merhaba arkadaslar öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım .:)
ya benim açıkçası bir sorunum var.erkekarkadaşıma bir emporio armanisaat almak istiyorum ama burası önemli maaşım 1050 tl :) ama benim begendiğim modelller biraz pahalı bu emporio armani saatlerin satıldıgı bir outlet yada uygun fiyattan alabileceğim bir yer var mı ? yardımlarınızı bekşyorum hepniz sevgi ile kalın...
tekrar merhaba tatlım kardesimde 1 ay araştırmış türkiyede ki en uygun fiyata satan burayı bulmuş, http://www.emporioarmanisaat.com sitesinden almış kargo yanlış olmasın 4-5 günde gelmiş.. ar1400 ceramica modeli almış. umarım yardımcı olabilmişimdir...eğer sende kendine almak istersen bende 1,5 yıldır beyaz seiko velatura pırlanta bayan modeli kullanıyorum.tavsiye ederim.ama deri kayış 1 yılda deforme oluyor...
cevap veren tüm arkadaslara sonsuz tesekkur ederim..crazyfrog sana tavsiyen için ayrıyetten teşekkür ederim..kalp kalbe bukadar yakın olur bende erkek arkadasıma armani ceramica ar1400 almak istiyordum.p.fiyatı 1400 tl ama biraz saatçileri dolaşmıştım en iyi fiyat veren bile 1150 tl vermişti..senin tavsiye ettiğin yerden demin sipariş verdim bana 620 tl gelmış oldu.umarım yanlış yerden almamışımdır. www.emporioarmanisaat.com Ceramica, Meccanico, Sport, Watches Online Store dimi ?:) ürünün 4 gün içinde elimde olacağını söylediler..eğer dogru site istediğim model ise bana 600 tl bir indirimle almamı sağladın.4 gün sonra geldiğinde tekrar haber veririm sana crazyfrog Allah razı olsun şimdiden sana iyi çalışmalar dilerim.... en büyük kadinlarkulubu.com bize fikir alışveriş sağladığı için de emeği gecenlere tesekkur ederim :)
merhaba cnm şimdi gördüm msj ewet doğru site adresi gelince mutlaka haber ver bana sana 600 tl kazandırdığım için bende mut lu oldum :) haber bekliyorum öptüm
canım çok teşekkür ederim saatlerim geçen hafta pazartesi günü geldi hem emporio armani siyah ceramica ar1400 ve kendime beyaz emporio armani ceramica ar1404 aldım.www.emporioarmanisaat.com Ceramica, Meccanico, Sport, Watches Online Store tavsiyen için çooookk teşekkür ederim sayende oldukça kar ettim.
sana milyonlarca tesekkür etsem azdır :) burada kadinlarkulubunede çokk teşekkür edeyirommm....
çokk mutluyuummmmm...
Konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama umarım görürsünüz mesajımı. Ben de erkek arkadaşıma belirttiğiniz siteden ar1400 saat almak istiyorum ancak benim sadece tl hesabım var sizler ödemeyi nasıl yaptınız? kredi kartından euro olarak çekebilir mi?