- Konu Sahibi busra_1990
Emre beyle tedaviye başladınız mı ??
hayır sadece amelıyat oldu esım tedavı vermıyo emre beyEmre beyle tedaviye başladınız mı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emre beyle tedaviye başladınız mı ??
hayır sadece amelıyat oldu esım tedavı vermıyo emre beyEmre beyle tedaviye başladınız mı ??
Merhaba geçmiş olsun Allah şifa versin biz Emre Bey e muayene için gittik ama sonradan vazgeçtik microtese de olmadı eşim herhangi bir tedavide.Şimdilik bitkisel kullanıyoruz sadece.Önümüzdeki aylarda Allah nasip ederse microtese olmayı dusunuyoruz ya Murad Başer de yada Kaan AYDOS da.Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.Sizin sorununuz ne acaba?
hayır sadece amelıyat oldu esım tedavı vermıyo emre bey[/QUO
Mikro teseyi sormak istemiştim aslında tüp bebek için yazışmalarınızı görünce yazmak istedim sizde yada busra_1990 da bir gelişme var mı diye bizde nasipse ağustos başı gibi tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz. Şişli memorial murat beyle görüşücez bu c.tesi ,bahçecimi emre beymi bilemedik..![]()
Amin insaAllah teşekkürler iyi dilekleriniz için her doktorun azospermi ye bakış açısı farklı oluyor. Ne kadar fazla doktora gidilirse o kadar kafa karışıklığı demek.Aslında ben doktorları sadece aracı olarak görüyorum Rabbim nasip ederse onlar vesile olacaklar sadece.Emre bey çok net bir doktor.Eğer microtese yolu ile sperm elde edilmezse tek çarenin kök hücreyi beklemek olduğunu savunuyor.Ayrıca eğer 1.tese de çıkmaz ise 2.yada 3.ye ve ilaç tedavisine hiç olumlu yaklaşmiyor malesef.Siz genetik karyotip analiz testi hormon testi falan yaptırdınız mi acaba nedeniniz belli değil mi?
Benim eşimin fsh değeri 14.5 yani birazcık yüksek.Bizde de var varikosel orta dereceli.Nedensiz gruba giriyoruz yani.Emre bey i tercih etmeme nedenimiz benim topikten görüştüğüm arkadaşlarım var ona gidenler oldu memnun kalmamışlar birde önceki mesajımda da yazdığım gibi tedavi yada 2.3.microtese ye hiç olumlu bakmamasi.Kimbilir belki de o doğru düşünüyordur.Ama 1.tese de bulunmayıp da 2.3.tese de sperm bulunan çok kişi var burada aynı şekilde tedavi ile de.İşimiz Allah A kaldı artık.Mevlam hayırlı kapılar açsın...
Benim eşimin fsh değeri 14.5 yani birazcık yüksek.Bizde de var varikosel orta dereceli.Nedensiz gruba giriyoruz yani.Emre bey i tercih etmeme nedenimiz benim topikten görüştüğüm arkadaşlarım var ona gidenler oldu memnun kalmamışlar birde önceki mesajımda da yazdığım gibi tedavi yada 2.3.microtese ye hiç olumlu bakmamasi.Kimbilir belki de o doğru düşünüyordur.Ama 1.tese de bulunmayıp da 2.3.tese de sperm bulunan çok kişi var burada aynı şekilde tedavi ile de.İşimiz Allah A kaldı artık.Mevlam hayırlı kapılar açsın...
Bende ole zanletiyodum arkadaşların yazdığından dolayı eşim klinifelter sendromlu tedavi verdi bize çok iyi bi dokdor kendisi mikroteseyi ona olcaz nasipseemre bey ıyı bır doktor ama tedavı vermıyor cnm oda tese der
Yazinizi biraz gec farkettim umarim bu zamana kadar bir gelisme olmustur hatta anne olmussunuzdurKızlar merhaba.eşim azospermi.bu ay Emre Bakırcıoğlu na gidicez.Eşi azospermi hastası olup emre bey de tedavi görenler var mı aranızda?Lütfen bana yardımcı olun....
