• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eminönü'nde nereden alışveriş?

peşin parayla alacaksan kesinlikle daha uyguna alırsın. ancak mercan yokuşuna gitmeni öneririm. kapalı çarşının beyazıt meydan kapısının önünden dümdüz yürüyince fuat paşa caddesine çıkıyorsun. burada sırayla çeyizciler var, aryıldızın bölge bayisi var. sonrasında dümdüz ilerleyince sırayla magazalar devam ediyor. güral, kütahya, karaca bir sürü markanın magazaları ve bunların ürünlerini satan yerler var.

özellikle baya aşagıda tibet ticaret var mutfak aksesuarları kek kalıplarından banyo aksesuarlarına kadar (tabi tencere tava, hisarın korkmazın aryıldızın ürünleri) herşey var.

Siyavuşpaşa Sk. Asmercan Züccaciye var korkmazın ürünleri özellikle ucuz ve internettende satışları var homebravo.com sitenin adıda

üstelik bu cadde ve aşagındaki cemal birsen caddesi haftasonu bile çok kalabalık olmuyor (mahmutpaşanın curcunasını düşününce) tabi erken gitmekte fayda var.

ama ben peşin parayla almıycam kredi kartı taksit düşünüyorum dersen pek bir indirim olmuyor. normal magazalarla aynı rakamlara geliyor.

ben çeyiz için pek birşey almadım dügün tarihi belli olunca bir haftasonu buraya gidip halletmeyi düşünüyorum.

bohça için alınacaklar, pijamalar gecelikler nerden alınır bilmiyorum :(

çok güzel anlatmışsın şuan orda geziyor gibi oldum :)
yavaş yavaş alıcağım için nakitte alabilirim. Dediğin yerleri not aldım, teşekkürler

ben de haftasonu kısmetse gidicem eminönüne ama ondan önce bi gidip alışveriş merkezlerinde istediğim şeylerin fiyatlarını alıyım sonra kıyaslama yapıyım dedim. Korkmaz ın vertex tencere seti+ çaydanlığı+ cezve seti için korkmazın kendi mağazası 763 tl dedi. Dora kaşık seti için 575 tl dedi. bunlar tabi mağaza fiyatları.. tefalde bi alana bi bedava vardı.

sizce korkmazın bu ürünlerini daha uyguna alabilir miyim?

tüm markaları mercanlarda bulacaksınız nakit veya kredi kartına tek çekimde indirim yapıyorlar bi de mutlaka pazarlık yap ne fiyat derlerse altını söle zorla adamları =))
benim sana önerim tibet züccaciye çoğu marka vardı linkini de buldum paylaşmak yasak diil di mi ??

Tibet Mutfak Esyalari San. Tic. Ltd. Sti.|giriş sayfa

ayrıca bu mağazanın olduğu yerde kütahya porselen noble life güral tefal vs herşey var cennet gibi :)

Kürkçü hanında canım. Ayrıca havuzlu handada mefruşatçılar var 5-6 katlı bi yer üst katları sırf bu işler için kaydirigubbakcemile2

eminönünden alışveriş bir kültürdür...
alış verişini yapıcan elinde kocaman kara kalın poşetlerle doğru balık ekmek yemeye gidecen...
ööfff beeee...canım çekt bizde gidecez bakalım...15 güne kadar hem az alışveriş hem az gezme ...

çok her yerini bilemiyorum bi geçtiğim yerden bazen iki kere geçiyorum...ama çok hesaplı ...
yanlız dikkat edin her ürün çok kaliteli olmayabiliyo...
muhakkak paketi açın bakın kontrol edin..

bu arada havuzlu han neresi...allah bilir elli kere geçmişimdir..

tüm markaları mercanlarda bulacaksınız nakit veya kredi kartına tek çekimde indirim yapıyorlar bi de mutlaka pazarlık yap ne fiyat derlerse altını söle zorla adamları =))
benim sana önerim tibet züccaciye çoğu marka vardı linkini de buldum paylaşmak yasak diil di mi ??

