Doğuma Hazırlık emir mi? berkay mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esrahsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
57
8
96
35
merhaba oğlusum agustos da dunya ya gelecek ınsallah bebegımıze ısım arıyoruz ıkı ısım aklımız da ama hangısı olsun karar veremedık ıkısıde guzel gelıyor bana tek ısım dusunuyoruz sızce hangısı daha hos guzel anlamlı ? :44:

merhaba oğlusum agustos da dunya ya gelecek ınsallah bebegımıze ısım arıyoruz ıkı ısım aklımız da ama hangısı olsun karar veremedık ıkısıde guzel gelıyor bana tek ısım dusunuyoruz sızce hangısı daha hos guzel anlamlı ? :44:
bence emir cnm berkayin soylenisini herkes beceremeyip kaba bi sekilde soyleyebilir.

o kadar kararsızım kı bazen berkay dıyorum bazen emır yardım edın hanımlar:50:

canım isim koyarken birazda manevi yönüne dikkat etmek gerek
ana babanın evladı üzerindeki islami sorumluluğu
bu yüzden emir koy
peygamber soyundan gelen komut veren şehzade baş gibi anlamları var
allah-ın emri diye geçer ya hep
emır koy..hayırlı evlat olsun niyetiyle koy..

canım isim koyarken birazda manevi yönüne dikkat etmek gerek
ana babanın evladı üzerindeki islami sorumluluğu
bu yüzden emir koy
peygamber soyundan gelen komut veren şehzade baş gibi anlamları var
allah-ın emri diye geçer ya hep
emır koy..hayırlı evlat olsun niyetiyle koy..
tesekkur ederım canım guzel dıleklerın ıcın emır ısmını de cok sevıyorum ama cok kısı koyuyor son zamanlarda ondan bıraz kafam karısık

tesekkur ederım canım guzel dıleklerın ıcın emır ısmını de cok sevıyorum ama cok kısı koyuyor son zamanlarda ondan bıraz kafam karısık

Emir kesinlikle çok güzel bir isim. Son zamanlarda revaçta fakat yinede bazı isimler kadar çok konmuyor :1:

şimdiye kadar ki herkes emir dedi su an benim için 1-0 önde berkay ismini pek seven yokmus galiba

berkay in soylenisi çok hoş geliyor gerçekten aklımı çelen noktası da bu zaten evde kendi kendime emi i i i r diye sesleniyorum sonra berka a a ay diyorum kafayi yedim :-)

Emir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim bayanlar galiba emir olacak herkes emir daha güzel diyor ;-)

Back
X