eminönünü havuzlu hana giden varmı arkadaslar ?

sedaak

PoYRaz & Elif
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
527
121
123
hafta sonu bebeğim için alışverişe çıkmak istiyorum netten arastrmalarıma göre en çok cesit eminönünü havuzluhanda bulablırmsm giden varmı fiyatları nasıl sizce ?

hafta sonu bebeğim için alışverişe çıkmak istiyorum netten arastrmalarıma göre en çok cesit eminönünü havuzluhanda bulablırmsm giden varmı fiyatları nasıl sizce

Merhaba iki hafta önce annemle gitmiştik meraktan.. Bebek ve anne için aklına gelen herşey var, fiyatlarıda şöyle söyleyeyim her bütçeye göre çeşit var.. Ucuzu pahalısı, kalitelisi, düşük kalitelisi.. Yani aklında belli başlı markalar varsa orda da var o markalar fiyatlar da aynı..
Nakitte pazarlık yapabiliyorsun.. Karta taksitte yapılıyor.. Şeker ve süsleme dükkanları çok dikkatimi çekmişti orda, o kadar çok çeşit varki..

hafta sonu bebeğim için alışverişe çıkmak istiyorum netten arastrmalarıma göre en çok cesit eminönünü havuzluhanda bulablırmsm giden varmı fiyatları nasıl sizce

Merhaba iki hafta önce annemle gitmiştik meraktan.. Bebek ve anne için aklına gelen herşey var, fiyatlarıda şöyle söyleyeyim her bütçeye göre çeşit var.. Ucuzu pahalısı, kalitelisi, düşük kalitelisi.. Yani aklında belli başlı markalar varsa orda da var o markalar fiyatlar da aynı..
Nakitte pazarlık yapabiliyorsun.. Karta taksitte yapılıyor.. Şeker ve süsleme dükkanları çok dikkatimi çekmişti orda, o kadar çok çeşit varki..

tesekkür ederim ilgilenp cevap verdğin için gidip görmek lazım ozaman :)

Rica ederim, tabi gidip görmende fayda var.. Bu günlerimizi mumla arayacağız gibime geliyor.. Sağlığın yerindeyken, daha ağırlaşmadan gidip gez :)

evet bende oyuzden gitmem gerektiğini düşünüyorum son aylara braksak aslnda tam mevsm kıyafetlerıni bulabilirz ama ozamanda bizm için çok zor olucak erkenden alışverişlerimizi tamamlamakta fayda var . senin bebisin kaç haftalık ?

insanın gidince kendini kaybettiği bi yer ben şuan alışveriş yapıorum ama detaylı alışverişi nisan sonuna bıraktım her marka ürün var ayrıca chicco philips vs. ürünü bulabiliosun ayrıca daha uyguna geliyor gtmeni öneririm cnm anne bebek ürünleri nette orda burda gördüğümüze göre daha çeşitli ve güzel

insanın gidince kendini kaybettiği bi yer ben şuan alışveriş yapıorum ama detaylı alışverişi nisan sonuna bıraktım her marka ürün var ayrıca chicco philips vs. ürünü bulabiliosun ayrıca daha uyguna geliyor gtmeni öneririm cnm anne bebek ürünleri nette orda burda gördüğümüze göre daha çeşitli ve güzel

tsekkür ederim canım ben zaten biraz acele ettim galiba bi çok seyimizi aldık bebek arabamızdan biberona kadar =) kıyafet ve park yatak besık bakmak için gtmeyi düşünüyordum kesnlkle gtmeye karar verdim bakalım neler alıcaz

kızlar bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama eşimle nisan gibi gideriz diye karar vermiştik. ne dersiniz? bir an önce çıksakmı acaba çok mu ağırlaşırım şimdiden 11 kilo almış biri olarak? :))

ağırlasmadan ziyade insan zaten heycandan beklıyemıyor =) ilk alışverişisi yaparsın canım baktın eksiklerin kaldı ufak tefek istersen onlar için bir dha gidersin kaç kiloyla hamile kaldın acaba ?

birde ben erken doğum oldğum için biraz korkuyorm acıkcası hazırlıksız yakalanmaktan oyuzden 8.aya kadar tum hazırlıklarımın bitmesini istiyorum

ağırlasmadan ziyade insan zaten heycandan beklıyemıyor =) ilk alışverişisi yaparsın canım baktın eksiklerin kaldı ufak tefek istersen onlar için bir dha gidersin kaç kiloyla hamile kaldın acaba ?

evet o heyecan bambaşka zaten. ilk alışverişi cinsiyet belli olunca yapmıştık zaten o sevinçle. sonra annemde baya bir eşyasını aldı. o yüzden bende bahara bırakayım demiştim. havalar biraz ısınsın diye bekleyecektik ama bekleyemicez sanırım :))) ben 63 le hamile kaldım canım. kiloyu veremeden hamile kalınca böyle oldu. şimdide 74 kilo oldum hatta 75 bile olmuş olabilirim. 24. haftamdayım ve sonumu iyi görmüyorum ama sağlık olsun artık :)) kilolar verilecek er yada geç :)

evet o heyecan bambaşka zaten. ilk alışverişi cinsiyet belli olunca yapmıştık zaten o sevinçle. sonra annemde baya bir eşyasını aldı. o yüzden bende bahara bırakayım demiştim. havalar biraz ısınsın diye bekleyecektik ama bekleyemicez sanırım :))) ben 63 le hamile kaldım canım. kiloyu veremeden hamile kalınca böyle oldu. şimdide 74 kilo oldum hatta 75 bile olmuş olabilirim. 24. haftamdayım ve sonumu iyi görmüyorum ama sağlık olsun artık :)) kilolar verilecek er yada geç :)

aynı sorun bendede var canm sonumu hiç iyi görmüyorum 68 le kaldm 76 kıloya ulastm sonum 90 olucak herhalde :D

kızlar bugün havuzlu hana gittim alşverişimş yaptm aradığımız herseyı bulabilceğimiz biryer gerçekten fiyat olarak çok uygun diyemem ama herseyı bıyerden alırsanız nakitte indirim yapıyorlar

ben de havuzluhan a gittim.alışverişimi yaptım.bütün katları gezdim.en alt katın tümü tek bir dükkan.oradan alışveriş yaptım.bir de bebetto var üst katta.bebetto dan pazen battaniye aldım 20 tl.bir de markasız yumuşak kışlık battaniye aldım 12 tl.ama sonradan oradaki başka dükkanda aynısını 10 tl ye gördüm.başka dükkandan 2.5 tl ye patik aldım.en alt kattan indirimli ürünlerden 2.25 e patikli tek alt,3.25 e yarım kol çıtçıtlı beyaz body.9.75 pijama takımı aldım.3'lü yarım kol beyaz body 10 tl.kaliteleri güzel geldi bana.yumuşacık.daha bir sürü şey aldım.nakitte etiket üzerinden %10 indirim yaptılar.isteyen olursa aldıklarımın resimlerini paylaşabilirim.tabi becerebilirsem :)

Back
X