Tibet Mutfak Esyalari San. Tic. Ltd. Sti.|giriş sayfa

ayrıca bu mağazanın olduğu yerde kütahya porselen noble life güral tefal vs herşey var cennet gibi :)

mercanlar nersinde kızlar ...

slm kızlar ben cmtesi eminönüne gittim ve bohça alışverişini tam yapamadık.. çünkü kaliteli birşeyler yok yada ben bulamadım. şimdi ben size anlatıyım sizde kendiniz karar verin

hürriyet çarşısına gittik. en uygun yer nazlı çeyizdi ordan alışveriş yaptık. Donna markası 6 saten takım 90 liraya aldım (pieere cardin begenmedim) terlik tüyü çıkıp sadece incisi kalıyor. 35 liraya aldım bu ikisi içime çok sindi. aslında ikisini alıp çıkmam yeterliydi digerleri pahalıydı bence. ama kayınvalide adayı çok hevesliydi baya almak istiyordu kırmak istemedim. sonrasında taşlı dantelli penye ikili takım 40 (buda baya güzeldi ama kumaş kalitesinden emin olamadım). sütyen takım 40 lira. kalitesi nasıl bilmedim ama şıktı. atlet takım bence bu pahalıydı 35 lira, bohça seti almak istemedim (bohçası havlusu kullanışlı olmuyor). sadece inci şık bir seccade aldım 20. sonunda 260dı 250ye bağladık. diger ürünlere kayınvalide yanında girmek istemedim. pazar günü bakırköye gezmeye gitmiştik kardeşimle kompedan'a girdik. üst katı çeyiz cenneti herşey var. görevli o kdr yardımcı olduki anlatamam. ve bence fiyatlar gayet uygundu. mahmutpaşaya gitmeye degmez bence. mahmutpaşa tarafında sadece bayan terlik ve 6Lı takım uygun geri kalanını almayın derim. üstelik kompedan da kredi kartına güzelce taksitte yaptılar peşin param cebime kaldı :)

gelelim erkege; hürriyet çarşısında erkek ürünleri kadınlara göre çok kaliteli degildi üstelik çok pahalıydı almak gelmedi içimden sadece 100 liraya daginin pijama, çorap, iç çamaşırı olan setini aldım. cidden kalitelimi bilemiyorum. pierre cardin erkek terliğe 100 dedi, ancak dökülüyor çok kötü. dün avmde ceyoya baktım 100 lira ama çok kaliteli ve şık erkek terlikleri var. kompedanda ve loyada çok şık erkek pijama ve rötraşamberlarıda var.

size önerim mahmutpaşanın kalabalıgını gezene kadar, loya, kompena ve avmlere bakın derim. üstelik taksit imkanıda var nakit paranız cebinize kalır... (mahmutpaşada bende bulamamış olabilir. benim deneyimim bu kadar...

havlu için hürriyet çarşısına girecektik ancak girilmiyordu...

mercana gidişin en kolayıda kapalı çarşının beyazıt meydan kapısından dümdüz yürüyince fuat paşa caddesine çıkıyosunuz ordan tüm çeyiz magazalarına bakabaka aşağıya inin. kütahya, güral, korkmaz, aryıldız hepsi karşınıza çıkacak.

Son düzenleme:
SElam kızlar,

Bu hafta bende eminönüne ev tekstili ürünlerini almak için gitmek istiyordum ama kredi kartıyla alışveriş yapmayı düşünüyorum.Kredi kartıyla olunca indirim yapmıyorlar mı.Gitmeye değmez mi?

Kızlar mercandan yukarı doğru süleymaniye camisine doğru çıkarken sağda (yukarıda arkadaşın bahsettiğini söylüyorum) orada herşey var zaten. karaca, schafer, emsan, asmercan züccaciye, tibet züccaciye, kütahya. bunların hep kendi yerleri var. asmercan dan ben küçük eşyalarımı aldım yok yok orda. tibettende porselenlerimi almıştım. boşuna aşağıdan eminönünden kazıklanmayın yukarıdakiler hep toptancılar çünkü :34:

Merhaba, bugün mercan yokuşuNda biriz bonechina adlı bir magazaya gittim. Bernardonun tabakları var ama markası biriz asıl üreticinin kendileri olduğunu söyledi satan kadın ama bernardo da 2.500 olan takım orada 850 lira görmesem inanmazdım tabak aynısı ve çok güzel. Bu mağazayı bilen var mıdır? Rahat rahat alabilir miyim??

mercan yokuşuna gitimde oradaki fiyatlar uygun geldi normal piyasa fiyatlarıyla çok farklı güvenemiyorum bir problem çıkarmı acaba eminönündeki toptancılardan alsam ?

