. biz Bursa’da yaşıyoruz. Ona göre bilet alacağım da şimdi. Bazıları çok kötü, cehennem gibi gitmeyin yazmış okudum da. O gün güzel ve huzurlu geçsin istiyorum. Nasıl bir yer eminönü?
Ben de geleyim, çekirge, uludağ, bir de iskender yaparızYa öyle mi.. oy iyi ki yazmışım ya, beni kandırmışlar bence.arkadaşlarımız eminönü çok güzel oraya gidin demişlerdi. Bi vapura binelim deniz havası alalım güzel olur diye düşünmüştüm. O kadar mı kötü.. Peki eminönünden yürüyerek her yer uzak mı? Eşimin 1 gün izni var, o yüzden kalamayacağız da. O zaman bursadan devam mı edelim?
iznik inegöl oylat mesela eminm guzel yerleri vardır..Bursa için de fikir verebilirseniz çoook mutlu olurum. Mudanyaya yakın oturuyoruz. Gitmediğimiz yer de kalmadı.
Bursa da güzel alabalık çiftleri vs var biz gitmiştik sabah kahvaltı ettik gezdik yemek yedik döndük ,eminim bursada daha başka yerlerde vardır gidilecek zamanınızda yokmuş gününüz eziyet olmasın yollardaYa öyle mi.. oy iyi ki yazmışım ya, beni kandırmışlar bence.arkadaşlarımız eminönü çok güzel oraya gidin demişlerdi. Bi vapura binelim deniz havası alalım güzel olur diye düşünmüştüm. O kadar mı kötü.. Peki eminönünden yürüyerek her yer uzak mı? Eşimin 1 gün izni var, o yüzden kalamayacağız da. O zaman bursadan devam mı edelim?
Ben de geleyim, çekirge, uludağ, bir de iskender yaparız. O simit sarayında bi akşam çayı.. I Bursaa
tirilye , cumalıkızık meselaiznik inegöl oylat mesela eminm guzel yerleri vardır..
Bursa da güzel alabalık çiftleri vs var biz gitmiştik sabah kahvaltı ettik gezdik yemek yedik döndük ,eminim bursada daha başka yerlerde vardır gidilecek zamanınızda yokmuş gününüz eziyet olmasın yollarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?