Erkek İnfertilitesi emre bakırcıoğlu AZOSPERMİ

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

busra_1990

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
323
687
138
35
Kızlar merhaba.eşim azospermi.bu ay Emre Bakırcıoğlu na gidicez.Eşi azospermi hastası olup emre bey de tedavi görenler var mı aranızda?Lütfen bana yardımcı olun....

Kızlar merhaba.eşim azospermi.bu ay Emre Bakırcıoğlu na gidicez.Eşi azospermi hastası olup emre bey de tedavi görenler var mı aranızda?Lütfen bana yardımcı olun....
merhaba benımde esım azospermıa bız emre beyın hastasıyız 23 aralıkta esım amelıyat oldu emre beyde saqolsun cok ıyı bı doktor.bız hazıran sonu tedavıye baslayaz allah nasıp ederse

merhaba cnm,geçmiş olsun öncelikle.aynen bizde haziran başı gibi başlayacağız tedaviye.eşin ne ameliyatı oldu acaba?

ındırme ıslemını yaptıktan sonra tese olması dah ıyı dedı ındırme ıslemı yapıldıktan sonra sperm bulunma ıhtımalı daha fazla dedı
ıkı amelıyatı bı arada yapmıo emre bey

amın cnm bebek ısteyen herkese allah gonlune gore versın cok zor bır durum 7 aylık ewlıyım 2 aydır esımın azospermıa olduqunu oqrendık ve yıkıldık

biz 2.5 senelik evliyiz ben 25 yaşındayım,eşim 30.biz 1sene oldu öğreneli ama belki düzelir kendiliğinden dedik düzelmedi.artık biyerlerden başlamak gerek diye düşündük ve kolları sıvadık bakalım.Amin cnm aynen zor ama yapacak bişey yok işte napalım Allah dan gelene boynumuz kıldan ince

bende 25 yasındayım esım 30 qec kalınmıs bır amelıyat esımınkı cocuk yasta farkedılmemıs

Allah yolumuzu açık etsin hepimizin.ben emre bey e güveniyorum cnm yaa bize çok içten geldi açıkçası.İnşallah Rabbim nasip eder ve Emre bey de bu konuda bizlere vesile olur

amın cnm ıns bende emre beye cok guvenıyorum ve samımı buluyorum cok ılgılenıo aklındakı soruların cevabını sen sormadan hepsını anlatıo

hayır cnm mustafa bahçeci emre bey in eski çalıştığı merkezde olan bi doktor.emre bey oradan ayrıldı,

işte onu bi hatırlasam cnm ama yarın emre bey i arıcam öğrenmek için bak bu sitede tüp bebek özel bölümü var orada tüp bebek merkezlerinin başarı oranları var en başarılı merkezler 1.si emre bey in olduğu klinik 2.si memorial tüp bebek merkezi

bakayim bi kormuyorum hangisine gideceqimi bilmiyorum halit firat erdem var oda cok iyi duydun mu bilmiyorum ama oda cok iyi maliyeti biraz fazla

Back
X