Arkadaslar bende gecen hafta gittim ama rastgele gezdigim icin hicbiyeri bilmiodum fiyatlar da uyhun gelmedi.as ma suan anladim ki ben bilmiomusum bosuna gitmisim cok faydali bi topic olmus yardimci olan arkadaslara cok tesrkkurler gitmekbicin sabirsizlaniyrm ya:)

Merhaba Kızlar,
Eminönü hakkında birkaç yerde ben söyleyeyim ama öncelikle bazı birkaç bildiklerimi paylaşayım, alışverişe gittiğiniz gün,giyim şekliniz kalitesi,kalabalık olma durumunuz,saat her şey fiyatları etkiliyor;oranın esnafı genelde ya aileden gelen ya da çocukluktan beri gelen bir o piyasada olmanın gözü açıklığıyla çalışıyorlar.Alışverişe h.içi gitmeye çalışın,c.tesi gidecekseniz çok erken gidin ama h.içine göre yinede fiyat farkı olacaktır.Güzel giyimli insan paralı insan anlamına gelir dolayısıyla yine fiyata yansıyacaktır,bohça alışverişlerinde kız ve erkek tarafı beraber gittiğinde çok fiyatlı hesap çıkarırlar ;çünkü iki tarafta birbirine pek birşey diyemez diye mahcup olmamak için alınır denilerekten fiyat çekilir.Kız erkek gidildiğinde yine fiyat artar erkek kıza ayıp olmasın diye alır düşüncesiyle fiyat verilir,cuma günleri genellikle dükkanların ödeme yapma günüdür ve öğleden sonra ödemeler başlayacağından sinirli stresli olurlar hatta perakende alanlarla uğraşmak istemezler ama peşine ihtiyaçları olabileceğinden cuma sabahları daha ılımlı olurlar.Birşeyi çok istediğinizi ya da çok beğendiğinizi anlarlarsa da indirim yaptırmanız pek mümkün olmaz.Bir yerde bir ürünü perakende olarak buluyorsanız hatta birden fazla yerde aynı ürünü buluyorsanız bilin ki başka bir yerde üst sokaklarda bunun toptancısı imalatçısı falan vardır.Bir de aynı ürünü satan bir yere gidip de diğer dükkanı sormayın ya bize gelin derler ya da aradığınız yer burası buyrun deyip sizi içeri alırlar hemen.Her sokakta muhakkak çaycı büfeci vardır oralara sorun.Şimdi size kimi eşyalara ait sokakları yazacağım arkadaşlar dilerim işinize yarar.Bazı yerleri tekrarlamamak adına farklı kısımlarda yazmamaya gayret edeceğim.

canım sen harıka bır ınsansın allah senden razı olsun o kadar harıka anlatmıssın kı emınonu sankı avucumun ıcınde suan.hepsını not aldım pazartesı ordayım sımdıden cok heyecanlıyım, sayende aylak aylak dolasmayıp nokta atıslarıı yapmayı basarıcam:) çok yardımcı oldun

Canım ben bütün çeyizimi eminönünden aldım.. Otobüslerde az çekmedim :))) her hafta gittik nişanlımla süreklı ellerımız dolu dolu geldik..

Çatal bıçak takımlarımı aldım 380 ve 400 tl idi emsan da.. Eminönünden 270 ve 280 tl ye aldım ..

Yemek takımımı 1600 e aldım 2100-2200 tl arasında idi fiyatı.. Markası Royal fine china.

Baharat takımı aldım .. 150 tl tuttu..

Bornoz takımı sarev de 280 di.. 200 tl ye aldım.

Çay bardak takımı aldım 4 lü set halınde 20 tl idi , ben 4 lü setini 15 tl ye aldım..

Sürahi takımı aldım paşabahçeden 6 bardak + karaf :40 tl fiyatı ama eminönünden 22 tl ye buldum :)

Seramik tencere seti , 350 tl idi, adamın elinde son bir adet kalmıtş sağolsun farklı bir dükkanda 280e bıraktılar , ama ben 230 a aldım :)))

Korkmaz çay makinesi aldım 165 tl fiyatı, ama 100 tl ye aldım ben hemde korkmaz garantili... ve tost makinesi de 120 iken 75 tl ye aldım yıne aynı sekılde garantili..

