- Konu Sahibi hoscakal.cocuklugum
-
canım doğrudur her insanın ne yaptığı bilinmiyor ama öyle kişiler vrki dışardan çok düzgün gözüküyor gidip uyuşturucuya bulaşıyor yada girdikleri ortamlar çok farklı. ama bizim gençliği biliyoruz çoğu ortam kurayım derken mahfoluyorlar. bizim milletimiz bu konuda pek bilgi sahibi değil ama yurt dışında çoğu genç model emodur.. yani sadece bir tarzdır bu birazda duygu yüklü ama sonuçta ehr insanın kendine öz kişiliği vardır. bu konuda ailelere görev düşüyor öyle yerlere girip çıkanların üstüne düşmeliler farkedilir yani umarım.. Çoğu genç böyle harcanıyor gidiyor.. mafoldumben
ben daha 17 yaşındayım evet tarzım o ama neyin ne odluğunu çok iyi biliyorum bu yüzden hiç öyle bir durumla karşılaşmadım. Ailemde çok üstüme düşerler çok iyi bir anne baba olduklarını düşünüyorum inannın insanın dışarı çıkası gelmiyor hep annemin yanında olmak istiyorum çünkü bana resmen arkadaş gibi herşeyimi bilir söylerim paylaşırım opuyorumnanaktan
canım evet bazıları durumu çok abartıyorlar saçlar giyiniş falan ama bakımlı ve hoş görünüm ilgi çekiyor.. Satanistlik çok ayrı birşey inanın yanyana koyduklarında makyaj veya saç stili olsun çok farkediyor... Emo aslında çok ince bir çizgide saç renklerini abarttığın zaman punk stiline geçiyorsun çok siyaha büründüğün zaman ise gotik . Ama bence satanistlik bir inanıştır tarz değil böyle bir durumda kendi milletimizi çok aşalıyoruz karşılaştırdığımız kişilerede bence çok dikkat etmeliyizz..lmaz:
şu resimlere baktığım zaman emo sadece makyaj yapmak
gözleri ön plana çıkarmak bide yüzünü metal yığını haline getirmek olarak algıladım
bir tarzdır demişsiniz ama
bu tarz diğer insanlarla ayrıcalık yaratmak için olduğundan farklı görünmeye çabalamak dışında başka bir şey değil
merak ettim bu tarzın nasıl bir kapsamı var
rock metal mi dinlerler
ee bende rock dinliyorum aradaki farkımız dış görünüşümüz mü şimdi
farklı olmak için bu kadar abartılı olmaya gerek yok
dış görünüşünüzle değil yaptığınız işlerle fark yaratın
böylesi daha makbul hem siz hemde bulunduğunuz toplum adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?