Merhaba tam sizin yaşadığınız şeyleri yaşadım ilk haftalardan başlayan kanama ve 18.haftada suyum geldi sızıntı halinde 29mm su vardı ilk öğrendiğimde. sürekli tahlil enfeksiyon riskine karşı günde 900 mg antibiyotik kullanıyodum. Sancılarım başladı foş diye kalam suda geldi 26 . Haftada normal doğum ile kızımı dünyaya getirdim. Malesef 13 gün kuzumun gül cemalini görebildim

ayın 15 inde 4 ay olacak kuzumu kaybettim. değineceğim şey şu öğrendiğim anda iki tane profla görüştüm biri istanbul acıbademde çok iyi bir ğrof perinatolog biride bursada prof ancak ikiside bana amniyoinfüzyon tedavisini uygulanabilirliğini söylemedi hatta dalga geçtiler benle bu tedaviyi sorduğumda. Okadar şanslısınız ki koskoca metropol denecek iki şehirde birde prof olan doktorlar bana bu tedaviyi uygulamayı teklif etmedi. İnancım çok elhamdülillah benim evladımın ömrü olsa öyle böyle yaşardı şükürler olsun yinede rabbim bana bu dünyada melek yüzü gösterdi beni bir meleğin annesi olmak şerefini verdi ama insan sorgulamadan edemiyor neden diyorum ya niye yapmadılar çok üzülüyorum kahroluyorum.