- Konu Sahibi hoscakal.cocuklugum
-
yorumların birazcık ayarı kaçmış olabilir ama şöyle düşünüyorum
kimse kimseyi sevmek zorunda değil öyle değil mi
öyleyse ben emoları sevmiyorum diyen biri nefret ediyorumda diyebilir
burda bir aşağılama sezdiniz mi siz?
nefrette sevmek hoşlanmak gibi bir duygudur
nefret ediyorum sevmiyorum itici geliyor bana diyenleri aşağılamış olarak görmeyelim isterseniz
ben burda o kadarda hakret vari sözler yazıldığını düşünmüyorum
sevmeyenler olabilir tepkilerinide itici olarak dile getirebilir bu gayet doğal
ama ülkemizde müzikten yola çıkarak emo olmuyorlar bence. dış görünüş olarak birbirlerine özeniyorlar. yani saç makyaj ve kıyafet konusunda. daha sonra emoluk hangi müzikleri dinlemeyi gerektiriyorsa onları dinliyorlar. bu grupları zorla öğrenip cd lerini alıyorlar, çantalarına ve kıyafetlerine grubun rozetini asıyorlar odalarına tonlarca poster yapıştırıyolar vs. internette emolarla ilgili pek çok yazı var emo olmanın şartları diye bi yazı çıktı karşıma. kural 1 saçını hiç tarama. kural 2 şu şu grupları dinle. kural 3 böyle giyin. kural 4 şu tarz konuşmaya başla. yani duygusallıktan ortaya çıkan bi akım olmaktan çok dış görünüşten ortaya çıkan bi akım olmaya başladı.
Evet haklısın canım zaten dediğim gibi emoluk bir tarz değil ama ülkemizde gençler bunu gotik olmak ya da punkçı olmak gibi bir şey zannediyorlar hepsi aynı şeyleri yapmaya başlıyor.
Ben de 17 yaşındayım ve bu emoluğu abartan bir sürü kişi var.Siz yine büyüksünüz mecbur değilsiniz ama ben bazen onlarla aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum benim halimi düşünsenize.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?