- 3 Aralık 2014
- 323
- 687
- 138
- 35
- Konu Sahibi busra_1990
-
Canım merhaba.. Beni hatırlarsın belki nasılsın??? Demek ikinci bebeği düşünüyorsun Rabbim gönlüne göre versinnnnnnnnnnnnnnDondurulmuşları başka yere taşıma paralı diye biliyorum. Zaten yurt dışındayım herşey cebimden çıkıyor otelde kalıcam okadar zaman birde taşıma için para ödeyemem. Birde 3 sene hastanede kaldığı için ödeme yapıyoruz. Eşiminkinin nedeni bellli değil. Evet şükür hem bulundu hemde ilkinde hamile kaldığımdan şanslı hissediyorum kendimi. İnşallah bu 2. Denememde ilk seferde olur. İnşallah canı gönülden isterim ben bu yolda çok zorluklar çektim kimse çekmesim ilk seferde kalsın isterim. Bol sabır inşallah bi gün olacak gözüyle bakın ben 8 seneden sonra buldum
canım eşinin sorunu nedirrsaqol cnm ınmemıs testıs amelıyatı oldu
Inmemis testise baqli azospermia cnmcanım eşinin sorunu nedirr
benim esimde de ayni problem var canim rabbim yardimcimiz olsun buzim ki en zot olan boyutta sanirimInmemis testise baqli azospermia cnm
Slm canım benim eşimde azospermi siz ne yaptınız biz karar veremedik Emre mi tansel mi diyespermleri başka bir merkeze taşıyabilirsiniz.benm eşimde azospermi aynen 0 sperm.sadece fsh değeri 11.72,diğerlerinin hepsi normal.bizim doktorumuzda emre bey.eğer eşimde sperm bulunursa benim doktorum da süleyman tosun olacak Allah nasip ederse.evet emre bey oradan ayrıldı.şu anda süleyman tosun,sami cengiz ve numan beyazıt isimli doktorlarla şişli fulya tüp merkezinin yanında UNIMED CENTER binasında 4.katta.numarasını da verebilirim isterseniz.peki sizin azospermi sorununuz neden kaynaklanıyodu,hormon değerleriniz falan normalmiydi?benm eşimin nedensiz azospermi,yani üretim bozukluğuna bağlı.sizin adınıza çok sevindim.ne güzel hem sperm bulunmuş,hemde ilk denemede hamile kalmışsınız.bizleride dualarınızda eksik etmeyin
emre hoca tedavı uygulamıyorBenimde eşim azosperm 2 kez tese oldu birini kaan Aydos yaptı tabi öncesinde hormon iğnesi tedavisi oldu ama gebelik oluşmadı emre hoca tese öncesi nasıl bi tedavi uyguluyor bilgi verirmisiniz arkadaşlar
emre hoca tedavı uygulamıyor
cıft taraflı testıs amelıyatı olduk 4.500 e olduk anlasmalı hastenede emre bey ayarlıo ıkı doktor bakıo dıye heralde ucret bıraz fazlaMerhaba! siz emre beyde testis ameliyatı olmustunuz dimi. ne kadara yapmıştı ameliyatı. bizde varikosel olmak istiyoruz fakat fiyatı biraz fazla söylüyor.
emre bey ıyı bır doktor ama tedavı vermıyor cnm oda tese derArkadaşlar paylaşımlarınızı görmek çok iyi oldu nerdeyse kaan hocaya gidecektik emre hocaya gitmek daha mantıklı geldi yorumları okuyunca.eşim 2 hafta önce mikro tese oldu ve hiç sperm çıkmadı.dr umuz da düzgün bir açıklama yapmadı.emre beye gitmeyi düşünüyoruz inşallah
Kızlar merhaba.eşim azospermi.bu ay Emre Bakırcıoğlu na gidicez.Eşi azospermi hastası olup emre bey de tedavi görenler var mı aranızda?Lütfen bana yardımcı olun....
emre bey ıyı bır doktor ama tedavı vermıyor cnm oda tese der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?