• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emirimefem in diyet günlüğü olsun

emirimefem

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
21
1
18
Konya
burayı okuyacak, göz atacak herkese selam olsun
uzun zamandır buralardayım. ne zaman vaktim olsa ilk geldiğim yer burası.oku oku, bir kaç konuya cevap yaz, vazgeç, ye, yine oku oku okuuu.. ee nereye kadar? yaş oldu 30. doğum yapalı 2 seneyi geçti, ben kıyafetlere hep vitrindenmi bakıcam, ne zaman istediğimi alıcam, daha kaç sene rengarenk giyinebilirimki 4.günüm bugün kafam karışık ama artık kararlıyım 72.4 başlangıç bugün 70.9 yaz geliyor öncelikle kendime daha sonra 'sen artık zayıflayamazsın yapıştı bunlar' diyen herkese bir şey göstermem lazım ZAYIFLADIĞIMI! gelip uğrarmısınız bilmem ama ben buralarda olacağım.

akşama doğru biraz sıkıntı çektim ama 2 kaşık pilav için değmez dedim ve bozmadım.3 kaşık mantar yemeği ile salata yedim

70.6 yım 2 gündür bugün için kilo verememişim.regl oldum ondanmıdır acaba ama moralim bozulmadı.bugün 5. günüm daha yolun çok başındayım.ilk 3 gün yediklerimi yazayım onları yazmamışım
kahvaltı hergün aynı
2 dilim tam buğday ekmek 1 yumurta zeytin peynir nane dereotu domates salatalık şekersiz çay
öğlen yok
akşam 1 tabak susuz taze fasulye yanına 2 kaşık yoğurt
2 gün böyle yedim
3. gün akşam 3 tane küçük tavuk pirzola ve salata yedim
dün akşam mantar ve salata
bugün kahvaltı az öncede bi 3 ü bir arada içtim
akşamda ton balıklı salata yicem
bakalım deneyip görücez ne kadar kilo verebiliyorum :)

Meraba ben de 78.6 dan 76ya dustum dun kalori diyetine basladim ama 300 gr almisim nasi becerdiysem :D 4 ay icinde 60 a dusmek istiyorum yapabilirsem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

akşam ton balıklı salatamı yedim ve bol bol siyah çay içiyorum şekersiz.iyi geliyor bastırıyor beni. umarım yarın bikaçyüz gram daha eksik uyanırım..

Slm başarılar dilerim umarım istediğiniz sürede istediğiniz kiloya kavuşursunuz

kadınlar günümüz kutlu olsun!

benim için gün güzel başladı.400 gr vermişim 70.2 geliyorum. 5 günde toplam 2.200 verdim başlangıç için iyi. 200 gram daha verirsem hedefimi tutturmuş olucam :) daha sonra ise haftada 1.5 kg a fitim. hadi bakalım devam ediyorum..

bugün 7. gün ve tartıda 6 lı rakamları gördüm 69.9 geliyorum. inşallah 5 leride görücem.dün yina sabah kahvaltısı aynı öğlen aynı akşamda havuç kabak karnabahar haşlama yedim yanınada 2 küçük domated 2.5 kg gitti bile bundan sonraki haftalarda 1.5 gitmesi için çalışıcam hiç kaçamak yapmadım bu arada :)

olley 69.1 10 günde 3.300 gr verdim .mekiğe başladım akşam. akşam 5 tane ızgara köfte ve salata yedim akşamada pırasa ve salata yicem lütfen böyle etsin lütfen :)

çok uzun zamandır yazmamışım son mesajdan sonra diyeti bozmuştum birazcık.ve hemen 71 oldum yin ebende nisan ın 3 ünden itibaren burda bir üyeden öğrendiğim uzere yemin diyetine başladım :) ekmek şu bu yok diye 21 gun oldu bugun.66.5 kiloyum su an bakalım devam ediyorum bir şekilde cok yavaş veriyorum ama olsun 1 0 dan büyüktür:)

hala 66.5 kg geliyorum olsun almıyorum en azından ama diyeti bozmuyorum bi 10 gun yıkum Zonguldak a gidiyorum ordada çok dikkat etmem lazım aynı kiloyla dönsem yeter hadi bayın

tahmin edeceğiniz üzere zonguldakta diyeti bozdum yedimde yedim 68 kg olarak geri döndüm +2 ile.gelince yine başladım 10 gün aradan sonra.şimdiki kilom 64.5. nisan ayının 4 ünden beri yani yaklaşık 2 ayda düşe kalka 8 kiloya veda ettim:) hızlandırmak adına akşam yemeklerimi erkene çekicem biraz. ramazan bayramında memlekete gidicem 1 aylığına. gitmeden bi öncesi sonrası yaparım artık := şimdiden bile baya farketti hadi herkese ii uykular bende yatayım artık

Back
X