- 5 Mart 2016
- 161
- 126
- 103
- Konu Sahibi busra_1990
Canimmm baktim simdi ilacin adi Progeny MCanım unutmazda yazarsan cokk sevınırımmSana ıyı tatıller canımm
![]()
Ama sen yine de doktora sormadan kullandirma bence. Insallah faydasi olur ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimmm baktim simdi ilacin adi Progeny MCanım unutmazda yazarsan cokk sevınırımmSana ıyı tatıller canımm
![]()
Canimmm baktim simdi ilacin adi Progeny M
Ama sen yine de doktora sormadan kullandirma bence. Insallah faydasi olur ya
Canım kaan hoca icin simdiden randevu al zaten 3 4 aya anca randevu verir simdiden al benceYok kuzumm bunu doktora sormadan kullandırmam eşimi de allak bullak etmek istemiyorum 2 3 ay şuanki sistemle gidelim sonrasında emre beye sonrada gerekirse kaan beye rendevu alalım diyorum belki ozamana kadar da bu yaptığım kürlerin eşime bir faydası olur. Umut fakirin ekmeği yaşayıp görecez çok teşekkür ederim tekrar unutmadınn canım benimm.
Merhaba evet hatirladim.hayir tese olmadi esim.onumuzdeki aylarda dusunuyoruz nasipse.siz ne yaptiniz
Canim biz de emre beye gidiyoruz. Cok cok iyi bir doktor hemen tup bebege ya da teseye yonelmiyor. Benim esim azospermiydi yani sperm sayisi 0 di. 2bucuk aylik bir tedavidennsonra cok sukur sperm cikisimiz oldu total 8 milyon toplam 28 milyondu enson ve donduruldu. 2 ay normal denedik olmadi adetimin ilk gunu aricam galiba tup bebege gecicekBizde Emre Bey'e gideceğiz , sperm analizimiz 1-2 ölü 1-2 canlı sperm görüldü yazıyor , bizde çıkış var ama az hormonlarımızda normal Emre Bey le telefonla görüştük sperm çıkışının olması güzel dedi, bunu nasıl artırabilirz ona bakalımm dedi olmadı tüp bebek yaparız dedi kafam karıştı? Şimdi ne olacak arkadaşlar ? Tese yapmaya gerek yook dedi doktor
Gecmis olsun oncelikle cok uzuldum ama sabretmekten ve Allah a siginmaktan baska caremiz yok sanirim.Rabbim hayir kapilari acsin insaAllah.ne zaman ve kime oldunuz teseyi unuttum kusura bakmayin
İnşallah bir sonrakinde bulunur FSh değeriniz kaç ?Öylee canım geç gördüm k.bakma nolur Rabbim banada isteyen herkesede hayırlı kapılar açsın inşBiz ağustosta şişli memorialla başladık benim iğnelerimle ben hazır oluncada eşimi teseye aldılar malesef ordada sperm bulunamadı...
Size ne tedavisi uyguladı bizim Fsh 1,79 Lh 2.08 sadece testestoron toplam 4.48 o düşük sadece acaba hormon tedavisi mi uygulayacak. Siz genetik testleri nereye yaptırdınız ve ne kadara ?Canim biz de emre beye gidiyoruz. Cok cok iyi bir doktor hemen tup bebege ya da teseye yonelmiyor. Benim esim azospermiydi yani sperm sayisi 0 di. 2bucuk aylik bir tedavidennsonra cok sukur sperm cikisimiz oldu total 8 milyon toplam 28 milyondu enson ve donduruldu. 2 ay normal denedik olmadi adetimin ilk gunu aricam galiba tup bebege gecicek
Canım inşallah bir an önce hamile kalırızSize ne tedavisi uyguladı bizim Fsh 1,79 Lh 2.08 sadece testestoron toplam 4.48 o düşük sadece acaba hormon tedavisi mi uygulayacak. Siz genetik testleri nereye yaptırdınız ve ne kadara ?
Canım size ne tedavisi uyguladı hormon felan mı ?Canim biz de emre beye gidiyoruz. Cok cok iyi bir doktor hemen tup bebege ya da teseye yonelmiyor. Benim esim azospermiydi yani sperm sayisi 0 di. 2bucuk aylik bir tedavidennsonra cok sukur sperm cikisimiz oldu total 8 milyon toplam 28 milyondu enson ve donduruldu. 2 ay normal denedik olmadi adetimin ilk gunu aricam galiba tup bebege gecicek
Canım size ne tedavisi uyguladı hormon felan mı ?
Biz butun testleri emre beyde yaptirdik, acibadem de. Hatirlayamiyorum ne kadardi. Bizim tum testler temiz cikti hormonel genetik ya da baska bir sikinti gorulmedi. Vitamin verdi ve ondan sonra sperm cikisi oldu.Size ne tedavisi uyguladı bizim Fsh 1,79 Lh 2.08 sadece testestoron toplam 4.48 o düşük sadece acaba hormon tedavisi mi uygulayacak. Siz genetik testleri nereye yaptırdınız ve ne kadara ?
amin teşekkür ederim size özelden mesaj atmıştım bi bakabilirmisiniz?Emre bey cok iyi bir doktor bence. Durum neyse onu soyluyor. Yani yok yere umutlandirmaktansa boyle yapmasi cok iyi bence. Ins sizin icin en hayirlisi neyse o olur Rabb im gonlunuzdekileri nasip etsin