- 13 Haziran 2018
- 749
- 2.487
- 113
- Konu Sahibi haveaniceday
-
Eğer gidip bakarsanız gerçekse pazartesi gelip alıyorum. Bayburt' ta bile 4+2 170 metrekare sıfır ev bu fiyata olmaz. Siz aradaki 10 bin tl takıldınız ? Fiyat zaten gerçekdışı.
Faizler düşünce bir cok ev sahibi fiyatları evin gerçek değerinden daha yüksek satılması için emlakcilara talimat vermiş diye duydum. Yani şu anda ev alsanız gerçek değerin çok daha üstünden alacaksınız büyük ihtimalle. Bence beklemekte fayda var. Fırsatcilar yine iş başında
Bu dolandırıcılığa girmez ki ama. Firma birden fazla ilan koyabilir farklı fiyatlardan. Yasal bir sorun yok burada.
Ayrıca ilanları incelemedim ama inşaat firmasıysa aynı binadaki farklı daireleri aynı fotolarla satışa koymuş olabilir.
Aynısını yaşadık maalesef 3+1 için sözleştik cumartesi gidip bakacaktık biz gitmeden evvel 290 bin olarak konuştuğumuz evi 345 bin e çıkardılarİlandan gördük aradik bı ev için ilandaki fiyatı 380 bin lira telefonda ki beyefendi evin fiyatinin 440 bin liraya çıktığını söyledi. Siz düşünün ne kadar fahiş fiyatlar arttirdiklarini
Aynı özellikler de aynı ev aynı fotolar bende düşündüm aynı binadan farklı daire olabileceğini fakat değil.
Yasal olarak sorun olur mu olmaz mı hukuki kısmını pek bildiğimi söyleyemem ama ETİK olmadığından bahsedebilirim.
Etik olmama sebebini açıklar mısınız ?Niye etik olmasın ki? Hadi etik değil diyelim bu insanları dolandırıcılıkla itham etmenizi gerektirmez. Firma bu konunuzu görürse itibarı lekelemekten dava bile açabilir hakkınızda. Sizin yaptığınız etik mi peki şu durumda?
Etik olmama dışında suç da bence. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir. Elinizde dolandırıcılığa dair bir delil yokken bir firmayı adını vererek dolandırıcı olarak etiketlemek sanıyorum ki suç. İtibar zedelemek. Firmanın haberi olursa başınız yanar.Etik olmama sebebini açıklar mısınız ?
Etik olmama dışında suç da bence. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir. Elinizde dolandırıcılığa dair bir delil yokken bir firmayı adını vererek dolandırıcı olarak etiketlemek sanıyorum ki suç. Firmanın haberi olursa başınız yanar.
Güzel arkadaşım seni anlıyorum lütfen sende beni anla
Birlikte bir mağazaya gidelim, bir bluz beğenelim üzerinde 4 farklı etiket olsun .
O mağazaya güvenir misin ? ya da gidip itiraz etmez misin ? Neden 4 farklı fiyat var ? diye
Güzel arkadaşım seni anlıyorum lütfen sende beni anla
Birlikte bir mağazaya gidelim, bir bluz beğenelim üzerinde 4 farklı etiket olsun .
O mağazaya güvenir misin ? ya da gidip itiraz etmez misin ? Neden 4 farklı fiyat var ? diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?