Meraba arkadaslar oncelikle rabbim hepimizin yardimcisi olsun.benim esimde azospermi emre beyde tese olduk bulunamadi.tarih 2012 ydi sanirim lutfem maruz gorun tarihi tam hatirliyamadim ama gecmis yazilarimda vardir.oncelikle durumumuzdan bahsediyim daha sonrada emre bey hakkinda nacize fikrimi soylerim arkadaslar.esim test verdiginde canli yada cansiz sperm yoktu defalarca denedik ama malesef yoktu .esimde grade 3 varikosel vardi.emre beyle yolumuz kesisdi.daha once tel gorustugum doktorlar hep ilimli konustu yuzde 60 buluruz dedi bu doktorlarin icinde taninmis doktorlarda var ama isim vermek istemiyorum.bu kadar olumlu konusmalarindaki sebep esimin hormonlari normaldi gen analizleri normaldi.tek emre bey dedi bize sizin durumunuz hakkinda tam bir sey soyleyemem dedi neyse varikosel ameliyatini olduk 6 ay sonrada tese olduk maglum bulunamadi amam emre beyle surekli gorusme halindeyiz sag olsun.umud vermiyor neyse onu soyluyor.sadece gerekli gordugu durumlarda ilac tedavisi veriyor .bu arada tese sonucumuz inkomplet mastarosyon aresti.bize ilac tedavi verdi ama biz balayamadik .tedaviyide soyleyim arkadaslar bizim tup bebekde kullandigimiz gonolf ler var ya ondan verdi ama biz basladik cok uzattim ama inanin bende detayli okurdum yazilanlari .nasip arkadaslar doktor vesiledir.rabbim ol derse olur.kendinize iyi bakin
Canım tam anlayamadım yazmak istedim. Durumlarımız hemen hemen aynı bizimde ilk tese daha 15 gün önce oldu ve malesefki % 50 60 oranları verilmesine rahmen hiç bulunamadı... Bizimde hormonlara genetiğe ve diğer şeylere normal denmişti. Doktorumuz hiçbir ilaç tedavisi vermeden 1 yıl bekleyinn dedi sonrasında belki varikosel vardı eşimde bir tane çok önemli değil demişti tüm doktorlar belki onun ameliyatını yapar ilaca başlarız dediler. Siz ilk teseden sonra tekrar bir ilaç yada ne bilim bir tedavi gördünüz mü ?? bir daha tese oldu mu eşinizz. Bizde memorial da olduk teseyi pişman değilim rabbim bize bunu nasip etmiş çünkü bize tüm doktorlar direk teseyi önermişti ama ben birdaha bir işleme başlamadan önce farklı doktorlarla görüşmek istiyorumm
Esim hic tese ameliyati olmadi. 4 milyon sperm 1 ayda 0 a dustu. Emre beyde esime bir vitamin verdi. 2 bucuk ay kullandi ve sperm sayimiz total 8 toplam 28 milyona cikti.
Ama ben muskalara dualara da bagliyorum. Tabiki ilacin da etkisi cok.
Egerki hic sebep yokken boyle dusus oluyorsa sperm sayisi sifir oluyorsa nazar vs de olabilir diye dusunuyorum
Benim esimin de iste 6 ay 0 di spermi azospermiydi hic yukselmedi bu ay yukseldi boyle cok sukur.Canımm çok güzell yükselmişş maşallahh rabbim bizede çıkışı görmeyi nasip etsinn inş bizim 0 sıfır malesef azoospermi eşim. Duaları bırakmamak lazımm tabii ilaçla birliktee inşş sonunda kuzunu kucağına sağsağlim alırsınn hepimizee isteyen herkeze nasip olur inşş
Benim esimin de iste 6 ay 0 di spermi azospermiydi hic yukselmedi bu ay yukseldi boyle cok sukur.
Insallah Rabb'im size de nasip etsin. Bu sikintiyi yasayan herkese nasip etsin. Emre beyle bir gorusun derim ben. Ve gercekten bir hocayla da gorusun. Bize faydasi oldu insallah size de olsun
İnşş kuzum çok zor bir sınav hala etkisinden çıkmaya çalışıyoruz.Emre beyi bende düşünmüştüm hatta tese olmadan gidelim istedim. Ama çok kafam karışır diye korkumuzdan gitmemiştik kendisine şuan çok yeni durumumuz eşim 10 gün falan oldu tese olalı ve bulunamadı o yüzden bir kaç ay sonra belki bir görüşme yaparız. Proxeed diye bir vitamin araştıştırdım bende eşim ona başladı 2 gündür spremi az olanlarda çok etkilerinin olduğunu çoğalttığını hatta hamile kalanları okudum. Ama bizim gibi tesede bile bulunamamış hastalar için bir fayda gösterirmi hiç bilmiyorum.Size verilen vitamin neydi canım ??
Rabbimin izniyle her sey. Insallah ol der ve olur. Su an tatildeyim recete evimde. Ilac da bittigi icin bakamiyorum ama haftaya bakip yazicam size hemen.
Siz yine de emre beyle bir gorusun bence. Cok daha imkansiz olup da Emre beyde tedavi olup anne baba olanlar var her sey Allahimin izniyle ama ins vesile olur