• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emmeyi bırakıyor mu?

busemm63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
461
193
33
30
Merhaba arkadaşlar, bebeğim 8 buçuk aylık. Son 2 haftadır emmesi epey azaldı. Uyanınca, ilk uykuya giderken, ikinci uykuya giderken, belki uyandığında çok kısa ve gece uykuya geçerken emiyor. Gece de 2-3 kez emiyor. Çişli bez sayısı vs yerinde, ek gıdayı da seviyor ama gündüz uyku öncesi hariç asla emziremiyorum 1-2 sn çekip bırakıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Bunlar emmeyi bırakma belirtileri mi?

8 aylık artık herşey dikkatini dağıtıyor olabilir.
Loş ve sessiz bi odada emzirmeyi denedin mi?

Merhaba arkadaşlar, bebeğim 8 buçuk aylık. Son 2 haftadır emmesi epey azaldı. Uyanınca, ilk uykuya giderken, ikinci uykuya giderken, belki uyandığında çok kısa ve gece uykuya geçerken emiyor. Gece de 2-3 kez emiyor. Çişli bez sayısı vs yerinde, ek gıdayı da seviyor ama gündüz uyku öncesi hariç asla emziremiyorum 1-2 sn çekip bırakıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Bunlar emmeyi bırakma belirtileri mi?
Meme uçlarınız küçük mü ondan da yapar

Merhaba benim oğlum 8 aylıkken bıraktı.
aynı şekilde.
Ağlıyordu kafasını çeviriyordu..
bi kaç gün denedim vermeye olmadı

Merhaba benim oğlum 8 aylıkken bıraktı.
aynı şekilde.
Ağlıyordu kafasını çeviriyordu..
bi kaç gün denedim vermeye olmadı
Benimki ağlayıp reddetmiyor aslında. Uyku öncesi emiyor. Gün içinde vermeye calıstığımda 1-2 sn çekip bırakıyor sadece gün içinde emmeleri bitti yani uyku öncesi hariç.

Back
X