emla krem acil yardım

suskun10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
62
0
36
Tekirdağ
kızlar belki takip eden olmuştur. eşimle ilişkiye giremedim ben. emla krem aldım siteden faydalanarak. ama onu nasıl ve ne zaman uygulamam gerektiğini bilmiyorum. tam olarak nereye sürülüyo ve etkisini ne zaman gösteriyo yardım ederseniz sevinirim

emla kremin uyuşturması için 45 dk yada 1 saat önceden sürülmesi gerekiyor diye biliyorum

mahsus yapiyorsunuz sanki
ogretmenlerden suphe duyuyorum artik varya
bu kadar cahillik olamaz
google diye bir sey var
jinekologi bolumleri var
ayirip surecen muhtemelen oldumu?

mahsus yapiyorsunuz sanki
ogretmenlerden suphe duyuyorum artik varya
bu kadar cahillik olamaz
google diye bir sey var
jinekologi bolumleri var
ayirip surecen muhtemelen oldumu?

google diye bi sitenin varlığını söylediğin için sağol. benim de hiç haberim yoktu. o siteye yaz bakalım emla krem nasıl kullanılıyor diye karşına ne çıkacak. burası bi paylaşım sitesi ama sanırım senin de sitenin amacı hakkında pek bilgin yok

ama yanlış yerdesin üstelik konu açmışsın..
jinekoloji vajinismus sayfalarını oku sayfalarca anlatıyorlar orda nasıl kullanıldığını..

Emla gibi kremler ciddi anlamda zarar verebiliyor...

Birçok doktor bu tür tedavilere karşı...

Neden işin bir uzmanına görünmüyorsunuz?

Yerinizde olsam böyle birşeyi deneyemezdim bile. İyi cesaret valla...

Ayrıca kadınlarımızı da anlamıyorum, nasıl böyle cahilce fikirleri birbirlerine verip yanlış yönlendiriyorlar...

Nasıl böylesine önemli sağlık konularında gözü kapalı bilmeden fikir verebiliyorlar.

Ve sizler nasıl gözü kapalı uyguluyorsunuz bunları işin uzmanına danışmadan etmeden...Pes valla!

ben Emla yi lazer epilasyon için kullanıyorum..
bu sebepten ötürü kullanıldığını ilk defa duyuyorum..benim uyguladığım sekilinde sizin isinize yariyacagini sanmıyorum..
doktora niye gitmiyorsunuz?bu böyle kremle gecistirilcek bir durum değil.

ayrica bu kadar hassas bir konuda birilerin verdigi yorumla
uygulama yapilmasi akil isi degil.. soyleyim
birisi size "ben kullandim bu sekil suruluyor, bu sure bekletiliyor"
demesiyle yaparsaniz basiniza is acarsiniz..

saka bir yana uyusturucu kremmis
basiniza dertt alirsiniz
bencede kullanmayin en iyisi doktoora basvurun
kas yapicam derken göz cikarmakda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…