Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba oğlusum agustos da dunya ya gelecek ınsallah bebegımıze ısım arıyoruz ıkı ısım aklımız da ama hangısı olsun karar veremedık ıkısıde guzel gelıyor bana tek ısım dusunuyoruz sızce hangısı daha hos guzel anlamlı ? :44:
merhaba oğlusum agustos da dunya ya gelecek ınsallah bebegımıze ısım arıyoruz ıkı ısım aklımız da ama hangısı olsun karar veremedık ıkısıde guzel gelıyor bana tek ısım dusunuyoruz sızce hangısı daha hos guzel anlamlı ? :44:
canım isim koyarken birazda manevi yönüne dikkat etmek gerek
ana babanın evladı üzerindeki islami sorumluluğu
bu yüzden emir koy
peygamber soyundan gelen komut veren şehzade baş gibi anlamları var
allah-ın emri diye geçer ya hep
emır koy..hayırlı evlat olsun niyetiyle koy..
canım isim koyarken birazda manevi yönüne dikkat etmek gerek
ana babanın evladı üzerindeki islami sorumluluğu
bu yüzden emir koy
peygamber soyundan gelen komut veren şehzade baş gibi anlamları var
allah-ın emri diye geçer ya hep
emır koy..hayırlı evlat olsun niyetiyle koy..
berkay in soylenisi çok hoş geliyor gerçekten aklımı çelen noktası da bu zaten evde kendi kendime emi i i i r diye sesleniyorum sonra berka a a ay diyorum kafayi yedim