- Konu Sahibi hoscakal.cocuklugum
-
ben de çok değilim 18 yaşındayım canım onlara tepkim büyük kesinlikle yanıma yanaştırmıyorum ama bazıları güzel oluyor eğer yüzü bebek gibi güzelse ve saçını makyajını adamakıllı yapmışsa.ancak yine de arkadaşlık kurmuyorum onlarla kesinlikle hoşuma gitmiyor düşünceleri ve konuştukları konular yani kafa dengim değiller hiçbir konuda
aa afedersin canım bilmiyodum :kedi:
Off ankarada çok bu imoğğğlarr.
Hepsi aynı fabrikadan çıkmış bunların..
Günde 3 öğün sopa vermeli bnce
Özentiliğin bu kadarı... Bide mal mal konuşmuyolar mı? türkçeyi bozan yopazlar ya.. çok sinir kapıyom ben bunlara
Geçen kızılayda tekini dövmüştüm yürüyen merdivenlerde xD
'türkçeyi bozan yopazlar' & 'sinir kapmak' :roflol: :roflol: :roflol:
Neyse ki sen edebiyat duayeni gibisin
işleri güçleri sabahtan akşama kadar kaldırımda oturup sigara ve kola içmek (bardakla değil tabi pet şişeyi kafaya dikerek). kola içmeyi uyuşturucu kullanmayı marifet sanarlar nedense. sigara içmeyi de emo olmanın bi parçası saydıklarına eminim. sigara bile eğreti duruyor ellerinde. her şeyi zorla yapıyorlar. daha önce de dediğim gibi, emo olmak için kendilerini zorluyorlar. emo olmak neyi gerektiriyorsa onları yapıyorlar. gerçekten emo oldukları için değil. bu da çok komik oluyor gerçekten. doğal olarak özenti görünüyorlar.
hiç sevmiyorum...
ürkütüyolar beni
bazıları insanlıktan çıkmış halde dolanıyo ortada
satanistleri andiriyolar
öğğğkkk
sabahtan beri kendimi parçalıyorum anlatmaya çalıştığım buymuş kaydirigubbakcemile3
bi sana bi nightWishe hastayım zaten :içelim:sen de yazdıklarında çok haklısın.baştan aşağı her cümlene katıldım okurken.ayrıca şu kısmı sevdim.
''asıl konuya gelecek olursak,emo'ları sevmem..
ama neden sevmem??
böyle bir akım başlamış çok güzel olmuş böylece alternatifler artmış oldu insan kendine yakın gördüğünü yapmış oldu..
ama hiçmi dikkatlerini çekmiyor dışarıdan sadece kimlik arayışında olan insanlara benzediklerini..
yanlarından bir insan geçerken onlara "palyaço" yakıştırması yaptıklarının farkına varmıyorlarmı..
ha ben çok ak kaşık değilim..
sokakta yürürken insanların "satanist,cadı" yakıştırmalarına maruz kalıyorum ama eminimki "palyaço","bisexüel",hatta "lezbiyen" vb yakıştırmalarına maruz kalmaktan daha iyidir.
tarzları ne olursa olsun diğer insanlar tarafından dışlanmaktanda iyidir.
şahsen hiç normal bir insanın yanında bir emo görmedim..''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?