Yatak örtüsü aldım 400 dediler, nakıt en son 280 e aldım :)

Masa örtüsü 12 peçete runner takımı ;280 dediler , annem sayesınde 210 a aldım :)))))

Aslında herşeyımı dedğim gibi eminöünden aldım ama şu an hatırlayabildiklerim bu kadar canım .. Piyasa fiyatalrını bilerek yazdım cunku sen eminönünde gercekden uygun mu dıye sormuşsun , arada ki farkı görebil diye yazdım.. Ve evet keısnlıkle nakıt para ile git ;)

Bir de bornoz takımı alıcam demişsin, sarev'in bornoz takımlarına mutlaka bak ben özdilek düşünüyodum ama sarev gercekden çok kalıtelı ve cok cok güzel bornoz takımalrı çıkarmıs cok beğenerek aldım ben :)

Hatırlayabildiklerim şu an bu kadar , sen sor ben cevap verırım cnm ;) Neler almak istiyosun yaz bn aldıysam eger fıyatlarını yazarım sana

canım bende royalın yemek takımını ıstıyorum emınonunde tam olarak nerden almıstın acaba?

kızlar bugun emınonune gıttım, ve burda daha once bılgılerını paylasan arkadaslarım sayesınde ne nerdeyse elımle koymus gıbı bularak son derece kolay ve basarılı bı alışverıs gerceklestrdım, tabı herseyı alamadım ama en azından parayı cebıme koyunca nereye gıtcegımı bılıyorum:)

arkadaslar ozellıkle burda daha once bahsi gecen BİRİZ BONE CHİNE olayına el attım merakım da gıttı ayrıca sonunda yemek takımımı da almıs oldum. Şimdı biriz markasının urunlerını satan dukkanın OĞUZ züccaciye. A da Z ye her trlu urunu bulmak mumkun dukkanda elektronıkten ıvır zıvıra kadar. DÜkkan da bır çok markanın porselen yemek takımları var çok sayıda cesıt var arkadaslar. Biriz markası olup da bernardo da satıldıgı soylenen modeller gercekten de 850 tl arkadaslar toplamda 4 cesıt var. onun dısında yıne bernardo da satılan ancak markası royal bone chıne olan yemek takımları da var. bunlar bırebır orjınel bone royal urunlerı, yanı kendı uretımlerı vs degıl.bunların da ıkı kare modelı ıkı de yuvarlak modelı var dükkanda . kare modeller nakıt fıyat 1350, yuvarlak olanlar nakıt fıyat1050 tl. ama asılınca bıraz daha bıseyler yapıolar kı ben ısrar ettım ve 100 tl daha ındırmeyı basardım. royalın urunlerını satan bırkaç zuccacıye de daha fıyat karsılastrması yaptım normalde yuvarlaklarda kımse 1200 den, karelerde 1500 den asagı ınmıyor. yanı gezdım gordum kı gercekten olabılecek en super fıyat bu dukkanda. ben uzun zmandır hayalını kurdugum modele kavustum arkadaslar. royalbone chıne gentle flora modelı. bernardo da 2200 tl olan takıma ben yarısından daha uygun fıyata kavusmus oldum.dunyalar kadar mutluyum:nazar:

bunun dısında arkadaslar zuccacıye denınce emınonunde kesınlıkle mercan yokusu dıyorum. gercekten aradıgınz her ama hersey orda mevcut. tum yol saglı sollu bır cennet gıbı ozellıkle tıbet zuccacıye dıye bır dukkan var kı kesınlıkle tavsıye ederım. yıne mısaır carsısının hemen arka kapısında sarılgan zuccacıye var orda da harıka seyler var ancak mercan yokusuna gore fıyatalar daha yuksek, ama muthıs seyler var. bunun dısında şark han ıvır zıvır ve dekorasyon ıcın mukemmel, kürkçü han da tekstıl ıcın harıka arkadaslar.

bırız bone chıne markasına aıt olup, fıyatı 850 tl olan takımların resmını eklıyorum.
$Adsızbvvvvvvvvvv.webp$Adsızğğğğğğğ.webp$Adsıztttttttt.webp$hhhhhhhhhhhh.webp

bunlarda orda satılan royal bone hıne takımlar arkadaslar
$Adsız777777.webp$Adsızhhhhhhhhhhhh.webp$Adsızxxxxxxxx.webp$Adsızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.webp

arkadaslar tum fotoları kendım cektım, umarım merak eden arkadaslara yardımcı olmusumdur:)

