Doğuma Hazırlık Emir mi Ediz mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

theorijinal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
40
1
36
Manisa
Selam arkadaşlar ben 6,5 aylık hamileyim. :49: Abimin oğlunun adı Efe :emir_bebek: , ona uygun olsun diye "E" ile başlayan isimler düşündüm ve bu iki isim arasında kaldım.
Emir isminin söylemesi kolay anlamı prens-şehzade demek ama çok moda ve herkes koyacak sınıfta ilerde karışıklık olur ve arapça bir isim olması da var.
Ediz ismi türkçe ve anlamı değerli kimse demek, ama söylemesi zor sondaki z harfi zorluyor ve karşımdaki ne diyip tekrar soruyor anlaşılması zor. Sizce hangisini koymalıyım? :112:

Emir son günlerde çok kullanılıyor haklısınız bence Ediz gayet hoş ve düzgün telaffuz edildiğinde anlaşılması zorda değil

o kadar çok emir varkiiii bence koyma ediz daha güzel.dediğin gibi sınıfa girdiğimizde o yılın moda isimlerinden en az 2 tane oluyor.bide benim emir adında öğrencim çok yaramaz ondan mıdır nedir ön yargı yaptım :) tabiki karar senin

Sizin seçeneklerinizin içinde benm hoşuma giden EMİR
ama ben size hem çok yaygın olmayan hemde E ile başlayan bir isim söyleyeceğim..
Benm çok beğendiğim isimlerden.
hoşunuza giderse ne ala..
"EYMEN"

Son düzenleme:
Back
X