• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emmeyi bırakıyor mu?

busemm63

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
178
Puanlar
33
Merhaba arkadaşlar, bebeğim 8 buçuk aylık. Son 2 haftadır emmesi epey azaldı. Uyanınca, ilk uykuya giderken, ikinci uykuya giderken, belki uyandığında çok kısa ve gece uykuya geçerken emiyor. Gece de 2-3 kez emiyor. Çişli bez sayısı vs yerinde, ek gıdayı da seviyor ama gündüz uyku öncesi hariç asla emziremiyorum 1-2 sn çekip bırakıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Bunlar emmeyi bırakma belirtileri mi?

8 aylık artık herşey dikkatini dağıtıyor olabilir.
Loş ve sessiz bi odada emzirmeyi denedin mi?

8 aylık artık herşey dikkatini dağıtıyor olabilir.
Loş ve sessiz bi odada emzirmeyi denedin mi?
Evet denedim ama etrafa bakmak istiyor kafasını sürekli çeviriyor sonra da ağlamaya başlıyor

Merhaba arkadaşlar, bebeğim 8 buçuk aylık. Son 2 haftadır emmesi epey azaldı. Uyanınca, ilk uykuya giderken, ikinci uykuya giderken, belki uyandığında çok kısa ve gece uykuya geçerken emiyor. Gece de 2-3 kez emiyor. Çişli bez sayısı vs yerinde, ek gıdayı da seviyor ama gündüz uyku öncesi hariç asla emziremiyorum 1-2 sn çekip bırakıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Bunlar emmeyi bırakma belirtileri mi?
Meme uçlarınız küçük mü ondan da yapar

Merhaba benim oğlum 8 aylıkken bıraktı.
aynı şekilde.
Ağlıyordu kafasını çeviriyordu..
bi kaç gün denedim vermeye olmadı

Merhaba benim oğlum 8 aylıkken bıraktı.
aynı şekilde.
Ağlıyordu kafasını çeviriyordu..
bi kaç gün denedim vermeye olmadı
Benimki ağlayıp reddetmiyor aslında. Uyku öncesi emiyor. Gün içinde vermeye calıstığımda 1-2 sn çekip bırakıyor sadece gün içinde emmeleri bitti yani uyku öncesi hariç.

Memeyi sağarak biraz süt çıkarmak bebeğin kokusunu alıp iştahının açılmasını sağlar bunu da deneyin
Denedim ama garip garip memeye baktı dokundu ve kafasını çevirdi

Benimki ağlayıp reddetmiyor aslında. Uyku öncesi emiyor. Gün içinde vermeye calıstığımda 1-2 sn çekip bırakıyor sadece gün içinde emmeleri bitti yani uyku öncesi hariç.
Benim oğlum gün içinde istemedi .

Back
X