- 21 Kasım 2010
- 1.524
- 24
- 158
kızlar umarım biriniz görür cevap yazarsınız..
ben de hafta sonu istanbula geliyorum ve eminönüne gidicem.. yazılanları okudum sanırım daha çok fiyatlarını bildiğim şeyleri alsam daha iyi olur aksi takdirde oradan alışveriş yapmam fiyat olarak değişmez gibi geldi..
orada bütün markaları bulmam mümkün müdür? ve internette bulduğum uygun fiyatlardan daha ucuz mudur aynı mıdır?
Örneğin ben Jua bornoz takımı (240tl), fissler comfort düdüklü (235tl), tantitoni ürünleri, sarev uyku seti (200tl) filan almak istiyorum, bunları bulabilir miyim sizce ve bu kadar uygunmudurlar?
mesaj tekrarı
Canım benden sana tavsiye eğer araba ile geliyosanız , yanına bolca para al :))) Ve tüm eksiklerini bir kağıda yaz.. Baharatlık , bardak vs her şeyi yaz..
Bütün markaları bulabilirsin.. MERCAN yokuşu nu kımse sorsan gösterır mercan dan tencere seti mutfak malzemelerı vs hepsını bulabilirsin uygun fiyata..
Birde mercan yokuşunu çıkarken sağ tarafta çok fazla dükkan var mutfak malzemelerı satan, sana tavsiyem sakın hemen görduklerını alma tüm dükkanlara sor sen, en son almaya başla cunku her dukkan hemen satış yapmak istiyo ama fiyatlar arasında cok fark var ..
Zaten tek bir sokak , gezmek kolay ..
Birde mercan yokuşundan cıkarken sol tarafta Paşabahce ürünleri satan bir yer açıldı. Gerçekten cok uygun ve çok çok güzel şeyler var ben daha gecen hafta bir sürü sey aldım. Değişik çay bardakları, su bardağı takımları vs :)
Bornoz takımını da Kürkçü han var sadece banyo havluları vs satılıyor, oradan almanı tavsıye ederim. Piyasa fıyatından çok daha uyguna gelıyor .. Ben kurkcu han da Sarev mağazası var oradan aldım ..
Ve inan piyasa fiyatından çoook çoook uyguna gelıyır, ınternette ındırım sıtelerıne gelıyor ya ürünler, düşün onlar bile bana göre cok cok pahalı :) cunku eminönünde her seyın uygun satıldıgı çook yer var .. Başka sormak istedıklerın varsa cevaplayabılırım cnm