peşin parayla alacaksan kesinlikle daha uyguna alırsın. ancak mercan yokuşuna gitmeni öneririm. kapalı çarşının beyazıt meydan kapısının önünden dümdüz yürüyince fuat paşa caddesine çıkıyorsun. burada sırayla çeyizciler var, aryıldızın bölge bayisi var. sonrasında dümdüz ilerleyince sırayla magazalar devam ediyor. güral, kütahya, karaca bir sürü markanın magazaları ve bunların ürünlerini satan yerler var.
özellikle baya aşagıda tibet ticaret var mutfak aksesuarları kek kalıplarından banyo aksesuarlarına kadar (tabi tencere tava, hisarın korkmazın aryıldızın ürünleri) herşey var.
Siyavuşpaşa Sk. Asmercan Züccaciye var korkmazın ürünleri özellikle ucuz ve internettende satışları var homebravo.com sitenin adıda
üstelik bu cadde ve aşagındaki cemal birsen caddesi haftasonu bile çok kalabalık olmuyor (mahmutpaşanın curcunasını düşününce) tabi erken gitmekte fayda var.
ama ben peşin parayla almıycam kredi kartı taksit düşünüyorum dersen pek bir indirim olmuyor. normal magazalarla aynı rakamlara geliyor.
ben çeyiz için pek birşey almadım dügün tarihi belli olunca bir haftasonu buraya gidip halletmeyi düşünüyorum.
bohça için alınacaklar, pijamalar gecelikler nerden alınır bilmiyorum![]()
çok güzel anlatmışsın şuan orda geziyor gibi oldum :)
yavaş yavaş alıcağım için nakitte alabilirim. Dediğin yerleri not aldım, teşekkürler