Son düzenleme:
kızlar bugun emınonune gıttım, ve burda daha once bılgılerını paylasan arkadaslarım sayesınde ne nerdeyse elımle koymus gıbı bularak son derece kolay ve basarılı bı alışverıs gerceklestrdım, tabı herseyı alamadım ama en azından parayı cebıme koyunca nereye gıtcegımı bılıyorum:)

arkadaslar ozellıkle burda daha once bahsi gecen BİRİZ BONE CHİNE olayına el attım merakım da gıttı ayrıca sonunda yemek takımımı da almıs oldum. Şimdı biriz markasının urunlerını satan dukkanın OĞUZ züccaciye. A da Z ye her trlu urunu bulmak mumkun dukkanda elektronıkten ıvır zıvıra kadar. DÜkkan da bır çok markanın porselen yemek takımları var çok sayıda cesıt var arkadaslar. Biriz markası olup da bernardo da satıldıgı soylenen modeller gercekten de 850 tl arkadaslar toplamda 4 cesıt var. onun dısında yıne bernardo da satılan ancak markası royal bone chıne olan yemek takımları da var. bunlar bırebır orjınel bone royal urunlerı, yanı kendı uretımlerı vs degıl.bunların da ıkı kare modelı ıkı de yuvarlak modelı var dükkanda . kare modeller nakıt fıyat 1350, yuvarlak olanlar nakıt fıyat1050 tl. ama asılınca bıraz daha bıseyler yapıolar kı ben ısrar ettım ve 100 tl daha ındırmeyı basardım. royalın urunlerını satan bırkaç zuccacıye de daha fıyat karsılastrması yaptım normalde yuvarlaklarda kımse 1200 den, karelerde 1500 den asagı ınmıyor. yanı gezdım gordum kı gercekten olabılecek en super fıyat bu dukkanda. ben uzun zmandır hayalını kurdugum modele kavustum arkadaslar. royalbone chıne gentle flora modelı. bernardo da 2200 tl olan takıma ben yarısından daha uygun fıyata kavusmus oldum.dunyalar kadar mutluyum:nazar:

bunun dısında arkadaslar zuccacıye denınce emınonunde kesınlıkle mercan yokusu dıyorum. gercekten aradıgınz her ama hersey orda mevcut. tum yol saglı sollu bır cennet gıbı ozellıkle tıbet zuccacıye dıye bır dukkan var kı kesınlıkle tavsıye ederım. yıne mısaır carsısının hemen arka kapısında sarılgan zuccacıye var orda da harıka seyler var ancak mercan yokusuna gore fıyatalar daha yuksek, ama muthıs seyler var. bunun dısında şark han ıvır zıvır ve dekorasyon ıcın mukemmel, kürkçü han da tekstıl ıcın harıka arkadaslar.

bırız bone chıne markasına aıt olup, fıyatı 850 tl olan takımların resmını eklıyorum.
Eki Görüntüle 818691 Eki Görüntüle 818692 Eki Görüntüle 818693 Eki Görüntüle 818694

bunlarda orda satılan royal bone hıne takımlar arkadaslar
Eki Görüntüle 818695 Eki Görüntüle 818696 Eki Görüntüle 818697 Eki Görüntüle 818698

arkadaslar tum fotoları kendım cektım, umarım merak eden arkadaslara yardımcı olmusumdur:)
Oo kadar mutlu oldum ki :))) ben dedim istediğin takımdan var diye yanılmamışım :))) demekki senin orada kısmetin varmış ben buldum hayırlı olsun canm güle güle kullan :)

Oo kadar mutlu oldum ki :))) ben dedim istediğin takımdan var diye yanılmamışım :))) demekki senin orada kısmetin varmış ben buldum hayırlı olsun canm güle güle kullan :)

canım benım sana kocaman bı tesekkur eborcum var gercekten senın sayende istedıgım takıma kavustum. ben hayatta oraya gıdıp de rastalamazdım.sana daha once var mı dıye sordugum resmını gosterdıgım takım yoktu, onun benzerı vardı gercekten zaten resmını de koydum ama benım cok begendıgım ıkıncı modelı vardı orda. benım aklımdakı ıkı modelden bırı royalın kelebeklı olan modelıydı kı bernardoda 2300 tl cevahırde bır baska magzada 1800 e bulmustum ama yınede cok pahalı geldıgınden vıcdanım el verıp te almıodum. ama bu magzada buldum kelebeklıyı ve yarı fıyatına sahıp oldum, nasıl mutluyum bılemezsın. gercekten sana cok tesekkur ederım canım ıyıkı bızımle paylasmıssın yoksa ben gıdıp ıcıme sınmeye sınmeye sıradan bır baska takım almak zorunda kalcaktım. sen tekrardan gıdıp alabıldın mı buarda ve hangı modelı begenıosun?

canım benım sana kocaman bı tesekkur eborcum var gercekten senın sayende istedıgım takıma kavustum. ben hayatta oraya gıdıp de rastalamazdım.sana daha once var mı dıye sordugum resmını gosterdıgım takım yoktu, onun benzerı vardı gercekten zaten resmını de koydum ama benım cok begendıgım ıkıncı modelı vardı orda. benım aklımdakı ıkı modelden bırı royalın kelebeklı olan modelıydı kı bernardoda 2300 tl cevahırde bır baska magzada 1800 e bulmustum ama yınede cok pahalı geldıgınden vıcdanım el verıp te almıodum. ama bu magzada buldum kelebeklıyı ve yarı fıyatına sahıp oldum, nasıl mutluyum bılemezsın. gercekten sana cok tesekkur ederım canım ıyıkı bızımle paylasmıssın yoksa ben gıdıp ıcıme sınmeye sınmeye sıradan bır baska takım almak zorunda kalcaktım. sen tekrardan gıdıp alabıldın mı buarda ve hangı modelı begenıosun?

Ben tekrar gidemedim ama bu sene bitmeden alacağım. Senin aldığım kelebelki takım ya da bernardo olanlardan ikinci sıradaki sag üst tarafında desen olandan alacagım. Ayrıntılara takılma huyumu şimdi daha çok sevdimm :)) güle güle iyi günlerde kullan canım

Ben tekrar gidemedim ama bu sene bitmeden alacağım. Senin aldığım kelebelki takım ya da bernardo olanlardan ikinci sıradaki sag üst tarafında desen olandan alacagım. Ayrıntılara takılma huyumu şimdi daha çok sevdimm :)) güle güle iyi günlerde kullan canım

tesekur ederım canım ınsallah sende en kısa zmanda ıstedıgın takıma kavuşursun:)

Kesinlikle güncel kalması gereken konulardan biri :) Geçen yıl nişan alışverişi için Eminönü'ne gittik. Deneyimlerimi paylaşayım:

Hürriyet Pasajı: Benim için gecelik takımları vs aldık, fiyatlar çok uygun, modeller güzel ve çeşit çok. Ben kolay kolay beğenmem alışverişte, yanlış anlaşılmasın seçerim biraz :) Ama ben bile o kadar model arasında zevkime göre bir şeyler hemen buldum.

Kürkçü Han: Havlu, nevresim, mutfak bezi, ıvır zıvır, bornoz, yatak örtüsü v.s. ne ararsanız var. Fiyatlar çok uygun. Taç' ın, Özdilek' in mağazası, ürünleri var. Bazı dükkanlarda ufacık defolsu olan (minik bir ip çıkmış ya da ip çekilmiş kesinlikle hiç belli olmuyor) ürünler var, onlar çok çok daha uygun, bakmanızda fayda var.

Mahmutpaşa, Tahtakale, Mısır Çarşısı' ndan çıkınca ilk sola dönüp göreceğiniz dükkanlara bakın, fiyat sorun ve geçin derim. Yukarıdaki mağazalardan daha pahalılar.

Düğünüm 15 Mart' ta. Önümüzdeki bir kaç hafta içinde şu meşhur Mercan Yokuşu' na gidip, kahvaltı için servis tabakları, su takımı, çay bardağı takımı, saklama kapları... bakıp almayı düşünüyorum. Gidip halledeyim aldıklarımı ve fiyatları paylaşırım.

Kınalık mağzemeler, çeyiz deyince Eminönü geliyor aklıma. Yukarı tarafa doğru çıkarken sağlı sollu birçk dükkan var. Çeyiz, nişan bohçası ya da kınalık mağzemeler oldukça fazla. Hem uygun fiyatlı ama hanları da bilmek lazım tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X